[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana MT nin pırıl pırıl insanları,herkese hayırlı işler bol kazanaçlar dilerim,

Herkesin geçmiş olsun taziyeleri için teşekkür ediyorum,allah kimsenin başına vermesin ve elden ayaktan düşürmesin gürselimin dediği gibi çektirmesin

bir günaydın da benden güzel güneşli bir gün olur inşalahh...:rendeer:

selam arkaaşlar cengiz abi büyük geçmiş olsun

ayrıca bir konu belirtmek istiyorum malum çoğumuzun yaptığı iş nedeni ile fazla spor yapamıyoruz haftanın bir günü halı sahada maç ayarlasak iddasız biraz nefes açma kosunda kimseler katılırmı acaba

selamlar görüşmek üzere

birde geçenlerde adanada faaliyet gösteren spor komplekslerini gezdim

hayalpark :pek hoşuma gitmedi açıkcası fiyatı 45tl 12 kupon salı perşembe cumartesi pazar erkeklere pazartesi çarşamba cuma pazar bayanlar yüzme havuzu ile 75tl oluyor

badyline :çok güzel elit biryer 3aylık 375 tl

seyhan oteli kankamın gittiği 6 aylık 900 yıllık 1200 tl

bilginize

AAA

.

Son düzenleme:
Günaydın Adana MT nin pırıl pırıl insanları,herkese hayırlı işler bol kazanaçlar dilerim,

Herkesin geçmiş olsun taziyeleri için teşekkür ediyorum,allah kimsenin başına vermesin ve elden ayaktan düşürmesin gürselimin dediği gibi çektirmesin

Cengiz abi gecmiş olsun Acil şifalar versin. Allah yardımcın olsun abi. Saglıcak kal...

aksam resim cekılmedinizmi

yok yaw zaten çok azdık. 8-9 kişiydik

selam arkaaşlar cengiz abi büyük geçmiş olsun

ayrıca bir konu belirtmek istiyorum malum çoğumuzun yaptığı iş nedeni ile fazla spor yapamıyoruz haftanın bir günü halı sahada maç ayarlasak iddasız biraz nefes açma kosunda kimseler katılırmı acaba

selamlar görüşmek üzere

birde geçenlerde adanada faaliyet gösteren spor komplekslerini gezdim

hayalpark :pek hoşuma gitmedi açıkcası fiyatı 45tl 12 kupon salı perşembe cumartesi pazar erkeklere pazartesi çarşamba cuma pazar bayanlar yüzme havuzu ile 75tl oluyor

badyline :çok güzel elit biryer 3aylık 375 tl

seyhan oteli kankamın gittiği 6 aylık 900 yıllık 1200 tl

bilginize

AAA

.

hayalpark dışındakiler biraz tuzlu be ahmetcim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Turgay abim,ahmetim,gezginim,fevrim teşekkür ederim iyi niyetlerinizden dolayı,allah kimsenin başına vermesin,elin ayağın bağlanıyor,
Gökhan hocam hayırdır sucuklar falan,kurtlar kaynamayamı başladı bu günden,aslında tekire çıkıcan karın içinde mangal yapcen amma birde amması var ne zaman geziye niyetlensem bir mokluk çıkıyor,siz bişeyler yapın hava güzel boşa gtimesin ben biladeri ayarlayabilirsem gelebilirim ancak,kalın sağlıcakla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar