[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,yarın geziye katılacak arkadaşlar lütfen saat 9,00 da molada olsunlar.

Yarın 9.00da Moladayız... Sucukları almadım. Muzaffer hoca gittiğimiz yerde alırız deyince...

boracım dikkat edersen barbudostan ses seda çıkmıyor ahmetnr çıt yok neoldu bunlara alooo

Muzaffer hocam. tam beni andın ben yazdım... İyi insan lafının üzerine gelirmiş değil mi?:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzaffer abi teyid olarak yazıyorum,şimdi pederi balcalıya acile götürdüler sonuç ne olacak bilmiyorum,gecenin ilerleyen saatlerinde net olarak bildiricem,ben şimdiden kesin demiyorum,ama eğerki yatırırlarsa gelme şansım kalmaz umarım kötü bişey olmadan dönerler.

Değerli kardeşim Muzaffer yazmış olduğun yazıyı hayretler içinde okudum sen ne pişkin adamsın herkez senide,benide bilir bu hususta seninle tartışmayacağım seni Adana MT nin değerli üyelerine havale ediyorum.:flower::bounce:
abi sen hayat tecrübesi bizden fazla insansın, senin yazdığına yorum yapmamız hata olur, sen ne dersen doğrudur :queen:
muzaffer abi teyid olarak yazıyorum,şimdi pederi balcalıya acile götürdüler sonuç ne olacak bilmiyorum,gecenin ilerleyen saatlerinde net olarak bildiricem,ben şimdiden kesin demiyorum,ama eğerki yatırırlarsa gelme şansım kalmaz umarım kötü bişey olmadan dönerler.

geçmiş olsun, Allahtan hayırlısı olsun, umarım sağ salim dönerler :cat:

Sabah muhabbeti kaçarmı abiciğim. kısmet olursa saat 8/30 da moladayız.:cat:

oooooooooooo :cherry:
adaşım sen 07:00 da orda ol :queen:

Son düzenleme:
Adaşım istersen şimdi gidim şunun şurda sabaha ne kaldıki.:queen:

Cengiz abi çok üzüldüm. inşallah kötü birşey olmaz sagsalim dönerler.:pale:

Son düzenleme:

Allahtan hayırlısı cengizim. kalbimimiz seninle ,herşeyin iyisine layıksın

cengiz abimm çok geçmiş olsunn inşş kötü bişe yoktur:pale:

Muzaffer hocam. tam beni andın ben yazdım... İyi insan lafının üzerine gelirmiş değil mi?:)

hocam ortalıkta görünmeyince şaşırdım ondan yazdım arkadaşlarımıda davet edimmi 8 kişiler bir mahsuru varmı:queen:

sanada bu yakışır adaşım :queen:
normal hareket beklemem yanlış olur :cherry:

sanada gezi yakışır fakat sensiz gezilerin tadı eksik kalıyor be gürselim

Son düzenleme:
Cengiz hocam geçmiş olsun...

Muzaffer hocam estağfurullah... Ne mahsuru olacak? başımızın üzerinde yerleri var... Haftaya ya da daha sonraki günlerde de onlar kuyruk doğrulturlar... Sekizi bir araya gelip bir deve keserler herhalde... Eti bitiremezsek sucuk da yaptırırız... Deve sucuğuna bayılırım...)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum,her şeyin hayırlısı hala bir haber yok,beklemedeyim haberdar edicem teşekkürler

Bu arada gidilecek yer neresiydi ben unuttum

Son düzenleme:
arkadaşlar bu nasıl gezi yavvvvvvvvvv :mrgreen:
nereye gideceğinizi yazın hele belki portar gelirim bir sürprizle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar