Adaşım benim. çocuk gibi ağlama.:salut: istediğin bravo olsun tatlım benim.:queen:
geleceğimi anlayınca dükkanıda terkediyormuşsun
Adaşım benim. çocuk gibi ağlama.:salut: istediğin bravo olsun tatlım benim.:queen:
Bugüne kadar sosyal çevremde hep hiyerarşilerin hüküm sürdüğü, bağımlılık ilişkilerinin ortamı belirlediği insanlarla karşılaştım. Yani bir otorite vardı, ne dese onun olmasını istiyordu. Bu isteğe bağımlılık ilişkilerinden ötürü boyun eğenler olduğu gibi isyan çıkartıp kavga edenler, küsüp darılanlar oluyordu. Yaşamımda ilk kez kuralları olmasına karşın hiyerarşik yapılanmanın olmadığı, herkesin özgürce, sevgi saygı, dostluk ve hoşgörü ortamında görüşünü bildirdiği, her görüşe önem verilen, sarfedilen sözlerin dinlendiği, kaale alındığı, kararların ortaklaşa çabanın ürünü olduğu bir toplulukla karşılaştım. Espriler, eğlence, samimiyet, dostluk ve buna benzer daha birçok insani öğenin varolduğu bu grupta var olmaktan büyük keyif almaktayım. İyi ki varsınız sevgili Adana MT dostları... Allah yokluğunuzu göstermesin..
geleceğimi anlayınca dükkanıda terkediyormuşsundükkanda duran bir dost söyledi :queen:
şöyle tosunca olan dost![]()
Günaydın Millet
sabah sabah kimse çalışmıyor herhaldeherkes internet başında