- Katılım
- 29 Ocak 2007
- Mesajlar
- 4,992
ne demek hocam en kısa zamanda tanışalım, yeniden hoşgeldin:rendeer:Arkadaşlar merhabalar.
Oldukça uzun bir zamandır formdan uzak kaldım. Acaba aranızda emekli bir öğretmene yer var mı?
nasıl başlayacağınızı düşünmeye gerek yok, eynerde beraberiz demekkiTeşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah çok daha sık aranızda olmaya çalışacağım. Bir süre ayrı kalınca "acaba nasıl başlasam" diye çok uğraştım. Kısmet bugüne imiş.
Aslında aralıklarla girip özlem gideriyordum. Buradan kopmak gerçekten imkansız.
:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan xt den başka motorla teker yapabiliyormusun.600F iyi tekere kalkar diyorlar.Denemem mümkün mü ?
Şunu kalbimden söyleyeyimki, burasını bende çok özledim. Burada olmak, artık konulara cevap yazabilmek çok çok güzel. tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.
Hala 2 tane motorum var. Aslında biraz da bugünkü yazma cesaretimi biraz da (inşallah anlaşabiliriz) tam istediğim gibi bir motoru bulmam neden oldu. Artık gezilerde tüm grubu geride bırakmaz zorunda kalmayacağım. Motor güncel bir motor değil belki, artı biraz eski. Ama tam aradığım motor. Yarın sahibi ile anlaşırsam (ki inşallah olacak) Zealsun ile başabaş değişim yapacağız. Bir tornavida, iki tane 12-13 ve 14-15 açıkağız anahtar, biraz sevgi....sanırım şahane olur.
Kimseyi dumana boğmayacağıma söz veririm. En arkadan gelirim. Ama en azından artık "gelirim".
jawa 350 deyilmi :silent: