[Adana - MT]

arkadaşlar bu nasıl gezi yavvvvvvvvvv :mrgreen:
nereye gideceğinizi yazın hele belki portar gelirim bir sürprizle

çamalan diye çıkıyoruz yani pozantı tarafına bu tekirde sucuk yeme.. yinede molada netleşir ona göre..gürselim sana msj a ttım okuuu...ben yatıyorum herkese iyi uykularr

Son düzenleme:
arkadaşlar bu nasıl gezi yavvvvvvvvvv :mrgreen:
nereye gideceğinizi yazın hele belki portar gelirim bir sürprizle

abi gelip gelmeyecegini yüzde olarak yazsana yaw ihtimali bilelim en azından:cherry:

zion sen varya çokkk tehlikelisin ben sana diyordum bak yanılmamışım seninle sonra hesaplaşacaaammmm:bounce: edrurocumm cengizim seni özledim yarin beni seni görmemi engellemessin dimi geliyorsundur işşallah:cat::cat:

abi öyle deme tırsıyorum::saskin::

çenkis abilerdeydim serum baglamışlar 1 saat sonra yanıt gelir galiba

Son düzenleme:
GÜNAYDIN arkadaşlar :cherry:

Cengiz şimdi okudum ve çok üzüldüm nasıl oldu acaba baban :silent: Büyük geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim :salut:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,yine muhteşem keyifli bir geziye imza attık.tek kelimeyle olağanüstüydü.katılan ve emeği geçen herkese özellikle de GÖKHAN ve eşi HÜLYA'ya,teşekkürlerimi sunarım.daha nice keyifli gezilere,hepberaber...:cat::rendeer:

Arkadaşlar gerçekten çok muhteşem güzel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. iyiki varsınız.
Gökhan hocam ve eşi hülya hanıma,da teşekkürlerimi sunarım.:rendeer:

fevkaledenin fevkinde bir gezi oldu katılan herkeze ve ayrıca başrol oynayan gökan abime kucak dolusu sevgiler ve de teşekkürler :rendeer:

eeeeee hadi fotoları biri alaah rızası için yüklese artıkın ::p

adana mt yine herzamanki gibi mükemmel bi geziye imza attı
başta gökhan hocam ve eşi hülya hanıma teşekkürlerimi sunarım:rendeer:
ayrıca beni bu mükemmel insanlarla tanışmama vesile olan ismail ve müstakbel eşi ferdaya teşekkürlerimi sunarım:p

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
gözlerimiz,gezide aramızda olmayan sevgili motordaşlarımızı,eş/nişanlılarını aradı.keşke sizlerde olsaydınız da bizim aldığımız keyfe ortak olsaydınız.neyse,bir daha ki sefere inşallah.hepinizi seviyorum.::160::::haapppy:::biggrinn

arkadaslar mustafa abimizin yenı lakabı
THE GODFATHER(BABA)
sw4fuo.jpg

Sevgili arkadaşlar yine misafir vardı yeni kalktılar bugünki gezi için hepinize teşekkürler özellikle Gökhan hocam ve eşine çok çoooook.... teşekkürler sayenizde neşeli güzelliklerle dolu bir gün daha geçirdik darısı yeni gezilere Allah muhabbetimizi bozmasın cümleten iyi geceler:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar