[Adana - MT]

kara yolunda antakyadan gelirken belen rampasına başlamadan uzun bi düzlük var orda zifiri karanlık zaten hemen hemen gelen bütün araçlar girmişti radara.

@osmx Teşekkürler. Aklımızda bulunsun. Hatay'dan gece dönüş yaparsak dikkat ederiz.

Adana İl Temsilcisi
-karda sucuk yiyen arkadaşlar ne güzel yapmışsınız.afiyet olsun.
-d.gürselim geçmiş olsun kardeş.
-hasancığım,ben epey oldu,dilberler sekisinin tepesinde görmüştüm.aşağıdan yukarıya doğru gelenlere.

Yav Hasan cahilliğimden soruyorum;

@ali @veli yazınca ne demek oluyor? "Kızım sana söylüyorum" gibi birşey mi :mrgreen:

arkadaşlar,çarşamba akşam menüsü belli oldu:
piliç pirzola / pilav / patates cipsi / söğüş domates.=5 TL.bilgilerinize.
hepinize iyi akşamlar.

ilgi

iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim
bir ilgilenin arkadaşlar.miktar doğrumu

aynen doğru abi o ceza gecmiş olsun beni 1 km hızla geçmişsin helel olsun 93 lede benim elime tutuşturmuşlardı ceza makbuzunu erken öde en az 50 ytl az ödersin ben o şekilde hiç olmazsa birazından kurtuldum

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:
sonuç olarak paşalar gibi ödeyeceğiz yani :farao: bu paraya ben motoruma koruma demiri, arka çanta demiri alırdım :pr:

abi hayırlısı olsun takma kafana.sonuçta senın cbf 500 u hayırlamıslar olur o kadar:cherry:

kısmetse bende r80gs kalahariyle eşlik edecem bundan sonra

Son düzenleme:
iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı .eyer yanlışsa itiraz edeceğim

geçmiş olsun kiwre,her işte bir hayır vardır derler,hayırlısı:pale:. polis abi lerin cezanı kesmiş,aysun sana bir bardak soğuk su versin de iç,:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana mt nin sucukcu kardan adamları,herkesei hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Ne güzel zıplamışsınız karlarda uscuklarla beraber tebrik ediyorum hepcazınızı yüreğinize sağlık,

Gürselim geçmiş olsun,bu krizde kötü olmuş kardeşim allah yardımcın olsun

Nuri abim ne güzel menü yapmışsın öyle,malesef aranızda olamıyacağım:salut:herşey gönlünüzce olsun

Yav Hasan cahilliğimden soruyorum;

@ali @veli yazınca ne demek oluyor? "Kızım sana söylüyorum" gibi birşey mi :mrgreen:

:mrgreen:

Genel olarak yazmayıp ta kişilere teker teker cevap verdiğimde böyle yapıyorum. :)

@adanalı Sağol Bora abi. Aklımda bulunsun. Bir arkadaşla (polis) konuştuğumda gece radarından fazla bulunmadığı genelde büyük illerde belli başlı noktalarda kullanıldığını söylemişti. Demek ki o zamandan bu zamana radar sayısı arttırılmış.

günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin.cengizim çok özletiyosun kendini yaw.

sonuç 265 tl ceza yedim.

gürsel abi geçmiş olsun 92km ile düşseydin yarısını yazarlardı sonuçta adamların elinde sana 70km yi vermişler tepe tepe kullan ister 1. viteste ister 6. vitestede

İki gözüm yeterli detayı vermişsin ama ben boneye takıldım. Gerçekten şart mı?

Mert gelecekmi?

abi sen bir görüş belki senden istemeye bilirler bazen benden istemiyorlar ama bazen

Motosiklet ile karayolunda seyrderken max 70+ % 10 = 77 ile gidebilirsiniz. Bunun üzerine çıktığınızda cezaya girersiniz. Ceza da ikiye ayrılıyor. 92 ye kadar A kategorisi buda 115 TL, 93 ve yukarısı ise B kategorisi ve 265 TL dir. Tabi 1 ay içinde odemelerde % 25 iskonto oluyor
Bilgilerinize.

Motosiklet ile karayolunda seyrderken max 70+ % 10 = 77 ile gidebilirsiniz. Bunun üzerine çıktığınızda cezaya girersiniz. Ceza da ikiye ayrılıyor. 92 ye kadar A kategorisi buda 115 TL, 93 ve yukarısı ise B kategorisi ve 265 TL dir. Tabi 1 ay içinde odemelerde % 25 iskonto oluyor
Bilgilerinize.

benim bildiğim şehir için de hız limiti 50 km/h dır, ama bazı yerlerde 60 km/h levhası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar