G Ü N A Y D I N bunu okuyan herkese :mrgreen:
Günaydın... Toplantı bu akşam mı?
Günaydın... Toplantı bu akşam mı?
Toplantıyı bir seferlik pazartesiye aldılar :cat: Yani toplantı bu akşam olacak ::alkiis::
Herkese selam. Geçmiş bayramınız da kutlu olsun. 1 saat önce döndük İstanbul'dan. Foruma da giremedim. Sayfalarca yazılmış. Gezi de yapmışsınız. Yine harikasınız. 9 gündür İstanbul'da bi şeyi farkettim. Acayip özledim hepinizi. Aile gibi olmak. aile olmak bu olsa gerek. Yarın ilk iş tüm yazılanları okumak olacak. İyi geceler diliyorum.
sebep :silent:
Herkese selam. Geçmiş bayramınız da kutlu olsun. 1 saat önce döndük İstanbul'dan. Foruma da giremedim. Sayfalarca yazılmış. Gezi de yapmışsınız. Yine harikasınız. 9 gündür İstanbul'da bi şeyi farkettim. Acayip özledim hepinizi. Aile gibi olmak. aile olmak bu olsa gerek. Yarın ilk iş tüm yazılanları okumak olacak. İyi geceler diliyorum.
demir gürsel hocam rahatın yerindemi?unutulduk galiba. hani balığa gidecektik.
sende haklısın, tuttuğumuzda sana yedirmedik hiç.bir ikide olsa sus payı olarak yemeliydin:mrgreen:İspiyon eder gibi olmasında; ben seni balık tutarken gördüm ama...:queen:
Sevgili motor sevdalısı Adanalı abilerim;
Bu gün sabaha karşı saat 4 sularında doyduğum topraklara Adana'ya geri döndüm; sabah ta kalkıp işe gittim tabi gitmeden önce bi motorumun sesini duyayım deyip bastım marşa özlemişim keratayııbu saat itibari ilede tüm yazılanları okudum; gene süperr geziler çıkarmışsınız, heleki kamp olayına çok imrendim en kısa zamanda gene tekrarlarsınız dimi ::23343:: sanırım şu an çoğunuz Çarşamba/ Pazartesi toplantısındasınız, hepinize selamlar sevgiler...
G Ü N A Y D I N Adana MT motorseverler :rendeer:
Gökhan hoşgeldin, gezilerimiz tabiki devam edecek :cat: senide herzman aramızda görmek isterük :mrgreen:
SENİDE TOPLANTILARDA GÖRMEK İSTERÜK KARDEŞİM :queen: