Günaydın Adana nın en güzel insanları :rendeer:
Evet...Haftasonu nereye gidiyoruz?
Siz yeri belirleyin...Sucuklar benden... Daha ne yapabilirim abiler?
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
işbaşı olayna güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
darısı motorumuza olsun
çamardına ne dersiniz. ben görmedim orayı
Hocam çok soğuk olmaz dersen gidelim tabi :bounce:
Artık bana "Hayalet" mi dersiniz "Karabatak" mı, orasını bilemeyeceğim, bir varım-bir yokum, sizleri uzaktan da olsa izlemeye çalışıyorum. Malumunuz, ziraat ve özellikle de şu aralar üzerinde çalıştığım projem tatil-bayram dinlemez, hava müsaade ederse çalışır, etmezse de yatarız. O yüzden bu aralar heryerde bulunamıyorum. Zaman zaman olduğu gibi bugün de kısa bir boşluktan faydalanıp Kçk.Cengiz'i aramamla başlayan gündüz vakti küçük bir toplaşmaya sebep oldum, DemirGürsel'in işbaşı yapışını kutladık ve onu uzun bir tatilden sonra ilk mesaisine yolcu ettik. Hayırlı uğurlu ola...!
Kimi sohbetlerde bahsini ettiğim ve fikrin aslen benden çıktığını hiçbir zaman iddia etmeyeceğim eğitim ve gelişim konularından birini bugün tesadüfen Mustafa Abi'nin işyerinde gazetede görerek sizlerin de dikkatini bu ve bu gibi konuları daha sık düşünmeye ve konuşmaya davet etmek istiyorum. (Mustafa Abi, gazetenin ekini masanızdan arakladım, helal edin lütfen.)
http://www.hurriyet.com.tr/otoyasam/10772108.asp?gid=55
Başlıklar tartışılabilir, gelişebilir, veya "güzel muhabbetlerimizi bozar" diye bir kenara atılabilir, ama rica ediyorum kimse hariçten gazel okuyup "biz denedik, olmadı" diye işimize, içimize karışmasın, bu bizim ailemiz içinde kalsın.
Hah, işte aynı başlık bizim siteye de düşmüş, bakalım yorumlar nasıl olacak?!!!
http://www.motosiklet.net/forum/ays...min-kime-ne-faydasi-var-ayse-sule-bilgic.html
iyi akşamlar Adana MT 'nin güzel insanları... Ceyhan'a gelir gelmez. Hemen bilgisayarın başına oturup. sizlere merhaba demek istedim.... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
işbaşı olayna güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
darısı motorumuza olsun
Hocam çok soğuk olmaz dersen gidelim tabi :bounce:
Hocam o kadar söyledim. Yeri siz kararlaştırın sucuklar benden diye... Ciddiye alan olmadıTeklifim aynen geçerli... Hadi abi hadi, kıpırdanın biraz...
barbudosum ne seni nede beni tiye alıyorlar almayın anasını satim,gitmeyiz bizde alla alla:silent:
barbudosum ne seni nede beni tiye alıyorlar almayın anasını satim,gitmeyiz bizde alla alla:silent:
BİR ÖNERİM VAR
Önce gülek de sucuk ekmek yiyelim, eğer hava müsaitse ordan çamardına geçer dönüşte şekerpınarda tatlı yiyebiliriz, ama zaman yetmezse tatlı yemedende dönebilirz, bize kalmış birşey :wiinkk: ne dersin :silent:
TAMAM diyenler el ve ayak kaldırsın :mrgreen:
bizde katkıda bulunalım canım hepsini sen niye alıyorsun.
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım sorumu auto cad çizimi yapabilen bir arkadaş tanıyormusunuz.
Haluk hocam... İçimden geldi. Sebebi yok. Sucuklar benden. biz zaten hep ortaklaşa hareket eden bir grubuz. Bu sefer içimden geldi. Muzaffer hocanın fikrine evet diyenler nerelerde yahu?![]()