[Adana - MT]

günaydın Adana MT,dizi muhabbetinden dolayı perşembeye alınmasını isteyenler haluk ve zafer sizleri esef ve ne nefesle gınıyorum,ikiniz perşembe günü buluşursunuz biriniz kurtlar vadisi birinizde yaprrak dökümünü anlatırsınız kardeş kardeş dizileşirsiniz,bende tom ve jeryi seyretmeye gidiyom

ya ama abi sezonun ilk bölümüydü. ama bundan sonrakileri artık intrenetten izleriz.

pazar günkü organizasyona ben de varım.

eyyy millet, ben geldim, ankarada toplantım vardı onun için çarşamba gelemedim.
İftar yemeği için bizde katılırız. Ahmetnr nin teklifi bence uygun :cat:

hoşgeldin adaşım nirde kaldın yav pazara neyapıcaz zaferle konuş .belki şartlar uygun olursa mustafa abi İLE TURGAYDA GELEBİLİR.ONA GÖRE.

adana mt gecen seneki gibi bir iftar organızasyonumu yapsak acaba gaziantep mt,adana mt,osmanıye mt ne dersınız size güzel bir kebab yapa bilirim....

düşüncelerınız nelerdır bakalım..

Aydemirim benim oruçla aram iyi değil iilaç kullanıyorum fikir güzel bana uyar diğerlerindende fikir alalım çoğunluk ne derse ona uyarız,selamlar

bencede çok güzel bir fikir. uygulayalaım. hatta ne gerekiyorsa yapalım.

ben de doguştan hazırım böyle organizasyonlara:cat:

becede güzel olur osmaniye olursa her iki tarafa yakın olur ortada buluşalım akburakın da sesi soluğu çıkmıyor uzun zamandır osmaniyede karaçay diye bir yer varmış güzel dere kenarı oraya yoğunlaşalım derim selamlar haftaya pazar iftar için bana uyar

eyyy millet, ben geldim, ankarada toplantım vardı onun için çarşamba gelemedim.
İftar yemeği için bizde katılırız. Ahmetnr nin teklifi bence uygun :cat:

hoşgeldin adaşım nirde kaldın yav pazara neyapıcaz zaferle konuş .belki şartlar uygun olursa mustafa abi İLE TURGAYDA GELEBİLİR.ONA GÖRE.

ÇORBADAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN
öylemi aydemir:)

bu selalaenın yanında ve o saate yaklasık en guzle domates corbası odun atesınde ve tabıkıde benım salatam gıder...muzaffer abı bu arada 4 fare olayını cozen varmı.bızmıydık kı acaba:bounce:

nerde ve nezaman derseniz kendimi hazırlarım.. bekliyorum.. moto ailesine selamlar

Sabaha kadar dükkanda bekleyince ,ne yapacağımı şaşırdım,bunlarla uğraştım,nasuuu olmuşş:p

Kim bu ?

Bunu tanımazsanız kahrımdan ölürüm,o şimdi asker :p

Canım kardeşim,ailemizin eliti :p:queen: Olm vallaha bilerek yapmadım ama hammaddesi lateks olan bi malzemeyi andırıyon ne yalan söyleyimmm:queen:

Burun burun değil,dudağa güneşlik mübarekkk

bu sıkıntı bana neler yaptırır daha dur bakalımm:cherry:

maliiiii :p

bu selalaenın yanında ve o saate yaklasık en guzle domates corbası odun atesınde ve tabıkıde benım salatam gıder...muzaffer abı bu arada 4 fare olayını cozen varmı.bızmıydık kı acaba:bounce:
demek anca fare kadar hızlısınız:queen:
nerde ve nezaman derseniz kendimi hazırlarım.. bekliyorum.. moto ailesine selamlar
selam.hoşgeldin, biraz kendini tanıtsan sanırım daha kolay anlaşılırsın:)
Sabaha kadar dükkanda bekleyince ,ne yapacağımı şaşırdım,bunlarla uğraştım,nasuuu olmuşş:p

Kim bu ?

Bunu tanımazsanız kahrımdan ölürüm,o şimdi asker :p

Canım kardeşim,ailemizin eliti :p:queen: Olm vallaha bilerek yapmadım ama hammaddesi lateks olan bi malzemeyi andırıyon ne yalan söyleyimmm:queen:

Burun burun değil,dudağa güneşlik mübarekkk

bu sıkıntı bana neler yaptırır daha dur bakalımm:cherry:

maliiiii :p
iso başın çok ağrıyacak bence:queen:

İso photosop un tek tool unu kullanarak yaptığın girişimlerini takdir ettim.:queen:
Eline sağlık az daha uğraş:rendeer:
Edit..

Son düzenleme:
bnde photoshopta seni insana benzetmeye çalışayım :p
Gerçi o derece bir photoshop bilgim yok ama.. :p

Gaziantep İl Temsilcisi
becede güzel olur osmaniye olursa her iki tarafa yakın olur ortada buluşalım akburakın da sesi soluğu çıkmıyor uzun zamandır osmaniyede karaçay diye bir yer varmış güzel dere kenarı oraya yoğunlaşalım derim selamlar haftaya pazar iftar için bana uyar

bende böyle düşünmüştum iyi olur adanadan bu organızasyonu yapacak gönüllü arkadaş kim gürselmi yoksa :queen::queen:

tarih konusun dada fikirler neler...Bence 14/09/2008 pazar uyar vakitte var daha

gecen seneki iftar toplantısının linki:http://www.motosiklet.net/forum/gezi...iftarda-2.html

Son düzenleme:

ABİ BENCE KESİNLİKLE BİZ DEGİLİZ ÇÜNKİ BİZ TÜNELDEN GEÇMEDİK...bence başkalarıyla bizi karıştırmış çorba yapmış:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulem ben adanada olacak sanim, meger osmaniyede imiş hemde ayın soni meaşdan birgün önce çoooook zor,zaten bende oruç tutmuyem evde açarım

yada iso senle tükanda top kek yerik üstüne le kola içerik iftarımısı açarık

bu pazar değilmi yaw haftayamı olacak bende bu pazara göre kendimi ayarlamıştım bence bu pazar yapalım haftaya bid aha yaparız. rövanşı gibi olur

Adana İl Temsilcisi
iki gündür pc.arızalıydı.şimdi aldım geldim,ne muhabbetler olmuş 2 günde bee.tarih ne derseniz bana uyar.:cat:

Bana uygun olan tarihler 07.09.08 veya 21.09.08, 14.09.08 de istanbula gidiyorum o nedenle o tarihde katılamam, bizim adanada organizasyonu kim üstleniyor :silent:

bu pazar değilmi yaw haftayamı olacak bende bu pazara göre kendimi ayarlamıştım bence bu pazar yapalım haftaya bid aha yaparız. rövanşı gibi olur

sana katılıyorum aynı fikirdeym.:cat:

ABİ BENCE KESİNLİKLE BİZ DEGİLİZ ÇÜNKİ BİZ TÜNELDEN GEÇMEDİK...bence başkalarıyla bizi karıştırmış çorba yapmış:queen:

evet doğru biz tünelden geçmedik, aslında geçtik ama o saatlerde değil :mrgreen:

kardeşim kendini bi tanıtsan :silent:

ne demek, tabikii gelsin :cat:

Son düzenleme:
benzin lambası yanıp sönüyor acaba osmaniye ye gider gelirmi yoksa artcı olacağım

Herkese selam. İsmim Gökhan. 4 yıla yakındır Adana'da yaşıyorum. Adli Tıp Uzmanı hekimim. Sun Sineması sokağındaki Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyorum. Eşim Hülya da meslektaşım ve branşdaşım. 4 yaşında İdil ve 1,5 yaşında İpek kızlarım ailemizi tamamlıyor. 39 yaşındayım. Tayin nedeniyle İstanbul'dan geldiğimiz Adana'yı çok sevdik ve burada kaldık. Acemi tekerim ben. 4-5 yıldır yollarda imrenerek baktığım sizlere katılmak için ani çok ani bir kararla(içgüdüsel, dürtüsel neredeyse) 125 cc. bir scooter aldım 6 ay kadar önce. o günden sonra motosiklet en önde gelen uğraşım oldu. Okudum, seyrettim, kullandım durdum. Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Şehir içinde işe gidip gelirken kullandığım mini-scooterimle bir de şunu deneyeyim diyerek Devlet Karayolu'ndan Mersin'e gidip geldim bir kez. Ve nihai anın geldiğine karar vererek Honda Silverwing 600'ümü satın aldım Mehmet Bey'den (Sucular Motor). Çok çabuk alıştım ve şuna karar verdim kendi kendime oh be abi çevir git, otomatik şanzuman. :))) Motosiklet netten Adana MT forumundan takip ediyorum sizleri. Siz güzel insanlarla tanışabilmek umuduyla tekrar selamlıyorum. Görüşebilmek dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar