[Adana - MT]

saat 01 de yazmışsın iyi geceler demişsin benim gibi 05 te yazda görim cengizim :

abi büyüksün ben o saatlerde tatlı tüyada oluyorum:p

tebrikler :pr:

Söz konusu topic ile ilgili hiç bir bilgim yoktur,konu tamamıyla kontrolüm dışında açılmıştır,iş yerindeki bilgisayarımı bırakıp lavaboya felan kalktığımda açıldığını düşünüyorum,hiç haberim olmasa bile, böyle bi şakaya alet olmak onur kırıcı,hakkımda yanlış bişey düşünmenize engel olabilmek için cvp vermek istedim ,hesabımdan verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilerim SAYGILAR

olm körle yatan şaşı kalkar olm gidin kendi çöplügünüzde ötün bu güzel formu kirletmeyin ısrarlarınıza ragmen neden sizin çöplüge gelmedim nedeni bu gibi şeyler işte dostum kankam büyüyün len biraz lürfü de telefon acmış birde geçmiş olsun engizim diyor bende o sırada okey de kafaya dönüyodum sinirden çift okeyim elimde patladı ama harbide cok aşırıya kaçıyordunuz olm hadi ben alıştım bana yaptıgınız şakalara umursamıyorum ama bu formdaki tüm türkiyedeki arkadaşlara yapmayın bari aha gene kınıyorum seni hatay zeytin yağımısın nesin birde saygılar mış peeeeeaaahh yerim len seni:farao:

Son düzenleme:
abi büyüksün ben o saatlerde tatlı tüyada oluyorum:p

olm körle yatan şaşı kalkar olm gidin kendi çöplügünüzde ötün bu güzel formu kirletmeyin ısrarlarınıza ragmen neden sizin çöplüge gelmedim nedeni bu gibi şeyler işte dostum kankam büyüyün len biraz lürfü de telefon acmış birde geçmiş olsun engizim diyor bende o sırada okey de kafaya dönüyodum sinirden çift okeyim elimde patladı ama harbide cok aşırıya kaçıyordunuz olm hadi ben alıştım bana yaptıgınız şakalara umursamıyorum ama bu formdaki tüm türkiyedeki arkadaşlara yapmayın bari aha gene kınıyorum seni hatay zeytin yağımısın nesin birde saygılar mış peeeeeaaahh yerim len seni:farao:

haberim yok ne demek kanka,tercüme edermisinn,anlamıyosann bide ingilizce,ibranice,çince,rusça yazayımm,haberim yok diyorum olm yaaa,hasta etme beni

Günaydınlar Herkeslereee :)

bu kaza konusu uzamasın kapansın diyorum ben
zaten konu kilitlenmiş bitti gitii işte cengiz sende uzatma kanka artık yeter dün gece de çok canım sıkıldı zaten sana iyice sinirimi bozmayın benim yeter :farao:

arkadaşlar dün öğrendiğime göre adem oğlunu sünnet ettirmiş, hayırlı olsun :rendeer: darısı sünnet olmayanlara :mrgreen:

ne derler darısı askerlıgıne....adem abı kutlarızzzzzzzzz.fazla kestırmeseydın cocugu:))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çağırsaydı giderdik herhalde, ama koca göbişli gerek duymamış bizlere yinede hayırlı olsun darısı askerliğine

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,çarşamba bici buluşması için hafta sonu yeni bir yer buldum yine mendereste.önceki yediğimiz yerin çok ilerisinde.göl kenarından gidince ensonda.sola doğru artık yukarı çıkılan yerdeki restorandan hemen önce.oturacak yer,sandalye,masalar normal boyda.belimiz bükülmeyecek rahat oturacağız.gelecek arkadaşların bilgisine.hepinize sevgilerimle.

arkadaşlar geziyorsunuz tozuyorsunuz, bir iki haftadır biz gelmiyoruz, resimlerinizi görelim diye her gün bakıyorum ama yok, olmuyor böyle, resim yükleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN.

SAYIN PEK KIYMETLİ ADANA MT'YE DUYRULUR :p

millet benimde bir fikrim var bu cuma akşamı ne yapmayı düşünüyorsunuz berker ve ben büyük ihtimal kaktüs de türkiye -- hırvat maçını seyredelim diyoruz dün kü gazipaşa gösterisi baya bir heyecanlıydı neyse maksat muhabbet ne dersiniz cuma akşamı işine fikirlerinizi bekliyoruz:cat:

Türkiye -- hırvatistan

Son düzenleme:
arkadaşlar geziyorsunuz tozuyorsunuz, bir iki haftadır biz gelmiyoruz, resimlerinizi görelim diye her gün bakıyorum ama yok, olmuyor böyle, resim yükleyİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN.

Fotoroman pek yakında...

dünkü gazipaşa gösterisi baya bir heyecanlıydı neyse maksat muhabbet ne dersiniz cuma akşamı işine fikirlerinizi bekliyoruz

Sabah erken yola çıkacağız, gürültü yapmayın :mrgreen:

Fotoroman pek yakında...

Sabah erken yola çıkacağız, gürültü yapmayın :mrgreen:

vay zaferim sen daha yaşıyonmu? :silent: yaw yine nereye gidiyon :silent: özledik seni :mrgreen: bir görüşsek diyorum olmazmı :silent: gerçi bende burda değilim ya :queen::queen::queen: neyse gelimde öyle konuşak :mrgreen::mrgreen:

vay zaferim sen daha yaşıyonmu? :silent: yaw yine nereye gidiyon :silent: özledik seni :mrgreen: bir görüşsek diyorum olmazmı :silent: gerçi bende burda değilim ya :queen::queen::queen: neyse gelimde öyle konuşak :mrgreen::mrgreen:

Sanki "yemeğine zehir koydum hala yaşıyonmu" gibi olmuş :queen:

Datça'ya gidiyoruz ya, cts ne kadar gel artık

çarşamba aksilik olmazsa bende bici partisindeyim selamlar saat konusunda bir bilgi olursa uygun olurdu mesela bana 21:00 uygundur bora abi iyi bir yere benziyor dediğin gibiyse

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar