ben derimki:
gelin arkadaşlar çatalana gidelim
Geçen hafta sonu bir arkadaş Çatalan tesislerinde piknik yapmış. Birazdan yanına gideceğim. Sorayım nasıl giriliyor tesislere.
ben derimki:
gelin arkadaşlar çatalana gidelim
senin çamurcu olduğun ufaklığından belliydi(adam olacak çocuk .....dan belli olur smileysi:queenGürsel abi ben hataylıyımm bu hafta ,o dediğin yerleri bende çok merak ediyorumm,gideriz elbet bi gün ama bu hafta olması imkansızzyani benim içinn
okey abi, bence harika olurEvet çatalan bana uyar :cat::queen::queen::queen:
Tabiki sucuk da olacak:cherry: Çerezci duydunmuuuuu:mrgreen::mrgreen:
tamam cengiz oltalarıda hazırlıyorum.köpeklerle biraz aksiyon yaşayalımheee valaaa gidelim hataa oltamızı da götürelim ama benden söylemesi yolda köpekler kuvalıyorhem size uctugum yeri de gösteririm bayaa heyecanlıydı
![]()
bahane abi bahaneHayırdır Hatay da ne var :silent: Herhalde çok öenmli bir iş ki Sucukları geri çeviriyorsun :mrgreen::mrgreen:
iyi olur.ben daha önce balcalı arkasından deliçay civarına kadar gittim, yolu motosiklet için çok tatlı temiz bir yol.sende bilgi alabilirsen iyi olur derim:cat:Geçen hafta sonu bir arkadaş Çatalan tesislerinde piknik yapmış. Birazdan yanına gideceğim. Sorayım nasıl giriliyor tesislere.
senin çamurcu olduğun ufaklığından belliydi(adam olacak çocuk .....dan belli olur smileysi:queen![]()
tamam isom o ayrı konuabi çamurcu olmam cumartesi günkü planımızı iptal ettirmek anlamına gelmiyoo,yemek istediklerimi sana özelden gönderirim,cumartesi akşam sendeyiz öpüldün gocaman:queen::queen:
Yıldırım sende geliyormusun:silent::silent::silent:
Bu arada yeni motorun hayırlı olsun:rendeer: İnsan bir resim koyar herkes görür:queen:
isocum,tişört konusunda tam destek benden.
cerrezci/recepim,duydun zilin sesini artık sucuk hazırlıklarına başlasan iyi olur.
fazerr/muzafferciğim,artık yeni xt 660'ınla gelirsin.
muzaffer1968/muzafferciğim,bakıyorum sucuk denince dayanamıyorsun.
demirgürsel/gürselim,sucuk ızgaralarını hazırla kardeş.
azgürbüz,eğer sucuk yapılacaksa ki öyle görünüyor,bize mangal lazım,orada varmı acaba,yoksa bizmi götüreceğiz sorabilirseniz çok sevinirim,önemli çünkü.
bu arada arkadaşlar,ceyhan'a gidecekler buraya yazsınlar lütfen.enazından hepbirlikte gider,hepberaber hareket ederiz.
ben derimki:
gelin arkadaşlar çatalana gidelim.ben bir adanalı olarak hala gitmedim görmedim.büyük eksiklik benim gibi biri için
recebim(cerrezci) yazıyı okur umarım, yine sucukları ayarlarsa gidelim piknik yapalım.söylendiğine göre burada gördüğümüz gölün küçük bir kısmıymış.asıl göl çatalandaymış ve buradakinin çok daha büyüğü olduğu söyleniyor :silent:.eminim içimizde giden arkadaşlarda vardır.
evet arkadaşlar fikre destek bekliyorum.
cerrezciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii önce sen :queen:
Evet çatalan bana uyar :cat::queen::queen::queen:
Tabiki sucuk da olacak:cherry: Çerezci duydunmuuuuu:mrgreen::mrgreen:
@iso tişört olayını geliştirelim, güzel fikir
@bora abi recep sucuk işine okey verdi, demekki pazar günü çatalandayız
cumartesi ceyhan olayına büyük ihtimal ben gelemeyeceğimale:
Çatalan tesislerine girmek için kapıdaki bekçiye birinin selamını götürmek gerekirmiş. Anlaşılan bir adamını bulmadan girilmeyecek. DSI de tanıdık biri vardı, yarın arayacağım onu. 10-15 kişi olur diyeceğim. Yardımı olur inşallah. Bu arada sizde araştırın tabi.
Orada et mangal kömür yok, bizim götürmemiz gerek.
et deyilde sucuk düşünüyoruz cerrezci özel hazırlattırıyor,duyurulara topik açtımÇatalan tesislerine girmek için kapıdaki bekçiye birinin selamını götürmek gerekirmiş. Anlaşılan bir adamını bulmadan girilmeyecek. DSI de tanıdık biri vardı, yarın arayacağım onu. 10-15 kişi olur diyeceğim. Yardımı olur inşallah. Bu arada sizde araştırın tabi.
Orada et mangal kömür yok, bizim götürmemiz gerek.
Benim selamımı söyleyin. Belki boşluğuna gelir alır sizi içeri![]()
Arkadaşlar cengiz ile düşündük taşındık adana mt yani gurubumuza özel bi tişört yaptıralım diyoruzz,ortak tasarladığımız bi logo bulalım,herkesin tişörtünün arkasında nicki yazsın ,eğer logo ile ilgili anlaşabilirsek tişörtleri baskıyı ben yaptırırım herkesin kan gurubu felan yazar
örnek tişörtün ön yüzünde sol tarafta türk bayrağı altında kan gurubu,ortasında adana mt mizin logosu arkadada nickimiz yazacak,hadi parlak fikirlerinizi bekliyoruz,logonun üstündede adana motor yazsın,nasıl olsa öyle bi gurup yada işletme yok,onuda biz kullanalımm,yada sizlerde bişeyler önerin hadi arkadaşlarr
yalnız bir uyarıı:ceyhan etkinlikleri 11/05/2008'de olacak arkadaşlar.biz bu haftadan bahs ediyoruz.eğer yine sucuk yemek istiyorsanız,söyleyin yeter.ama bu sefer demirgürsel'i ve alp'i önden göndereceğiz tamam mı?hem gecikmesinler,hemde karboğazında bize mangal kapsınlar.