arkadaşım lafını dedi gitti gibi bir his var içimde 
Herkese iyi akşamlar bu kamp işi ne zaman![]()
sanıyorum yılbaşından sonraki bir tarihte.
eee nevar ne yok kimseden ses seda çıkmıyor,
Gülden by mı bn mi bilmiyoruz motor yok ehliyet yok ee bizdede boş adam yok napcez şimdi zaten kadro 50 kişi şu an yetiyoruz fazlaya gerek yok burnuma sarı zambak kokusu geliyor[/QU
motorumun olmaması ehliyetimi daha almamam boş adamlara gelirsekte demekki aranıza çok boş insanlar katılmış)
uleeee korkuttunuz kızcağızı kaçtı bak...
arkadaşım lafını dedi gitti gibi bir his var içimde![]()
gürsel avatarın çok şık olmuş
motorumun olmaması ehliyetimi daha almamam boş adamlara gelirsekte demekki aranıza çok boş insanlar katılmış)
arkadaşlar aranıza katılan her kişiye böyle davranıyorsanız Adana grubu olarak bir büyüme sarf edemeyiz.belki birbirinize yetiyor hatta artıyor olabilirsiniz ama yeni katılan üyelere bu şekilde davranılmamasını isterdim.başka motor sporları klüplerine de üyeyim ama bir adana lı olarak adanalı grubuna katılmak istemiştim.galiba sizde ki kontenjan sayısı dolmuşkendinize iyi davranın kazasız sürüşler dilerim iyi akşamlar...
arkadaşlar aranıza katılan her kişiye böyle davranıyorsanız Adana grubu olarak bir büyüme sarf edemeyiz.belki birbirinize yetiyor hatta artıyor olabilirsiniz ama yeni katılan üyelere bu şekilde davranılmamasını isterdim.başka motor sporları klüplerine de üyeyim ama bir adana lı olarak adanalı grubuna katılmak istemiştim.galiba sizde ki kontenjan sayısı dolmuşkendinize iyi davranın kazasız sürüşler dilerim iyi akşamlar...
Bende arkadaş gibi farklı motor klüplerine üyeyim ama ilk defa burda karşılaştım böyle bir durumla...
Eğer kendi aranızda bir grup kurduysanız ve artık dışardan katılanlara bu şekilde davranıyorsanız bu sitede işinizin olmadığını düşünüyorum iletişim için böyle bir sayfaya ihtiyacınız yok çünkü...
Aksine yeni motor tutkunlarının birbirini bulması için böyle bir sayfaya gerçekten ihtiyaçları var...
Dışa kapalı bir aile izlenimi veriyorsunuz.
Motosiklet bir yaşam biçimidir...
Adana grubu olarak bir büyüme sarf edemeyiz...
Bende arkadaş gibi farklı motor klüplerine üyeyim ama ilk defa burda karşılaştım böyle bir durumla...
Eğer kendi aranızda bir grup kurduysanız ve artık dışardan katılanlara bu şekilde davranıyorsanız bu sitede işinizin olmadığını düşünüyorum iletişim için böyle bir sayfaya ihtiyacınız yok çünkü...
Aksine yeni motor tutkunlarının birbirini bulması için böyle bir sayfaya gerçekten ihtiyaçları var...
Dışa kapalı bir aile izlenimi veriyorsunuz.
Motosiklet bir yaşam biçimidir...
Herkese selam. İsmim Gökhan. 4 yıla yakındır Adana'da yaşıyorum. Adli Tıp Uzmanı hekimim. Sun Sineması sokağındaki Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyorum. Eşim Hülya da meslektaşım ve branşdaşım. 4 yaşında İdil ve 1,5 yaşında İpek kızlarım ailemizi tamamlıyor. 39 yaşındayım. Tayin nedeniyle İstanbul'dan geldiğimiz Adana'yı çok sevdik ve burada kaldık. Acemi tekerim ben. 4-5 yıldır yollarda imrenerek baktığım sizlere katılmak için ani çok ani bir kararla(içgüdüsel, dürtüsel neredeyse) 125 cc. bir scooter aldım 6 ay kadar önce. o günden sonra motosiklet en önde gelen uğraşım oldu. Okudum, seyrettim, kullandım durdum. Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Şehir içinde işe gidip gelirken kullandığım mini-scooterimle bir de şunu deneyeyim diyerek Devlet Karayolu'ndan Mersin'e gidip geldim bir kez. Ve nihai anın geldiğine karar vererek Honda Silverwing 600'ümü satın aldım Mehmet Bey'den (Sucular Motor). Çok çabuk alıştım ve şuna karar verdim kendi kendime oh be abi çevir git, otomatik şanzuman.)) Motosiklet netten Adana MT forumundan takip ediyorum sizleri. Siz güzel insanlarla tanışabilmek umuduyla tekrar selamlıyorum. Görüşebilmek dileğiyle.
Hoşgeldiniz gökhan bey toplantılarımıza ve gezilerimize katılırsanız memnun oluruz.
gökhan bey hoşgeldiniz![]()
en kısa zamanda tanışmak ümidiyle.gürsel:rendeer:
Gökhan bey hoşgeldiniz,motorunuz eğer gri ise sizi gördüm bi kere,buluşmalarımıza bekleriz ( pek ben gelemesemde ) ,kalıcı ve katılımcı olmanız umudu ile....
hoş geldiniz gökhan bey.ben BORA.
aramıza hoş geldiniz :cat:
yeni motorunuz hayırlı olsun güle güle kullanın:rendeer:
çarşamba akşamı bici toplantımıza katılılanız ve tanışıp kaynaşmamız dilegiyle:rendeer:
ve bende küçük çenkisbide büyük çenkis var neyse kısmet se çarşamba akşamı tanışırız:rendeer:
Bunlar da benim ilk yazıma yanıt veren içten, samimi ve nazik insanlardan sadece birkaçının cevapları...
günaydın
evet arkadaşlarında dediği gibi biz dışarıya kapalıyız her aile gibi kendini tanıt en azından toplantıya çağırabileceğimiz kadfar güvenelim sana sonrası gelir zaten
adana mt diğerlerine benzemez :wiinkk::rendeer: