herkeslere iyi günler diyecem ammmaaa kimsecikler yok neysee iyi çalışmalar ferda hangi arkadaşın siirte gidiyor:silent:
vay balık çıkıyorda benim nasıl haberim olmuyor :mrgreen:
herkeslere iyi günler diyecem ammmaaa kimsecikler yok neysee iyi çalışmalar ferda hangi arkadaşın siirte gidiyor:silent:
herkese kolay gelsin hayırlı işler hafta sonu için programı çarşamba konuşalım da şöööle bir gezelim ya arkadaşlar
kış uykusu değil,tesadüfi gündüz toplantıları.dün ben dr.gökhanın oraya gittim,muzaffer ve d.gürsel'de sonradan geldi.oradan ç.gürselin oraya.bugünde,turgay abi,fatih bey,muzaffer,d.gürsel ve ben mustafa abimizin oradaydık.![]()
abicim gerçekten uzun soluklu bir gezi oldu seninki, sel garaj-ev arası :queen:hava çok güzel,bari çıkayım da biraz gezeyim.:cherry:
yok isom seni yanlış anlarmıyım :cat: yanlış anlaşılacak birşeymi kalmış apaçık yazmışsın maşallahİlgili canlılar sana hemcinsleri muamelesi yapıyor olabilirmi....:queen:
Benimki varsayım yalnış anlama...:queen:
inşallah yağar :cherry:Çarşamba günü rahatsızlığım nedeniyle gelemiyeceğim için, mümkünse gezi proğramını gezmediğimiz yerlere olsunki değişik yerleri görelim:cat:
Hava durumuna baktım, pazar günü bulutlu gösteriyorr: inşallah yağmaz :cherry:
adaşım çayında senin gibi sıcak ve mükemmeldi :cat: teşekkür ederim :rendeer:İyi akşamlar adana mt,nin güzel insanları. :rendeer:
Bora abi bugün uğramadın. bir demlikde çay yaptım. baktım kimse gelmedi adaşımdan beraber içtik. :queen:
Yarın çarşamba toplantımıza müsayit olan herkezin gelmesini isterim. adaşım demir gürselin biliyorsunuz uzun zamandır kuyruğu eğriydi. kısmet olursa adaşım tatlı getirip kuyruğunu düzeltecekmiş. önemle duyurulur.:queen:
allahına gurban yürü be kim tutar adana mt yi:queen:Adana MT ölmez Vatan Bölünmez :mrgreen:![]()
GÜNAYDIN arkadaşlar :cherry: Bugün hava ne kadar güzel :cat: Hadi gezelimr: