[Adana - MT]

Herkese iyi akşamlar bu kamp işi ne zaman:)

sanıyorum yılbaşından sonraki bir tarihte.

gördünmü bora abi ne çok kurtlu varmış.

eee nevar ne yok kimseden ses seda çıkmıyor,
Gülden by mı bn mi bilmiyoruz motor yok ehliyet yok ee bizdede boş adam yok napcez şimdi zaten kadro 50 kişi şu an yetiyoruz fazlaya gerek yok burnuma sarı zambak kokusu geliyor[/QU

motorumun olmaması ehliyetimi daha almamam boş adamlara gelirsekte demekki aranıza çok boş insanlar katılmış :))

uleeee korkuttunuz kızcağızı kaçtı bak...

arkadaşım lafını dedi gitti gibi bir his var içimde :)

gürsel avatarın çok şık olmuş

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorumun olmaması ehliyetimi daha almamam boş adamlara gelirsekte demekki aranıza çok boş insanlar katılmış demiş hiç bişey anlamadım ama gülden hn.yada bey her kimse,biz bize yeteriz diyorum.
Halukçuğum yukarıda açıkladım,herkes yiyeceğini,çerezini içkisini nargilesini getiriyor.Ben sadece kremalı dometes çorba yapcem çay sıcak ortaam ve canlı müzik daha yetmesmi reklam arasında dansözlükte yaparım(yapıştırcanız banganotların rengine göre değişir):p

motorumun olmaması ehliyetimi daha almamam boş adamlara gelirsekte demekki aranıza çok boş insanlar katılmış :))

sen detaylara takılmaaa boşları doldururuz güden hanım efendi bize her gellen boş gelir dolu gider yada hiç gitmez..:bounce:

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza katılan her kişiye böyle davranıyorsanız Adana grubu olarak bir büyüme sarf edemeyiz.belki birbirinize yetiyor hatta artıyor olabilirsiniz ama yeni katılan üyelere bu şekilde davranılmamasını isterdim.başka motor sporları klüplerine de üyeyim ama bir adana lı olarak adanalı grubuna katılmak istemiştim.galiba sizde ki kontenjan sayısı dolmuş:)kendinize iyi davranın kazasız sürüşler dilerim iyi akşamlar...

Arkadaşa Katılıyorum...

arkadaşlar aranıza katılan her kişiye böyle davranıyorsanız Adana grubu olarak bir büyüme sarf edemeyiz.belki birbirinize yetiyor hatta artıyor olabilirsiniz ama yeni katılan üyelere bu şekilde davranılmamasını isterdim.başka motor sporları klüplerine de üyeyim ama bir adana lı olarak adanalı grubuna katılmak istemiştim.galiba sizde ki kontenjan sayısı dolmuş:)kendinize iyi davranın kazasız sürüşler dilerim iyi akşamlar...

Bende arkadaş gibi farklı motor klüplerine üyeyim ama ilk defa burda karşılaştım böyle bir durumla...
Eğer kendi aranızda bir grup kurduysanız ve artık dışardan katılanlara bu şekilde davranıyorsanız bu sitede işinizin olmadığını düşünüyorum iletişim için böyle bir sayfaya ihtiyacınız yok çünkü...
Aksine yeni motor tutkunlarının birbirini bulması için böyle bir sayfaya gerçekten ihtiyaçları var...
Dışa kapalı bir aile izlenimi veriyorsunuz.

Motosiklet bir yaşam biçimidir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana MT nin değerli motorcuları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dlerim,
01esintisi nikli her kimse kendisiyle ilgili daha detaylı bilgi istendi madem tanışmak istiyor dahada ayrıntılı kendisini anlatabilrdi madem bu kadar çok sır dolu bir kiişi grupda da böyle kapalı kutulara yer yok çünkü biz 50 kişilik bir aileyiz

NirvanaAdana sende farklı gruplara üye olabilirsin içimizde bir çok kişi aynı şekilde üye,peki senin hakkında bir bilgiye sahipmiyiz hayır,seni tanıyormuyuz hayır,sen bizi tanıyormusun hayır,bizim grupta önce kişi kendisini tanıtır sonra toplantıya gelir orda sohbet ederiz,sanal alemden bende geldim adım gülden motorum yok ehliyetim yok ama tanışmak istiyorum tamam güzel,kendinle ilgili biraz daha bilgi,ses yok işte tepki ozaman gelir gruptada sana yer yok,
Bu sitede işimizin olmadığına sen karar veremezsin,ama senin adana grubuna katılıp katılmamana biz karar veririz,bu kişilerin yaklaşımı ile iilgili bize bir adım gelene biz bin adım gideriz

günaydın
evet arkadaşlarında dediği gibi biz dışarıya kapalıyız her aile gibi kendini tanıt en azından toplantıya çağırabileceğimiz kadfar güvenelim sana sonrası gelir zaten
adana mt diğerlerine benzemez :wiinkk::rendeer:

Bende arkadaş gibi farklı motor klüplerine üyeyim ama ilk defa burda karşılaştım böyle bir durumla...
Eğer kendi aranızda bir grup kurduysanız ve artık dışardan katılanlara bu şekilde davranıyorsanız bu sitede işinizin olmadığını düşünüyorum iletişim için böyle bir sayfaya ihtiyacınız yok çünkü...
Aksine yeni motor tutkunlarının birbirini bulması için böyle bir sayfaya gerçekten ihtiyaçları var...

Yanlış anlamanızı gerektirecek birşey yok. Biz toplantılara erkekler klübü olarak katılmıyoruz, ailelerimizle katılıyoruz. Bu sebeple de seçici olmaya çalışıyoruz. Ama birgün toplantımıza gelirseniz aramızdaki samimiyeti görürsünüz.

Günaydın arkadaşlar Maşallah yine neşeniz yerinde Allah bozmasın yine birileri bir şeyler çeviriyor lütfen düşmeyelim.Herkeze selam hayırlı günler.:bounce::bounce::bounce:

Dün, 12:29 PM
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldımAdana da oturuyorum ismim gülden tanışma başlığı altında da kendimi kısa da olsa tanıtmıştım.Tanışmak dileğiyle

Dün, 14:45 PM
--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
01esintisi´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldımAdana da oturuyorum ismim gülden tanışma başlığı altında da kendimi kısa da olsa tanıtmıştım.Tanışmak dileğiyle

hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz
kendinizi biraz tanıtsanız nasıl olur ?

Dün, 14:58 PM

eee nevar ne yok kimseden ses seda çıkmıyor,
Gülden by mı bn mi bilmiyoruz motor yok ehliyet yok ee bizdede boş adam yok napcez şimdi zaten kadro 50 kişi şu an yetiyoruz fazlaya gerek yok burnuma sarı zambak kokusu geliyor...

---------------------------------

evet kendini tanıtmasını 14:45 te istemişsiniz aynı gün 14:58 de fazlaya gerek yok demişsiniz... Toplam tanıdığınız zaman 13 dakika...
Bunun üstüne yorum yapmaya gerek yok sanırımm....
(Ben hiç biryerde Adana MT kuralları diye bir şey görmedim ayrıca)
Her grubun kuralları vardır ama bunlar grubun içine girildikçe öğrenilir.

Bu diyalog 3 kişi arasında geçmiş. Grubun diğer elemanlarının bakış açısının böyle olmadığını umut etmek istiyorum...

Adana Mt yi 6 aydır takip ediyorum sadece okuyarak ve gezilerinizdeki fotolarınız kadar tanıyorum sizi. Dışardan baktığımda yanlış olarak gözüme çarptığı için elştirdim sadece bu olayı.

Herkese iyi günler...

Güzel kardeşim, sen bizleri tanımadan hemen yargılamişsın bile :cyclopsan sanal ortamda yazılanlar herzaman doğru ve dürüst olmayabilir, onun için temkinli davranıp katılacak olan kişilerle toplantılarımızda sohbet ederek samimiyetini anlamaya çalışıyoruz, bizim toplantılarımız herkese açıktır herkes katılabilir. bu toplantılarda kimisi kalıcı oluyor kimisi geçici oluyor. :bounce:

esinti arkadaşımız anladığım kadarayla gerçek bir kişi değil bizimle dalga geçen ne istediğini bilmeyen ancak siteye renk katmak için gelen bir arkadaşımız, niye dersen kendisinden hiç bahsetmiyor, bazılarını kızdırmak için yazıyor o kadar :mrgreen:

01esintisi ve NirvanaAdana arkadaşlarıma hayretler ettim. Yahu uzatmanın ne anlamı var? Hele Nirvana kardeşimizin söylediği... "Bu sitede işiniz yok" sözü. Buna karar verecek en son kişi bile değilsin arkadaşım bana göre. Biz burada hepimiz toplum içinde nasıl davranılacağı hakkında bilgi ve fikir sahibi, kafası çalışan, az çok mürekkep yalamış yutmuş insanlarız. Bir çevreye girildiğinde öncelikle kendini tanıtmanın uygun olacağını düşünüyoruz. Bunu talep üzerine bile yapmayan kişiler sanal kişi kalmayı kendi seçmiş demektir. Malum; talep eden kişi 01esintisi arkadaş oldu. Yoksa kimseyi kulağından tutup zorla çağırmışlığımız yok. Uzatmanın da anlamı yok.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
bizler tutucu,sizinde söylediğiniz gibi kapalı bir gurup değiliz.diğer arkadaşlarımın da söylediği gibi sanal ortamda bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor.isterseniz,birbirimizi yargılamadan,hoşgörülü olarak işe yaklaşalım.çarşambaları yaptığımız toplantılarımıza katılabilirsiniz.bizler hiçbir arkadaşımıza sen gel/sen git gibi bir davranış sergilemeyiz.arkadaşlarımız bizim toplantı ve/veya gezilerimize katılırlar,kendilerince bir değerlendirme yaparak,ya bizlerle olur yada olmazlar.ona kendileri karar verirler.geçtiğimiz aylarda birtakım yanlış anlaşılmalar ve foruma girilerek dalga geçilen birkaç olay yaşayan arkadaşlarım,sadece olaya biraz daha temkinli yaklaşmak istediler.şayet aramıza katılarak bizlerin arasındaki dostluk ve samimiyete tanık olursanız,bizlerin arasındaki bu ilişkinin sadece motor dostluğu olmadığını ve ailece görüşmelere kadar,hatta acılı/sevinçli günlerimizi hepberaber paylaştığımızı görürsünüz.işte bu yüzdendir ki kırılmadan lütfen çarşamba toplantılarımıza,gezilerimize katılınki,ne demek istediğimizi daha rahat anlayabilin.çok yakın tarihte aramıza katılan birkaç arkadaşımızı,şuan da size yaptığım gibi davet etmedik.onlar bizlerle beraber olarak,kendi kararlarını kendileri verdiler ve şuan da da gurubumuzda sevdiğimiz insanlardır.LÜTFEN HOŞGÖRÜ diyorum.sevgilerimle.

Herkese selam. İsmim Gökhan. 4 yıla yakındır Adana'da yaşıyorum. Adli Tıp Uzmanı hekimim. Sun Sineması sokağındaki Adli Tıp Kurumu'nda çalışıyorum. Eşim Hülya da meslektaşım ve branşdaşım. 4 yaşında İdil ve 1,5 yaşında İpek kızlarım ailemizi tamamlıyor. 39 yaşındayım. Tayin nedeniyle İstanbul'dan geldiğimiz Adana'yı çok sevdik ve burada kaldık. Acemi tekerim ben. 4-5 yıldır yollarda imrenerek baktığım sizlere katılmak için ani çok ani bir kararla(içgüdüsel, dürtüsel neredeyse) 125 cc. bir scooter aldım 6 ay kadar önce. o günden sonra motosiklet en önde gelen uğraşım oldu. Okudum, seyrettim, kullandım durdum. Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Şehir içinde işe gidip gelirken kullandığım mini-scooterimle bir de şunu deneyeyim diyerek Devlet Karayolu'ndan Mersin'e gidip geldim bir kez. Ve nihai anın geldiğine karar vererek Honda Silverwing 600'ümü satın aldım Mehmet Bey'den (Sucular Motor). Çok çabuk alıştım ve şuna karar verdim kendi kendime oh be abi çevir git, otomatik şanzuman. :))) Motosiklet netten Adana MT forumundan takip ediyorum sizleri. Siz güzel insanlarla tanışabilmek umuduyla tekrar selamlıyorum. Görüşebilmek dileğiyle.

Bu gruba en son katılanlardan biriyim. İşte ilk yazım, kendimi tanıttığım yazım. Fikir vermiştir umarım.

Hoşgeldiniz gökhan bey toplantılarımıza ve gezilerimize katılırsanız memnun oluruz.

gökhan bey hoşgeldiniz:)
en kısa zamanda tanışmak ümidiyle.gürsel:rendeer:

Gökhan bey hoşgeldiniz,motorunuz eğer gri ise sizi gördüm bi kere,buluşmalarımıza bekleriz ( pek ben gelemesemde ) ,kalıcı ve katılımcı olmanız umudu ile....

hoş geldiniz gökhan bey.ben BORA.

aramıza hoş geldiniz :cat:
yeni motorunuz hayırlı olsun güle güle kullanın:rendeer:

çarşamba akşamı bici toplantımıza katılılanız ve tanışıp kaynaşmamız dilegiyle:rendeer:

ve bende küçük çenkis:p bide büyük çenkis var neyse kısmet se çarşamba akşamı tanışırız:rendeer:

Bunlar da benim ilk yazıma yanıt veren içten, samimi ve nazik insanlardan sadece birkaçının cevapları...

Son düzenleme:
günaydın
evet arkadaşlarında dediği gibi biz dışarıya kapalıyız her aile gibi kendini tanıt en azından toplantıya çağırabileceğimiz kadfar güvenelim sana sonrası gelir zaten
adana mt diğerlerine benzemez :wiinkk::rendeer:

diğerlerine derken ? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar