[Adana - MT]

Bugüne kadar sosyal çevremde hep hiyerarşilerin hüküm sürdüğü, bağımlılık ilişkilerinin ortamı belirlediği insanlarla karşılaştım. Yani bir otorite vardı, ne dese onun olmasını istiyordu. Bu isteğe bağımlılık ilişkilerinden ötürü boyun eğenler olduğu gibi isyan çıkartıp kavga edenler, küsüp darılanlar oluyordu. Yaşamımda ilk kez kuralları olmasına karşın hiyerarşik yapılanmanın olmadığı, herkesin özgürce, sevgi saygı, dostluk ve hoşgörü ortamında görüşünü bildirdiği, her görüşe önem verilen, sarfedilen sözlerin dinlendiği, kaale alındığı, kararların ortaklaşa çabanın ürünü olduğu bir toplulukla karşılaştım. Espriler, eğlence, samimiyet, dostluk ve buna benzer daha birçok insani öğenin varolduğu bu grupta var olmaktan büyük keyif almaktayım. İyi ki varsınız sevgili Adana MT dostları... Allah yokluğunuzu göstermesin..

abi birinsan dugularını ancak bu kadar anlatır ayakta alkışlıyorum saygıyla egiliyorum::alkiis::::sefereee::friends:::shake2::

geleceğimi anlayınca dükkanıda terkediyormuşsun :p dükkanda duran bir dost söyledi :queen:

abi gürsel abilerin dükkanında kaçtane bir dost var:cherry:

Son düzenleme:
günaydın herkeşeee :rendeer:

dün ''sevgini dile getir günü'' müydü ben kaçırdımm herlade bende seviyorum sizii :cherry:::friends:::friends:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
goooodnaydın Adana Mt nin sevecen dost yanlısı kurtlu motorcuları herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

yaw öğrenciler gelmemiş biz de okulda oturuyoruz öyle. buarada karadenize giderken alternatif rotalara baktım. şöyleki; adana-urfa-mardin-hasankeyf-tatvan- van-doğubeyazıt-ağrı dağı-ığdırkars-çıldır gölü-ardahan-şavşat-karagöl-artvin...... Ne dersiniz bize fazladan birgüne mal olur ama görülmesi gereken birçok yeri aradan çıkarıyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hem çalışıyorum,hem King oynuyorum hemde internette sürttürüyom:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar