sigarayı bıraktın mı ferda... eğer öyleyse sana kocaman ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
dürdane eğer sigara içtiğini görürsem ağzında söndürürüm ona göre burdan yiğitlik yapma:bounce:
))) Ben özü sözü bir insanım. Bırakacam dedim ve bıraktım. 7 gün ağzıma sürmedim. Ama bıraktıktan sonra başlamayacam diye bir sözümü duyan var mıdır?
![]()
Liste no 1: Dünyanın en keyifli alışkanlığının hayranı olanlar... Onsuz bir yaşam düşünemeyenler:
1-)Gökhan ve Eşi...
2-)...?
Liste no 2... Bu zevkten 38 ya da bilmem kaç yıldır mahrum olanlar... Dünyada en keyifli şeylerin hep en zararlı olanlar olduğunu hala idrak edemeyenler:
1-)Haluk
bu durumda ben hangi listeye giriyom :silent: sigara içmiyom :cat: ama nargile içiyom :cherry: Bu nasıl iş yawr:
Akciger kanserine yakalananların %90 nının sigara içenler !!! oldugunu ve ve vucudda 12 degişik tür kanserin meydana gelmesinde sigaranın etkin oldugunu,her sabah agzında kültablası yutmuş gbi bir tatla uyanmayı ve buna harcanan ekonomik rakamı (günde 4 liradan senede 1500 ytl ye yakın ve 40 yıllık tiryakilik ömründe ki sigara içmeye başlandıktan sonra anca bu kadar yaşayabiliyo 60.000 e yakın bir maliyet i var bu işin) saymazsak içen açısından çokda bi sakıncası yok gbir:
bu durumda ben hangi listeye giriyom :silent: sigara içmiyom :cat: ama nargile içiyom :cherry: Bu nasıl iş yawr:
Akciger kanserine yakalananların %90 nının sigara içenler !!! oldugunu ve ve vucudda 12 degişik tür kanserin meydana gelmesinde sigaranın etkin oldugunu,her sabah agzında kültablası yutmuş gbi bir tatla uyanmayı ve buna harcanan ekonomik rakamı (günde 4 liradan senede 1500 ytl ye yakın ve 40 yıllık tiryakilik ömründe ki sigara içmeye başlandıktan sonra anca bu kadar yaşayabiliyo 60.000 e yakın bir maliyet i var bu işin) saymazsak içen açısından çokda bi sakıncası yok gbir:
O zaman biz de nargile içenler diye ayrı bir grup olalım.![]()
))) +1
Ama bi de şu var: Yenilen güzel bir yemeğin sonucu hissedilen doyma hissinin üstüne içilen sigara...
Liste no 1: Dünyanın en keyifli alışkanlığının hayranı olanlar... Onsuz bir yaşam düşünemeyenler:
1-)Gökhan ve Eşi...
2-)...?
Liste no 2... Bu zevkten 38 ya da bilmem kaç yıldır mahrum olanlar... Dünyada en keyifli şeylerin hep en zararlı olanlar olduğunu hala idrak edemeyenler:
1-)Haluk
BU YAZIYI OKUYUPHerkeslere Günaydın;
böyle sabah sabah felaket haberi vermek gibi olmasın ama T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'na bağlı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü pek hayırlı haberler vermiyor Pazar günü KahramanMaraş içinSağnak yağışlı diyor acaba değişr mi ki pazar gününe kadar ?
Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın
Tekrarlıyorum, Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın :cherry: