duyda inanma :mrgreen:
Günaydın Adana MT nin güzel insanları,öncelikle Şahin kardeş geçmiş olsun,başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlıklı günler nasip etsin.Bu haftaki gezi muhteşemdi düşünenlere,katılanlara ve Bizlere zaman ayırıp eşlik eden Tekin kardeşimizede ayrı ayrı teşekkür ederim.Zafer'ciğim yolumuz yaklaşık 165 km.idi bunun 2 veya 2,5 km sinde sahip olduğun GS 650 modeli Alman menşeğli BMW iyi,kullanışlı,güvenli olabilir(bizlere eşlik eden Fuat kardeşimiz sayesinde)ama be kardeşim bu kısa mesafe içinde 162 Km yol tek silindirli,librasyonlu(servis yetkilisinin de söylediği gibi) ne zaman neresinden yağ akıtacağı belli olmayan bir makinayla çekilmez be kardeşim.İyi günler dileğiyle Bay bay.:bounce:
Selam arkadaşlar. Yeni üye oldum ve motor kullanma konusunda yeniyim. Adana'da ki programlara katılmak isterim. herkese kazasız seyirler..........
duyda inanma :mrgreen:
sabırsızlıkla bekliyoruz :cat:
Çarşamba Toplantıda size bir kuyruk düzeltme operasyonu yapayım.:bounce:
len iso r1 lazım bana
menderesin sonunda ademin yeri var orda akşam saat 19:00 dan sonra (lunapark tarafı değil, diğer tarafda) motorları görürsün :cat:
banada lazım ama kimse vermiyor :salut:
demekki hazırlıklı geleceksin öyle gözüküyor.bende epeydir tatlı yememiştim:queen:Donanımlı gelecez artık grup iyice büyümüş anlaşılan.
Arkadaslar Gezi Resimlerine Nasıl Bakcam Bi Yardım Edin Bakem
Çarşamba Toplantıda size bir kuyruk düzeltme operasyonu yapayım.:bounce:
Kabul görürse bende buradayım...
Latif hepsi bukadarmı, 6 dan sonra ben bile daha uzun gidiyorum 9-10 arası ön tekerin üstünde gidiyorum 15 tane içersem motoru kucağıma alıp gidiyorum
benimde canım çekti desem :bounce: :mrgreen:r1 eee ihtiyacım var desem al bana ver desem
yav libidodan bahsetmiş olmasın abim :silent: :queen:Abi valla benim motorda librasyon yok (laf aramızda ne olduğu hakkında en ufak bir fikrimde yok :queen![]()
isoyu gören varmı ortalığa çıkmassa arabasını bağlatacam
ya gürsel abi antalya mt de napıyorsunuz muhabbet koyumu orda yoksa misafirligemi gittin
selam arkadaşlar, akşamınız renkli olsun:rendeer:
arkadaşlar yarın akşam Adem babanın mekandayız
akşam saat 19:00 gibi damlamaya başlarız diyorum.[/COLOR][/SIZE]
ben gelemiyeceğim herhalde malum ekonomik kıriz.cüzdanda boş.gelsem mesafe uzun,ayrıca evde çoçuklara ders yaptıracağım.ayrıca belim ağrıyor fizik tedavi için çamur banyosuda yaptırmam lazım.birde akşam vardiyada var.var oğlu var.isteseniz daha yazabilirim.:queen::queen: