İsocum ve jantim teşekkür ederim sağolun,
Sevgili güzin abla motoruma başlamadan önce her yerini yıkar yalar yutarım, yağını suyunu değiştiririm,bujilere gelmeden önce kablolarını söker kontrol eder onları sıkarım,yağ filtresini soracak olursan hamdolsun oda kirliydi değiştik,krankın oğlu var biyel kolu onunda selamı var çocuğu olmuş perno koymuşlar adını kollarınıda segmanla bağlamışlar sağa sola yalpa yapmasın diye,geçenlerde vites ve grubu geldi bir hayli yorulmuşlar üstlerini başlarını çıkardık bir güzel yıkandılar bazılarının elbisesi çizilmiş yenilerini aldık,ekzantriğinde zoruna gitmiş hep dişli grubuna bakıyorsunuz benimde elbisem çizilmiş benimde elbisemin çiziklerini onarın yoksa pistona söylerim sibopları içinden çıkarırım deyince korktuk hemen ekzantrik milininde elbisesini değiştirdik pistonda sevindirik oldu bende kasnak isterim dedi belime uygun olsun, madem girdik bu tükana dedik sanada alalım bir kasnak dedik,İşte böyle güzin abla seninde başını ağrıttık,motoruma burda son verirken vites pedalına basar,gazını sıkarım.
yaf bu mektubu esintinin mektubuna cevaben yazmıştım ama donmuş pc, arkasından 85 adet mesaj gitmiş hiç bir anlamı kalmamış,
Muzaffer abi yazdıklarına katılıyorum zaten ekipte muhalefet olan çıkmaz çıkan da gider,herkes bir fikir atar ortaya çoğunluğun istediği neyse karar ona göre çıkar,zaten bizler bunu için birbirimize bu kadar düşkünüz herkes hemen hemen aynı telden çalıyor