adam çalışıyor halukcum hoşgörelim:salut: zaten içi gidiyor
ara sıra geliyoruz işte.izinde zaman nasıl geçiyor?balığa devammı?yarın nereye gidiyorsunuz?:queen:sen buralara gelirmiydin payasım![]()
günaydın sevgili dostlarım
muzafferciğim,hoş gelmişsiniz.
zaferciğim sanada geçmiş olsun,hala geçmedimi?
dışarda hava muhteşem beyler,yarında farklı olmayacak.çok keyifli bir gezi olacak.
sanırım fazer muzafferde dönmüştür.
bende turgay abinin tasarımını çok beğendim.benimde tercihim bu model.
Günaydın Millet
Muzaffer hoşgeldin, gözlerimiz yollarda kaldı.
Gürselim vallahi bu boğaz ağrısından sıkıldım, geçsede geçmesede gelmeyi istiyorum. İlaça devam.
dışarda hava muhteşem beyler,yarında farklı olmayacak.çok keyifli bir gezi olacak.
ÖNCE HERKESE KOCAMAN BİR GÜNAYDIN DİYELİM
geçmiş olsun Zafer'cim. gel yav özledik.
hoşgelmişler sefa getirmişler.
ya sen zaten çok kaytarmaya başladın bu son zamanlarda. ayıp oluyo cengiz abi.
balığa devam halukcumara sıra geliyoruz işte.izinde zaman nasıl geçiyor?balığa devammı?yarın nereye gidiyorsunuz?:queen:
bizde seni özledik, yarın beraberizarkadaşlar hepinize merhaba bende dün gece 2,30 da geldim hepinizi özledim özellikle devll i görüşmek üzere diyorum
Yav denedik onuda denedik, daha kötü ettik :farao:
TylolHot süper :cat:
len yavrum bi geziyede net olarak geliyorum desen kıyametmi kopar:mrgreen:yarınki geziyede gelebilirimde gelemeyebilirimde osmaniyeden bir arkadaşım evleniyor galiba oraya gidecem ama belli degil daha tam karar vermedim :rendeer:
tabiki alternatif bulunur deniz kenarındasın:cat:arkadaşlar yanlış anlamazsanız ben kısır hiç yemedim daha dogrusu sevmem sizce neyapmam lazım yemesen olmazmı aç kalmamam için bana yardımcı olsanız gidecegimiz yer neresi başka yiyecek temin edilirmi
iştecell reklamındaki, avrupa yakasındada çaycı rolündeki çocuğun filmiHangi plajdaki filmi?
ne bitmez misafirin varmış be:queen: ne misafirperver adamsın:cat:adana mt den ozur dıleyerek gelemıcegımı bıldırırım.yıne mısafırım var uzaklardan.
tekrar hatırlatim
SABAH 09:30 BULUŞMA SOHBET, GIRGIR. 10:00 HAREKET
YER: GALLERİA MİGROS ÖNÜ :cat: