Günaydın Millet
Motorlar yattı, çeneler çalıştı hafta sonu
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Günaydın Millet
Burdayız ciğerim...
Yarın gidiyoruz mu havuza?
Burdayız ciğerim...
Yarın gidiyoruz mu havuza?
Günaydın Millet
Ciğerim Haluk, afiyet şeker olsun, ne haddime laf söylemek, aklımdan bile geçmedi inan :cherry:
Cengiz abinin küvetini dolduracağız, 8 bira alacağız, Müslümü kapatacağız, Muzafferin kelebek stili yüzüşünü seyredeceğiz.
Yarın akşam 8:00 de Hayal Park ta yüzeceğiz. Muzaffer detay ver sana zahmet ciğerim.
iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim
bir ilgilenin arkadaşlar.miktar doğrumu
iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim
sonuç 265 tl ceza yedim.
olur çiğerim, getirmen gereken malzemeler;
1-Şort :mrgreen:
2-havlu
3-bone (yoksa orda satılıyor 1.5 tl)
4- giriş ücreti (5 tl)
5- terlik
6-giriş saati 8:30 (sen saat 8:20 orda ol)
7-çıkış saati 10:30 (ama istemiyorsan erken gidebilirsin :mrgreen
bu kadar :wiinkk: