[Adana - MT]

İyi akşamlar sevgili dostlar,bakıyorum neşeniz yerinde Allah bozmasın.Gökhan hocam işe gittiğine göre umarım iyisindir gerçi bu illet bir hafta,on gün sürer ne yapacaksın başka dert göstermesin.Gezi için Çarşamba günü bir karar veririz tabii hava müsaade ederse görüşmek üzere.:bounce:

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR.:rendeer:
Cengizim bugün işbaşı yapmışsın çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. yeni işinde başarılar dilerim. allah utandırmasın.
Muzaffer abi yeni aldığın motor hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Muzaffer abi pazar için geziyi bende senin kadar çok istiyorum. 2.3 haftadır gezi yapamadık gurtlarımız kıpır kıpır etmeye başladı vallahi. yer olarakta gitmediğimiz bir yeri kararlaştıralım derim. tabiki pazar gününe hava şartları musade ederse.

:rendeer:
Muzaffer abinin yeni motoruna bu hafta hediye alalım, çok sevineceği kanaatindeyim :queen:

ya zaferim düşüncen,inceliğini,zarafetini ve asaletini herzaman taktir ettim.gerçi bunu bütün adana mt iyi bilir, süpersin beni çok duygulandırdın sana söylenecek kelimeleri şu an yazamıyorum:salut::salut:fakat beni çok memnun ettin işşallah güzel bir hediye alırsın ŞANINA YAKIŞIR:cat:adaşıma bu hususta fikir verirsen memnun olurum çarşambayı bekliyor seni ve bu düşünceyi paylaşan arkadaşlarımı alnından öpüyorum.iyiki varsınız canlarım benimmmm:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar