[Adana - MT]

Günaydın Adana MT nin güzel insanları,öncelikle Şahin kardeş geçmiş olsun,başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı günler nasip etsin.Bu haftaki gezi muhteşemdi düşünenlere,katılanlara ve Bizlere zaman ayırıp eşlik eden Tekin kardeşimizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Zafer'ciğim yolumuz yaklaşık 165 km.idi bunun 2 veya 2,5 km sinde sahip olduğun GS 650 modeli Alman menşeğli BMW iyi,kullanışlı,güvenli olabilir(bizlere eşlik eden Fuat kardeşimiz sayesinde)ama be kardeşim bu kısa mesafe içinde 162 Km yol tek silindirli,librasyonlu(servis yetkilisinin de söylediği gibi) ne zaman neresinden yağ akıtacağı belli olmayan bir makinayla çekilmez be kardeşim.İyi günler dileğiyle Bay bay.:bounce:

Abi valla benim motorda librasyon yok (laf aramızda ne olduğu hakkında en ufak bir fikrimde yok :queen:)

Selam arkadaşlar. Yeni üye oldum ve motor kullanma konusunda yeniyim. Adana'da ki programlara katılmak isterim. herkese kazasız seyirler..........

Hoşgeldin Ahmet; Millet, hamili kart arkadaşımdır, gezide tanıtır kendini :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese iyi akşamlar,bugün hastaneydi vergi dairesi,muayene istasyonu derken akşam ettik neler olmuş neler,

Şahin kardeşim başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin,yapabileceğimiz ne varsa söylemen yeter,

Converter01 yarın akşam adnan menderese sağlam gel ozaman kuyruğun çoook uzun ancak keseriz...:p

Alonevirgin hoşgeldin,kendinden biraz bahset diyecem de herkes demiş ama sende tık yok,yarın akşam adnan menderesi takip et motorları görürsün gelirkende sana zahmet madoya uğrayıver seni özlemişler:phavuç dilimi olsun lütfen:)gelirsen tanışırız

Nan iso R1 falan anlamam eğer alıp gelirsen arkasına deve bağlaman lazım yazın hatırlarsan kuzu çevirecektin tadı hala damağımızda, yesek hani diyoruz artıkın

Latif bende R1 yok ama F16 var olmamı daha hızlı hemde

Endurocu01, akburak1, AYKUT AYKAN, fazerr+, Converter01+, azgurbuz+, celikgürsel+

Bu kadar millet hep seyircimi vah vah durum vahim demek herkesin canı tatlı çekiyorrrrrrrrr

Adana İl Temsilcisi
Arkadaslar Gezi Resimlerine Nasıl Bakcam Bi Yardım Edin Bakem

anasayfada FORUM,GEZİ YAZILARI,oradan artık bulursun.

Çarşamba Toplantıda size bir kuyruk düzeltme operasyonu yapayım.:bounce:

hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullanman dileklerimle.

Kabul görürse bende buradayım...

hoş geldiniz.yarın akşam,A.MENDERES'in sonunda,sola doğru,yokuşu çıkmadan önce,(saklıbahçe rest.yanı),motorlarımızı görürsünüz.bekleriz.

Latif hepsi bukadarmı, 6 dan sonra ben bile daha uzun gidiyorum 9-10 arası ön tekerin üstünde gidiyorum 15 tane içersem motoru kucağıma alıp gidiyorum

Latif hepsi bukadarmı, 6 dan sonra ben bile daha uzun gidiyorum 9-10 arası ön tekerin üstünde gidiyorum 15 tane içersem motoru kucağıma alıp gidiyorum

cengiz abi yavaş git yerler yaş......

ya gürsel abi antalya mt de napıyorsunuz muhabbet koyumu orda yoksa misafirligemi gittin

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, akşamınız renkli olsun:rendeer:

r1 eee ihtiyacım var desem al bana ver desem
benimde canım çekti desem :bounce: :mrgreen:
Abi valla benim motorda librasyon yok (laf aramızda ne olduğu hakkında en ufak bir fikrimde yok :queen:)
yav libidodan bahsetmiş olmasın abim :silent: :queen:
isoyu gören varmı ortalığa çıkmassa arabasını bağlatacam

bağlat baba bağlat :cherry:

ya gürsel abi antalya mt de napıyorsunuz muhabbet koyumu orda yoksa misafirligemi gittin

misafirlik tayfunum misafirlik, arada iyidir :cat:
baktım akburak latifim selam demiş adamlar bi aleyküm selam diyememiş, bari dedim kardeşimin eli boşta kalmasın :cat: :mrgreen:

barbudosum gökhanım hiç sesin çıkmıyor, nasıl oldun iyileşebildinmi :silent: yarın gelecekmisin

arkadaşlar yarın akşam Adem babanın mekandayız
akşam saat 19:00 gibi damlamaya başlarız diyorum.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, akşamınız renkli olsun:rendeer:

arkadaşlar yarın akşam Adem babanın mekandayız
akşam saat 19:00 gibi damlamaya başlarız diyorum.
[/COLOR][/SIZE]

ben gelemiyeceğim herhalde malum ekonomik kıriz.cüzdanda boş.gelsem mesafe uzun,ayrıca evde çoçuklara ders yaptıracağım.ayrıca belim ağrıyor fizik tedavi için çamur banyosuda yaptırmam lazım.birde akşam vardiyada var.var oğlu var.isteseniz daha yazabilirim.:queen::queen:

bora abi bendeki resimleri nasıl atacam siteye

fazer abi sana bundan böyle camurabi yada bahane abi demek istiyorum

Son düzenleme:
ben gelemiyeceğim herhalde malum ekonomik kıriz.cüzdanda boş.gelsem mesafe uzun,ayrıca evde çoçuklara ders yaptıracağım.ayrıca belim ağrıyor fizik tedavi için çamur banyosuda yaptırmam lazım.birde akşam vardiyada var.var oğlu var.isteseniz daha yazabilirim.:queen::queen:

ha hah hah :mrgreen: yav abim akşam akşam güldürdün gene :mrgreen: sen şuna izin çıkmıyor desene kısaca :p
ne olacak senin bu halin :salut:vay abim vay :p:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar