[Adana - MT]

Burdayız ciğerim...

Yarın gidiyoruz mu havuza?

evet gidiyoruz ciğerim.

Günaydın Millet

Motorlar yattı, çeneler çalıştı hafta sonu

sen öyle san gezen gezdi yine. adamlar durmuyor yerinde yaw. kurt kaynıyor resmen. bu hafta evde oturup film falan seyredeyim dedim. ama mustafa abi girdi kanıma. "Ben Tekir'e gidiyorum sen gelmiyormusun" diye cilveli cilveli konuşunca dayanamadım.

img7145resize.jpg

img7146resize.jpg

img7147resize.jpg

müthiş bir manzara vardı

img7148resize.jpg

img7149resize.jpg

img7151resize.jpg

img7152resize.jpg

img7153resize.jpg

img7154resize.jpg

img7155resize.jpg

yolda giderken muzaffer abiler bizi gördüler. ısrarla gelin sucuk yiyin dediler. yok afiyet olsun size falan dedik ama kolumuzdan tuttukları gibi sucukları ağzımıza tıkıverdiler (lütfen muzurluk yapıp bu bölümü yanlış anlamayalım. sözüm sana zafer). neyse efendim uzatmayalım bizde arkadaşlar kırılıp incinmesinler diye, nacizane bir yarım ekmek sucuk yedik. kendilerine bir kere de buradan teşekkür ederiz.

img7156resize.jpg

img7157resize.jpg

img7158resize.jpg

img7159resize.jpg

buda gürselciğimin şahanesi kendisinde heykeltraşlık da varmış.

img7160resize.jpg

img7161resize.jpg

img7163resize.jpg

img7164resize.jpg

img7165resize.jpg

Son düzenleme:
tbrkler yine yapmışsınız kendinize güzellik. karların arasında mangal sucuk keyfi

bu arada bu havuz organizasyonu nasıl oluyor bilgi verirseniz gelelim.yarın galiba saat kaçta, nerde,kiminle ...... gibi bilgi verirseniz ....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben küveti doldurucam 2 şişede bira alıcam müslümüde açıcam etrafa efkar yayacam

Ciğerim Haluk, afiyet şeker olsun, ne haddime laf söylemek, aklımdan bile geçmedi inan :cherry:

Cengiz abinin küvetini dolduracağız, 8 bira alacağız, Müslümü kapatacağız, Muzafferin kelebek stili yüzüşünü seyredeceğiz.

Yarın akşam 8:00 de Hayal Park ta yüzeceğiz. Muzaffer detay ver sana zahmet ciğerim.

iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim
bir ilgilenin arkadaşlar.miktar doğrumu

Ciğerim Haluk, afiyet şeker olsun, ne haddime laf söylemek, aklımdan bile geçmedi inan :cherry:

Cengiz abinin küvetini dolduracağız, 8 bira alacağız, Müslümü kapatacağız, Muzafferin kelebek stili yüzüşünü seyredeceğiz.

Yarın akşam 8:00 de Hayal Park ta yüzeceğiz. Muzaffer detay ver sana zahmet ciğerim.

olur çiğerim, getirmen gereken malzemeler;
1-Şort :mrgreen:
2-havlu
3-bone (yoksa orda satılıyor 1.5 tl)
4- giriş ücreti (5 tl)
5- terlik
6-giriş saati 8:30 (sen saat 8:20 orda ol)
7-çıkış saati 10:30 (ama istemiyorsan erken gidebilirsin :mrgreen:)

bu kadar :wiinkk:

iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim

sen hız limitini %30 aşmışsın o nedenle tavan cezayı yemişsin. bildiğim kadar orda hız limiti 60 km/h dır.
geçmiş olsun :rendeer:

Son düzenleme:
malesef

sonuç 265 tl ceza yedim.

gurselim yazilan ceza hele radarsa iptali yok once bunu belirtim gecmis olsun motorun hiz siniri 60 oralarda

sonuç 265 tl ceza yedim.

of ne ettin kardeş büyük ihtimalle doğrudur. çünkü şehirlerarası sınır 70 km. sen şehir içinden bahsediyorsun. bu da ortalama yüzde 30-40 hız sınırını geçmişsin demektir.

olur çiğerim, getirmen gereken malzemeler;
1-Şort :mrgreen:
2-havlu
3-bone (yoksa orda satılıyor 1.5 tl)
4- giriş ücreti (5 tl)
5- terlik
6-giriş saati 8:30 (sen saat 8:20 orda ol)
7-çıkış saati 10:30 (ama istemiyorsan erken gidebilirsin :mrgreen:)

bu kadar :wiinkk:

İki gözüm yeterli detayı vermişsin ama ben boneye takıldım. Gerçekten şart mı?

Mert gelecekmi?

gerçekten şart çiğerim hemde çok orjinal renkler var. kırmızı pempe mor ve fosforlu yeşil. benimki kırmızı

iyi akşamlar:rendeer:
gürsel abi geçmiş olsun hız sınırının %10'u kadar limiti aşma hakkın var 60 sa 66 ya kadar onun %10'una kadar 128 tl onuda geçersen katlanarak gidiyor nerden biliyon dersen cuma günü bende yedim ama arabayla gece radarı bile oluyor dikkat edin 15 gün içinde ödersen %15 düşüyor.

@haluk28 Güzel gezi yapmışsınız gene. Kar muhteşem görünüyor.

@demirgursel D400'de hız sınırın motosiklet için 70km/s. Muhtemelen şehir içi kabul edilip 50km/s'yi aşmadan ceza yemişsin.

@celikgursel Gürsel'im demek sucuk yemeğe gidiyordun ha. Arabada keyifle el sallamandan belliydi. Afiyet olsun.

@osmx Gece radarı Adana'da nerede var? Ben hiç görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar