[Adana - MT]

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
işbaşı olayna güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
darısı motorumuza olsun

Evet...Haftasonu nereye gidiyoruz?

Siz yeri belirleyin...Sucuklar benden... Daha ne yapabilirim abiler?

allah senden razı olsun abi nekadardır bende sucuk yiyemiyorum uygun görürsen bende gelimmi abii...:salut:yanlız nezaman abi giderken habr verirsiniz dimi beni mahrum etmeyin bende sizlerle ogünü baylaşmak isterim abimm:salut::salut:

Artık bana "Hayalet" mi dersiniz "Karabatak" mı, orasını bilemeyeceğim, bir varım-bir yokum, sizleri uzaktan da olsa izlemeye çalışıyorum. Malumunuz, ziraat ve özellikle de şu aralar üzerinde çalıştığım projem tatil-bayram dinlemez, hava müsaade ederse çalışır, etmezse de yatarız. O yüzden bu aralar heryerde bulunamıyorum. Zaman zaman olduğu gibi bugün de kısa bir boşluktan faydalanıp Kçk.Cengiz'i aramamla başlayan gündüz vakti küçük bir toplaşmaya sebep oldum, DemirGürsel'in işbaşı yapışını kutladık ve onu uzun bir tatilden sonra ilk mesaisine yolcu ettik. Hayırlı uğurlu ola...!

Kimi sohbetlerde bahsini ettiğim ve fikrin aslen benden çıktığını hiçbir zaman iddia etmeyeceğim eğitim ve gelişim konularından birini bugün tesadüfen Mustafa Abi'nin işyerinde gazetede görerek sizlerin de dikkatini bu ve bu gibi konuları daha sık düşünmeye ve konuşmaya davet etmek istiyorum. (Mustafa Abi, gazetenin ekini masanızdan arakladım, helal edin lütfen.)

http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/10772108.asp?gid=55

Başlıklar tartışılabilir, gelişebilir, veya "güzel muhabbetlerimizi bozar" diye bir kenara atılabilir, ama rica ediyorum kimse hariçten gazel okuyup "biz denedik, olmadı" diye işimize, içimize karışmasın, bu bizim ailemiz içinde kalsın.

Hah, işte aynı başlık bizim siteye de düşmüş, bakalım yorumlar nasıl olacak?!!!

http://www.motosiklet.net/forum/ays...min-kime-ne-faydasi-var-ayse-sule-bilgic.html

değerli bilgiler için teşekkürler murat.

iyi akşamlar Adana MT 'nin güzel insanları... Ceyhan'a gelir gelmez. Hemen bilgisayarın başına oturup. sizlere merhaba demek istedim.... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

hoşgeldin mehmet

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
işbaşı olayna güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
darısı motorumuza olsun

kardeş hayırlı olsun.

Hocam çok soğuk olmaz dersen gidelim tabi :bounce:

soğukmu oda ne

Arkadaşlar benim AUTOCAD çizimi yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var. yardımcı olabilecekler bir mesaj atsın lütfen.

Hocam o kadar söyledim. Yeri siz kararlaştırın sucuklar benden diye... Ciddiye alan olmadı :) Teklifim aynen geçerli... Hadi abi hadi, kıpırdanın biraz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barbudosum ne seni nede beni tiye alıyorlar almayın anasını satim,gitmeyiz bizde alla alla:silent:

Hocam o kadar söyledim. Yeri siz kararlaştırın sucuklar benden diye... Ciddiye alan olmadı :) Teklifim aynen geçerli... Hadi abi hadi, kıpırdanın biraz...

estağfurlah, ne demek hocam seni biz pür dikkat dinliyor ve takip ediyoruz :wiinkk: sucuk için şimdiden teşekkürler :rendeer: Yer kolay şimdi ayarlarız :mrgreen:

barbudosum ne seni nede beni tiye alıyorlar almayın anasını satim,gitmeyiz bizde alla alla:silent:

yaw cengizim, sen ne zaman gelmeye kalkasan bir aksilikten dolayı gelemiyorsun, ama seni herzaman tiye alıyoruz :bounce: geliyormusunuz :silent: kesinmi :silent:

Son düzenleme:
BİR ÖNERİM VAR

Önce gülek de sucuk ekmek yiyelim, eğer hava müsaitse ordan çamardına geçer dönüşte şekerpınarda tatlı yiyebiliriz, ama zaman yetmezse tatlı yemedende dönebilirz, bize kalmış birşey :wiinkk: ne dersin :silent:

TAMAM diyenler el ve ayak kaldırsın :mrgreen:

Biz varız... Dediğim gibi sucuklar benden... Yalnız bir konuda yardım istiyorum. Sucukları nereden alacağım? Ve kaç kilo alacağım?

Adana İl Temsilcisi
BİR ÖNERİM VAR

Önce gülek de sucuk ekmek yiyelim, eğer hava müsaitse ordan çamardına geçer dönüşte şekerpınarda tatlı yiyebiliriz, ama zaman yetmezse tatlı yemedende dönebilirz, bize kalmış birşey :wiinkk: ne dersin :silent:

TAMAM diyenler el ve ayak kaldırsın :mrgreen:

bence OK.:cat:şimdi baktım 4 ayrı yer pazarı açık gösteriyor.:cat:eşimi de ikna ederim.

bizde katkıda bulunalım canım hepsini sen niye alıyorsun.

Arkadaşlar tekrar hatırlatayım sorumu auto cad çizimi yapabilen bir arkadaş tanıyormusunuz.

bizde katkıda bulunalım canım hepsini sen niye alıyorsun.

Arkadaşlar tekrar hatırlatayım sorumu auto cad çizimi yapabilen bir arkadaş tanıyormusunuz.

Haluk hocam... İçimden geldi. Sebebi yok. Sucuklar benden. biz zaten hep ortaklaşa hareket eden bir grubuz. Bu sefer içimden geldi. Muzaffer hocanın fikrine evet diyenler nerelerde yahu? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar