[Adana - MT]

herkeslere iyi günler diyecem ammmaaa kimsecikler yok neysee iyi çalışmalar ferda hangi arkadaşın siirte gidiyor:silent:

herkese kolay gelsin hayırlı işler hafta sonu için programı çarşamba konuşalım da şöööle bir gezelim ya arkadaşlar

herkese kolay gelsin hayırlı işler hafta sonu için programı çarşamba konuşalım da şöööle bir gezelim ya arkadaşlar

Çarşamba günü rahatsızlığım nedeniyle gelemiyeceğim için, mümkünse gezi proğramını gezmediğimiz yerlere olsunki değişik yerleri görelim:cat:

Hava durumuna baktım, pazar günü bulutlu gösteriyor :pr: inşallah yağmaz :cherry:

Adana İl Temsilcisi
kış uykusu değil,tesadüfi gündüz toplantıları.dün ben dr.gökhanın oraya gittim,muzaffer ve d.gürsel'de sonradan geldi.oradan ç.gürselin oraya.bugünde,turgay abi,fatih bey,muzaffer,d.gürsel ve ben mustafa abimizin oradaydık.:p

İyi akşamlar adana mt,nin güzel insanları. :rendeer:

Bora abi bugün uğramadın. bir demlikde çay yaptım. baktım kimse gelmedi adaşımdan beraber içtik. :queen:

Yarın çarşamba toplantımıza müsayit olan herkezin gelmesini isterim. adaşım demir gürselin biliyorsunuz uzun zamandır kuyruğu eğriydi. kısmet olursa adaşım tatlı getirip kuyruğunu düzeltecekmiş. önemle duyurulur.:queen:

Arkadaşlar herkese Merhabalar

aşağıdaki fotoda kırmızı daire içine aldığımı sizde benim gibi dogru görüyorsunuz değil mi ? Adana MT'yi hiç bu halde görmedim son 4-5 aydır.

Bi durgunlukmu var nee? havalardandır muhtemelen :) Muhabbetiniz bol olsun kalınsağlıcakla.

mttl8.jpg

Son düzenleme:
hava çok güzel,bari çıkayım da biraz gezeyim.:cherry:
abicim gerçekten uzun soluklu bir gezi oldu seninki, sel garaj-ev arası :queen:
İlgili canlılar sana hemcinsleri muamelesi yapıyor olabilirmi....:queen:

Benimki varsayım yalnış anlama...:queen:
yok isom seni yanlış anlarmıyım :cat: yanlış anlaşılacak birşeymi kalmış apaçık yazmışsın maşallah :p istesemde yanlış anlayamıyorum :bounce:
biraz sazanlaramı karıştım ne :queen:
Çarşamba günü rahatsızlığım nedeniyle gelemiyeceğim için, mümkünse gezi proğramını gezmediğimiz yerlere olsunki değişik yerleri görelim:cat:

Hava durumuna baktım, pazar günü bulutlu gösteriyor :pr: inşallah yağmaz :cherry:
inşallah yağar :cherry:
:queen: :queen: :queen:
İyi akşamlar adana mt,nin güzel insanları. :rendeer:

Bora abi bugün uğramadın. bir demlikde çay yaptım. baktım kimse gelmedi adaşımdan beraber içtik. :queen:

Yarın çarşamba toplantımıza müsayit olan herkezin gelmesini isterim. adaşım demir gürselin biliyorsunuz uzun zamandır kuyruğu eğriydi. kısmet olursa adaşım tatlı getirip kuyruğunu düzeltecekmiş. önemle duyurulur.:queen:
adaşım çayında senin gibi sıcak ve mükemmeldi :cat: teşekkür ederim :rendeer:
bu arada adaşımında dediği gibi yarın buyrun arkadaşlar ağzımız tatlansın :)
Adana MT ölmez Vatan Bölünmez :mrgreen: :p
allahına gurban yürü be kim tutar adana mt yi:queen:
GÜNAYDIN arkadaşlar :cherry: Bugün hava ne kadar güzel :cat: Hadi gezelim :pr:

bora abide okeyleseydi bugün Mustafa abi, Turgay abi, ben, Bora abi tekire uzayıp gelecektik :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana MT nin uyuyan güzelleri ,herkeşe hayırlı işler bol kazançlar dilerim

meteordan sorumlu devlet bakanı olarak rapor vereyim dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar