[Adana - MT]

bu soğukta orada kamp yapabilecek bir yiğit varmı acaba. ben varım. eminim ümit de vardır varmı başka bir babayiğit

Valla soğukta değil de sıcakta yarışırım

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:)Adana da oturuyorum ismim gülden tanışma başlığı altında da kendimi kısa da olsa tanıtmıştım.Tanışmak dileğiyle:)

Hoşgeldin

Halukçum zaten ben gidebilecek ekibi biliyorum sen merak etme gidemiyeceklerde şimdiden yusufçuk türküsü söylemeye başladı
yusufumda yusufum dondu soğukta yusufum ::blusssh:

bende anamla babamla kola içer tombala oynarım tvde dansöz izlerim :salut:

Dansözü eve çağırın :queen:

Geçte olsa Herkese GÜNAYDIN :rendeer:

Tünaydın Sanada

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:)Adana da oturuyorum ismim gülden tanışma başlığı altında da kendimi kısa da olsa tanıtmıştım.Tanışmak dileğiyle:)

hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz :rendeer:
kendinizi biraz tanıtsanız nasıl olur :)

çelikgürselim sanada meraba :cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee nevar ne yok kimseden ses seda çıkmıyor,
Gülden by mı bn mi bilmiyoruz motor yok ehliyet yok ee bizdede boş adam yok napcez şimdi zaten kadro 50 kişi şu an yetiyoruz fazlaya gerek yok burnuma sarı zambak kokusu geliyor

hoş gelmişsen sefalar getirmişsen:cherry:

Gülden by mı bn mi bilmiyoruz motor yok ehliyet yok ee bizdede boş adam yok napcez şimdi zaten kadro 50 kişi şu an yetiyoruz fazlaya gerek yok burnuma sarı zambak kokusu geliyor

abi ama bu sefer profösyönelce ama demii :cherry:

Son düzenleme:
ben zıplamam,nöbetçi sazanlar varken :p ama pek çabuk yakayı ele verdi

Şimdi boşverin zamabağı :bounce: yılbaiş için herşey tamammı eksik gedik ne var tespit edelim :cat:

valla herkes bişeyler getirecek içkisini çerezini meyvesini hatta nargilesini :pbiz sadece sıcacık bir ortam çay ve müzik yayınından sorumluyuz

gönülün sığdığı yere herşey sığar haluk hocam,çocuklarda sizlerde baş tacısınız kimse sıkılmaz onlara ben legolarıda getiririm birsen ablalarıda oyuncak bebeklerini verir,3 oda iç içe olduğundan herkes sığar

iyi akşamlar arkadaşlar, hiç sesiniz çıkmıyor yaylada boğazınızımı üşüttünüz :p :cherry:

Gülden by mı bn mi bilmiyoruz motor yok ehliyet yok ee bizdede boş adam yok napcez şimdi zaten kadro 50 kişi şu an yetiyoruz fazlaya gerek yok burnuma sarı zambak kokusu geliyor[/QU

motorumun olmaması ehliyetimi daha almamam boş adamlara gelirsekte demekki aranıza çok boş insanlar katılmış :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar