[Adana - MT]

Halukçugum aynı anda yüksel açmış zannedersem birleştirirler .herkese teşekkürler arkadaşlar sagolun çok keyif aldım iyiki varsınız .

abilerim fotolara bahktımm harika bir gezi olmuşş katılmak isterdim ama abim beni bekle dio ona uymamak ta olmas inş abim geldiinde hepbirlikte gitmeyee!..

Arkadaşlar çok keyifli bir gezi oldu. hava güzel ortam güzel çok keyif aldım. tüm geziye katılan dostlarıma eşim ve ben çok teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiniz,sağ salim döndüğünüze sevindim keyif aldığınız yüzünüzden belli oluyor görüşmek üzere

Fotolar süper amaaa... bende mi sorun var yoksa fotolar çifter mi?

Çiftse bozmadan okadar pozu iki kere nasıl verdiniz :queen:

Herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş :rendeer: bu geziyi kaçırdık bi dahakine :wiinkk:inşallah

hoş geldiniz,sağ salim döndüğünüze sevindim keyif aldığınız yüzünüzden belli oluyor görüşmek üzere

hoşbulduk ama sizler olmadan hep bir tarafımız eksik kalıyor.

hoşgelmişsiniz.ellerinize motorlarınıza sağlık

sen nerdesin arkadaşım ya. gezilerin daimi adamı bir uykuya yenik düşmş galiba.

Fotolar süper amaaa... bende mi sorun var yoksa fotolar çifter mi?
Çiftse bozmadan okadar pozu iki kere nasıl verdiniz :queen:

sorma zafer ya benden kaynaklandı. düzelttim ama

bir uyandım saat 9 u geçiyor, gelim dedim ama bu motorla çok sıkılırdım tek başıma, er5 im dursa hanımıda alır siz mangalı kurmadan yetişirdim emin ol.bir dahakine olsun ne yapalım.resimlere bakmakta keyif verici

güzel eğlenmişsiniz ama resimlerde eksik var,macera yok aksiyon yok manzara yok,yok oğlu yok ben zevk almadım,boş geçmiş gibi sanki sucuk yemeye gitmiş gibi bir görüntü var yaf çamur atacam ya nasıl atim diye düşündüm ancak böyle olur dedim,tekerinize sağlık hoşgeldiniz

şu yılbaşını bir atlatalım tarsus berdan çayının denize döküldüğü yer var oraya bir keşif gezisi yapıp sonra kısırlı köfteli hatta ve hatta sucuklu çadırlıda olabilir diye bir atraksiyon düşünüyorum.Daha önce biz ailecek kamp kurmuştuk orda bir tarafın berdan çayı bir tarafın ağaçlık ön taraf akdeniz çok güzel bir yer yılbaşında konuşuruz

bu soğukta orada kamp yapabilecek bir yiğit varmı acaba. ben varım. eminim ümit de vardır varmı başka bir babayiğit

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:)Adana da oturuyorum ismim gülden tanışma başlığı altında da kendimi kısa da olsa tanıtmıştım.Tanışmak dileğiyle:)

Adana MT nin kurtlu motorcuları günaydın,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Halukçum zaten ben gidebilecek ekibi biliyorum sen merak etme gidemiyeceklerde şimdiden yusufçuk türküsü söylemeye başladı

Son düzenleme:
günaydın herkeşeeee

ben yılbaşında sizlerle olamicaammm :salut: kesinleşti çalışmıyorum yılbaşında anamda 4 gözle bekliyo beni zaten
ne diyim size iyi eğlenceler :salut:
bende anamla babamla kola içer tombala oynarım tvde dansöz izlerim :salut:

Üsülme kız dürdane,önemli olan ailenle beraber olmak ne mutlu sana:pkola,tombala,dansöz patlamış mısır daha ne istiyon,evsiz barksız insanlar var birde onları düşün yaaaa çok şükür dimi,,:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar