[Adana - MT]

Herkese selam. Geçmiş bayramınız da kutlu olsun. 1 saat önce döndük İstanbul'dan. Foruma da giremedim. Sayfalarca yazılmış. Gezi de yapmışsınız. Yine harikasınız. 9 gündür İstanbul'da bi şeyi farkettim. Acayip özledim hepinizi. Aile gibi olmak. aile olmak bu olsa gerek. Yarın ilk iş tüm yazılanları okumak olacak. İyi geceler diliyorum.

gökhan hoşgeldiniz, sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun :rendeer:
umarım sizde güzel bir tatil yapmışsınızdır
bazı arkadaşların işi olması nedeniyle bu haftalık bu akşam toplanılıyor yer yine geçen haftaki gibi muzaffer abinin abisinin orası.

sebebi üste yazdım:)

Son düzenleme:
Herkese selam. Geçmiş bayramınız da kutlu olsun. 1 saat önce döndük İstanbul'dan. Foruma da giremedim. Sayfalarca yazılmış. Gezi de yapmışsınız. Yine harikasınız. 9 gündür İstanbul'da bi şeyi farkettim. Acayip özledim hepinizi. Aile gibi olmak. aile olmak bu olsa gerek. Yarın ilk iş tüm yazılanları okumak olacak. İyi geceler diliyorum.

hoşgeldin Gökhan hocam nasılsın.

merhaba

hoş geldin gökhan hocam.

Sevgili motor sevdalısı Adanalı abilerim;
Bu gün sabaha karşı saat 4 sularında doyduğum topraklara Adana'ya geri döndüm; sabah ta kalkıp işe gittim tabi gitmeden önce bi motorumun sesini duyayım deyip bastım marşa özlemişim keratayıı :) bu saat itibari ilede tüm yazılanları okudum; gene süperr geziler çıkarmışsınız, heleki kamp olayına çok imrendim en kısa zamanda gene tekrarlarsınız dimi ::23343:: sanırım şu an çoğunuz Çarşamba/ Pazartesi toplantısındasınız, hepinize selamlar sevgiler...

İspiyon eder gibi olmasında; ben seni balık tutarken gördüm ama...:queen:
sende haklısın, tuttuğumuzda sana yedirmedik hiç.bir ikide olsa sus payı olarak yemeliydin:mrgreen:
Sevgili motor sevdalısı Adanalı abilerim;
Bu gün sabaha karşı saat 4 sularında doyduğum topraklara Adana'ya geri döndüm; sabah ta kalkıp işe gittim tabi gitmeden önce bi motorumun sesini duyayım deyip bastım marşa özlemişim keratayıı :) bu saat itibari ilede tüm yazılanları okudum; gene süperr geziler çıkarmışsınız, heleki kamp olayına çok imrendim en kısa zamanda gene tekrarlarsınız dimi ::23343:: sanırım şu an çoğunuz Çarşamba/ Pazartesi toplantısındasınız, hepinize selamlar sevgiler...

gökhancım hoşgelmişsin:rendeer:
senle birlikte böylece son üyemizde gelmiş oldu, tatilin iyi geçmiştir umarım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine güzel bir akşamdı,gelen herkese çook teşekkür ediyorum, beni kırmadığınız için belki planınız vardı belki misafiriniz,hepinizi çook ama çoook seviyoruz.Neyse ben yatar yarın savaşacağım dinlenmem gerek hepinize iyi geceler.

Pasta börek çörek baklava getirenlerin elleri dert görmesin,her şey gönüllerince olsun.

Muzaffer abi sana ayrıca teşekürler,sıcak kanlılığın ve misafir perverliğin için

G Ü N A Y D I N Adana MT motorseverler :rendeer:

Gökhan hoşgeldin, gezilerimiz tabiki devam edecek :cat: senide herzman aramızda görmek isterük :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende de günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar