arkadaşlar,yarın geziye katılacak arkadaşlar lütfen saat 9,00 da molada olsunlar.
sabah muhabbetlerini kaçırırsın :queen:
abi sen hayat tecrübesi bizden fazla insansın, senin yazdığına yorum yapmamız hata olur, sen ne dersen doğrudur :queen:Değerli kardeşim Muzaffer yazmış olduğun yazıyı hayretler içinde okudum sen ne pişkin adamsın herkez senide,benide bilir bu hususta seninle tartışmayacağım seni Adana MT nin değerli üyelerine havale ediyorum.:flower::bounce:
muzaffer abi teyid olarak yazıyorum,şimdi pederi balcalıya acile götürdüler sonuç ne olacak bilmiyorum,gecenin ilerleyen saatlerinde net olarak bildiricem,ben şimdiden kesin demiyorum,ama eğerki yatırırlarsa gelme şansım kalmaz umarım kötü bişey olmadan dönerler.
Sabah muhabbeti kaçarmı abiciğim. kısmet olursa saat 8/30 da moladayız.:cat:
muzaffer abi teyid olarak yazıyorum,şimdi pederi balcalıya acile götürdüler sonuç ne olacak bilmiyorum,gecenin ilerleyen saatlerinde net olarak bildiricem,ben şimdiden kesin demiyorum,ama eğerki yatırırlarsa gelme şansım kalmaz umarım kötü bişey olmadan dönerler.
Adaşım istersen şimdi gidim şunun şurda sabaha ne kaldıki.:queen:
Muzaffer hocam. tam beni andın ben yazdım... İyi insan lafının üzerine gelirmiş değil mi?![]()
sanada bu yakışır adaşım :queen:
normal hareket beklemem yanlış olur :cherry: