katılamayan arkadaşlar adına üzüldüm,sohbet muhabbet kahkahalar kırla gitti.arkamızda dolunay ve gecenin sükuneti.ancak bu sükunet çok sık kahkahalarla bölündü.
Bütün dostlara övgüleri için teşekkürler. Bir dahaki gezimde kesinlikle önceden gideceğim yerlerdeki MT kardeşlerimi haberdar edip ziyaretlerine gideceğim. Davetler için ayrıca kucak dolusu teşekkür.
Şimdi gelelim daha da güzel bir konuya. Şu laptop bilgisayar meselesi. Bilgisayarı kargoyla köye kadar götürmüyorlarmış. Biz de ne yaptık bilin bakalım...
Cevabını saklıyorum şimdilik. Ama MT'nin nelere kadir olduğuna çok şahane bir örnek gerçekleştirdik. Olayın kahramanları sahneye çıkış sırasına göre :
Rigel
Vasco
Efendy_İso
Gültekin.
Yer alan MT'ler:
İzmir MT
Adana MT
Mersin MT
İstanbul MT.
Cevabı Gültekin Akdeniz tatilinden dönünce resimler eşliğinde okuyacaksınız...
Bizi izlemeye devam edin anacım...
hadi meraklanın biraz,siz uyuyun biz neler yapıyoruzzz Adanalı motorcular :cherry:
ee.. beennn..
beni unutmayın..
adana mt üye listeden
adımı göremedim..
yaws unutulduk?
iso adanadan neresi?
bana yazarmısın lütfen?
hadi meraklanın biraz,siz uyuyun biz neler yapıyoruzzz Adanalı motorcular :cherry:
ee.. beennn..
beni unutmayın..
anama yni biri dahaa
sen kimsin arkadaşım ölee lönk die dalma taam eskilerdensn anladık daa ee biz yeniyiz tanıyamadık seni :silent:
bi de hele nesin necisin :silent:
beni unutmayın deyip kaçmışın olmuyoo amaaaa
cvp bekliyoruz :rendeer:
etiket vaaaaarrrhava vaaaaarrr
olm ayıp ayıp duyan da dünyayı kurtaran adamın oglu sensin sanar ....yaw yaptıklarını sen degil başkası anlatsın böbürlenmek günahtır kankaaaa
zinhaaaar çarpılırsım tövbe esteafirulah![]()
havalarda ısında :cherry: tam yayla zamanı :mrgreen: yoksa deniz zamanımıydı:queen:
marmok zamanı muzaffer abi selamlar
marmok zamanı muzaffer abi selamlar