adanada bende görmedimde antakyadan belene dogru giderken var.
iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim
bir ilgilenin arkadaşlar.miktar doğrumu
iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim
Yav Hasan cahilliğimden soruyorum;
@ali @veli yazınca ne demek oluyor? "Kızım sana söylüyorum" gibi birşey mi :mrgreen:
sonuç 265 tl ceza yedim.
İki gözüm yeterli detayı vermişsin ama ben boneye takıldım. Gerçekten şart mı?
Mert gelecekmi?
Motosiklet ile karayolunda seyrderken max 70+ % 10 = 77 ile gidebilirsiniz. Bunun üzerine çıktığınızda cezaya girersiniz. Ceza da ikiye ayrılıyor. 92 ye kadar A kategorisi buda 115 TL, 93 ve yukarısı ise B kategorisi ve 265 TL dir. Tabi 1 ay içinde odemelerde % 25 iskonto oluyor
Bilgilerinize.