[Adana - MT]

Liste no 1: Dünyanın en keyifli alışkanlığının hayranı olanlar... Onsuz bir yaşam düşünemeyenler:

1-)Gökhan ve Eşi...
2-)...?

Liste no 2... Bu zevkten 38 ya da bilmem kaç yıldır mahrum olanlar... Dünyada en keyifli şeylerin hep en zararlı olanlar olduğunu hala idrak edemeyenler::)

1-)Haluk

Son düzenleme:
sigarayı bıraktın mı ferda... eğer öyleyse sana kocaman ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

wallaa bıraktım ne zamndır az içiyodum zaten dün sabah baktım bitmiş taam dedim yaw almıyom sigara falan öle işte :cherry:

dürdane eğer sigara içtiğini görürsem ağzında söndürürüm ona göre burdan yiğitlik yapma:bounce:

nie kine :silent: :cherry:

:)))) Ben özü sözü bir insanım. Bırakacam dedim ve bıraktım. 7 gün ağzıma sürmedim. Ama bıraktıktan sonra başlamayacam diye bir sözümü duyan var mıdır?:)

::plus1::::plus1::::blusssh:::blusssh:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben duymadım,görmedim bilmiyorum,sanada hak veriyorum gökhan hocam

Liste no 1: Dünyanın en keyifli alışkanlığının hayranı olanlar... Onsuz bir yaşam düşünemeyenler:

1-)Gökhan ve Eşi...
2-)...?

Liste no 2... Bu zevkten 38 ya da bilmem kaç yıldır mahrum olanlar... Dünyada en keyifli şeylerin hep en zararlı olanlar olduğunu hala idrak edemeyenler::)

1-)Haluk

bu durumda ben hangi listeye giriyom :silent: sigara içmiyom :cat: ama nargile içiyom :cherry: Bu nasıl iş yaw :pr:

bu durumda ben hangi listeye giriyom :silent: sigara içmiyom :cat: ama nargile içiyom :cherry: Bu nasıl iş yaw :pr:

Sigara içmeyenlere giriyorsun. Bende nargile veya puro içerim ama her ikisi de sigaradan çok çok daha güzel kokuyor ve daha az rahatsız ediyor. Ayrıca her saat her dakika içilmeyen şeyler. Sen sigara içmeyen grubundasın dostum.

Akciger kanserine yakalananların %90 nının sigara içenler !!! oldugunu ve ve vucudda 12 degişik tür kanserin meydana gelmesinde sigaranın etkin oldugunu,her sabah agzında kültablası yutmuş gbi bir tatla uyanmayı ve buna harcanan ekonomik rakamı (günde 4 liradan senede 1500 ytl ye yakın ve 40 yıllık tiryakilik ömründe ki sigara içmeye başlandıktan sonra anca bu kadar yaşayabiliyo 60.000 e yakın bir maliyet i var bu işin) saymazsak içen açısından çokda bi sakıncası yok gbi :pr:

Akciger kanserine yakalananların %90 nının sigara içenler !!! oldugunu ve ve vucudda 12 degişik tür kanserin meydana gelmesinde sigaranın etkin oldugunu,her sabah agzında kültablası yutmuş gbi bir tatla uyanmayı ve buna harcanan ekonomik rakamı (günde 4 liradan senede 1500 ytl ye yakın ve 40 yıllık tiryakilik ömründe ki sigara içmeye başlandıktan sonra anca bu kadar yaşayabiliyo 60.000 e yakın bir maliyet i var bu işin) saymazsak içen açısından çokda bi sakıncası yok gbi :pr:

bu harika mali ve bilimsel açıklamandn dolayı teşekkür ediyoruz :rendeer:

:)))) +1
Ama bi de şu var: Yenilen güzel bir yemeğin sonucu hissedilen doyma hissinin üstüne içilen sigara...

Son duruma göre sigara içen, içmeyen ve durumu bilinmeyenler listesi.

İçenler
Endurocu01 (Cengiz)
Barbudos (Gökhan)
zion1 (Cengiz)
adanalı (Bora)
SARHOŞ (Tekin)
demirgursel (Gürsel)
turgayçincan (Turgay)
ciiqu (Nuri)

İçmeyenler
Makine (Hasan)
Janti (Birkan)
muzaffer1968 (Muzaffer)
fevri (Murat)
frdndl (Ferda)
haluka28 (Haluk)
ahmetnr (Ahmet)
Naci63 (Veyis)
fuatbmw01 (Fuat)
01esintisi

Durumu bilinmeyen
osmx (Osman)
azgurbuz (Zafer)
M.Ozbayrak (Mustafa)
celikgürsel (Gürsel)
fazerr (Zafer)
efendy_iso (İsmail)
mehmetilgaz (Mehmet)
HaYaLeT01 (Murat)
Tequ (Mehmet Ali)
CERREZCI (Recep)
simyacı (Ümit)

çaylarrrrrrrrrr demlenmek için hazır beyler herkese selam.ben sigara içiyorum ltf yerimi değiştiriniz.ama turgay kardeşimizle aynı durumdayım.ama en kısa zamanda kararlıyım bırakmaya.iyi akşamlar herkese tekrar ben netteyim bi notunuz olursa.oki

akşam annemler ceyhandan bana misafirliğe geliyorlar ben yokum size bol sohbetler

1-)Gökhan ve Eşi...
2-)...?

1-)Haluk

2-)Gursel :cat:
ben suluya evet kuruya hayır diyenler gurubundanım.yani sigaraya soonuna kadar
HAAAAAAYIIIIR
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

biz sizin için söylüyoruz kardeşim yoksa bize ne. daha çok için.

Son düzenleme:
Herkeslere Günaydın;

böyle sabah sabah felaket haberi vermek gibi olmasın ama T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı'na bağlı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü pek hayırlı haberler vermiyor Pazar günü KahramanMaraş için :( Sağnak yağışlı diyor acaba değişr mi ki pazar gününe kadar ?
BU YAZIYI OKUYUP

Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın :p

Tekrarlıyorum, Maraş gezisinden dönenin kaşığı kırılsın :cherry:

BU YAZIYI HATIRLATIRIM :queen:
hadi bakalım pazara nereye gidiyorsun görelim :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar