[Adana - MT]

Gürsel abi ben hataylıyımm bu hafta ,o dediğin yerleri bende çok merak ediyorumm,gideriz elbet bi gün ama bu hafta olması imkansızz:)yani benim içinn
senin çamurcu olduğun ufaklığından belliydi(adam olacak çocuk .....dan belli olur smileysi:queen:)
Evet çatalan bana uyar :cat::queen::queen::queen:
Tabiki sucuk da olacak:cherry: Çerezci duydunmuuuuu:mrgreen::mrgreen:
okey abi, bence harika olur:)
heee valaaa gidelim hataa oltamızı da götürelim ama benden söylemesi yolda köpekler kuvalıyor :p hem size uctugum yeri de gösteririm bayaa heyecanlıydı:p
tamam cengiz oltalarıda hazırlıyorum.köpeklerle biraz aksiyon yaşayalım:p
Hayırdır Hatay da ne var :silent: Herhalde çok öenmli bir iş ki Sucukları geri çeviriyorsun :mrgreen::mrgreen:
bahane abi bahane:p
Geçen hafta sonu bir arkadaş Çatalan tesislerinde piknik yapmış. Birazdan yanına gideceğim. Sorayım nasıl giriliyor tesislere.
iyi olur.ben daha önce balcalı arkasından deliçay civarına kadar gittim, yolu motosiklet için çok tatlı temiz bir yol.sende bilgi alabilirsen iyi olur derim:cat:

Yıldırım sende geliyormusun:silent::silent::silent:

Bu arada yeni motorun hayırlı olsun:rendeer: İnsan bir resim koyar herkes görür:queen:

Arkadaşlar cengiz ile düşündük taşındık adana mt yani gurubumuza özel bi tişört yaptıralım diyoruzz,ortak tasarladığımız bi logo bulalım,herkesin tişörtünün arkasında nicki yazsın ,eğer logo ile ilgili anlaşabilirsek tişörtleri baskıyı ben yaptırırım herkesin kan gurubu felan yazar

örnek tişörtün ön yüzünde sol tarafta türk bayrağı altında kan gurubu,ortasında adana mt mizin logosu arkadada nickimiz yazacak,hadi parlak fikirlerinizi bekliyoruz,logonun üstündede adana motor yazsın,nasıl olsa öyle bi gurup yada işletme yok,onuda biz kullanalımm,yada sizlerde bişeyler önerin hadi arkadaşlarr

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
isocum,tişört konusunda tam destek benden.
cerrezci/recepim,duydun zilin sesini artık sucuk hazırlıklarına başlasan iyi olur.
fazerr/muzafferciğim,artık yeni xt 660'ınla gelirsin.
muzaffer1968/muzafferciğim,bakıyorum sucuk denince dayanamıyorsun.
demirgürsel/gürselim,sucuk ızgaralarını hazırla kardeş.
azgürbüz,eğer sucuk yapılacaksa ki öyle görünüyor,bize mangal lazım,orada varmı acaba,yoksa bizmi götüreceğiz sorabilirseniz çok sevinirim,önemli çünkü.

bu arada arkadaşlar,ceyhan'a gidecekler buraya yazsınlar lütfen.enazından hepbirlikte gider,hepberaber hareket ederiz.

Son düzenleme:
isocum,tişört konusunda tam destek benden.
cerrezci/recepim,duydun zilin sesini artık sucuk hazırlıklarına başlasan iyi olur.
fazerr/muzafferciğim,artık yeni xt 660'ınla gelirsin.
muzaffer1968/muzafferciğim,bakıyorum sucuk denince dayanamıyorsun.
demirgürsel/gürselim,sucuk ızgaralarını hazırla kardeş.
azgürbüz,eğer sucuk yapılacaksa ki öyle görünüyor,bize mangal lazım,orada varmı acaba,yoksa bizmi götüreceğiz sorabilirseniz çok sevinirim,önemli çünkü.

bu arada arkadaşlar,ceyhan'a gidecekler buraya yazsınlar lütfen.enazından hepbirlikte gider,hepberaber hareket ederiz.

@iso tişört olayını geliştirelim, güzel fikir
@bora abi recep sucuk işine okey verdi, demekki pazar günü çatalandayız:)
cumartesi ceyhan olayına büyük ihtimal ben gelemeyeceğim:pale:

ben derimki:
gelin arkadaşlar çatalana gidelim.ben bir adanalı olarak hala gitmedim görmedim.büyük eksiklik benim gibi biri için :p
recebim(cerrezci) yazıyı okur umarım, yine sucukları ayarlarsa gidelim piknik yapalım :).söylendiğine göre burada gördüğümüz gölün küçük bir kısmıymış.asıl göl çatalandaymış ve buradakinin çok daha büyüğü olduğu söyleniyor :silent:.eminim içimizde giden arkadaşlarda vardır.
evet arkadaşlar fikre destek bekliyorum.
cerrezciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii önce sen :queen:

Evet bahsetmiş olduğunuz gibi orada küçük bir göl var ve göle bakan tepede bir ağaç, O ağaç duruyorsa ki altında piknik yapılabilir. Ortam olarak çok güzel ve görülmesi gereken bir yer.

Evet çatalan bana uyar :cat::queen::queen::queen:
Tabiki sucuk da olacak:cherry: Çerezci duydunmuuuuu:mrgreen::mrgreen:

Evet duydum ve yarın ilk işim siparişi vermek olucak. :)

@iso tişört olayını geliştirelim, güzel fikir
@bora abi recep sucuk işine okey verdi, demekki pazar günü çatalandayız:)
cumartesi ceyhan olayına büyük ihtimal ben gelemeyeceğim:pale:

Katılımcı olarak ortalama kaç kişi olucaktır.??

Merhaba

Ayın 11 'inde kardeşimin nikahı sebebiyle gruba katılamayacağım. Hepinizi çok özledim. Bir fırsat bulup görüşelim diyorum o da olmuyor.

Görüşmek üzere.

Adana İl Temsilcisi
hasancığım,kardeşine mutluluklar dilerim.en kısa sürede görüşmek dileğiyle.sevgilerimle.

modum hasanım sen olmayınca olmuyor, kendine iyi bak, nikahın darısı size bulaşsın:rendeer:
@bora abi haklısın tarihe bakmamışım, kısmetse 11 inde hep beraber gideriz, hem ahmetnr çağırırda gidilmezmi

arkadaşlar az sonra çatalan topiği geliyor:)

Son düzenleme:
Çatalan tesislerine girmek için kapıdaki bekçiye birinin selamını götürmek gerekirmiş. Anlaşılan bir adamını bulmadan girilmeyecek. DSI de tanıdık biri vardı, yarın arayacağım onu. 10-15 kişi olur diyeceğim. Yardımı olur inşallah. Bu arada sizde araştırın tabi.

Orada et mangal kömür yok, bizim götürmemiz gerek.

Çatalan tesislerine girmek için kapıdaki bekçiye birinin selamını götürmek gerekirmiş. Anlaşılan bir adamını bulmadan girilmeyecek. DSI de tanıdık biri vardı, yarın arayacağım onu. 10-15 kişi olur diyeceğim. Yardımı olur inşallah. Bu arada sizde araştırın tabi.

Benim selamımı söyleyin. Belki boşluğuna gelir alır sizi içeri :p

et deyilde sucuk düşünüyoruz cerrezci özel hazırlattırıyor,duyurulara topik açtım
Benim selamımı söyleyin. Belki boşluğuna gelir alır sizi içeri :p

selam işini geç, sıkıysa gel kendin gir içeri :p

Arkadaşlar cengiz ile düşündük taşındık adana mt yani gurubumuza özel bi tişört yaptıralım diyoruzz,ortak tasarladığımız bi logo bulalım,herkesin tişörtünün arkasında nicki yazsın ,eğer logo ile ilgili anlaşabilirsek tişörtleri baskıyı ben yaptırırım herkesin kan gurubu felan yazar

örnek tişörtün ön yüzünde sol tarafta türk bayrağı altında kan gurubu,ortasında adana mt mizin logosu arkadada nickimiz yazacak,hadi parlak fikirlerinizi bekliyoruz,logonun üstündede adana motor yazsın,nasıl olsa öyle bi gurup yada işletme yok,onuda biz kullanalımm,yada sizlerde bişeyler önerin hadi arkadaşlarr

laaa kankaaa dedigim gibi bir v motorkısmı ondan cıkan egzozsttan cıkan alevli bişey düşünüyorum logo olarak ama bunu gel de fotosopta ciz üzerine niçkini yaz beceremiyorum yaw

yalnız bir uyarıı:ceyhan etkinlikleri 11/05/2008'de olacak arkadaşlar.biz bu haftadan bahs ediyoruz.eğer yine sucuk yemek istiyorsanız,söyleyin yeter.ama bu sefer demirgürsel'i ve alp'i önden göndereceğiz tamam mı?hem gecikmesinler,hemde karboğazında bize mangal kapsınlar.

ehiehie.Tamam tamam biz önden gidelm ama sucukları da bize teslim verin.Mangala atalm.Hem siz geldiğinizde pişmiş olur:cherry:

Hatta mideye inmiş bile olabilir:queen:

Yav sayın adana mt sakinleri,destek vermeniz iyide bide fikir verseniz şu logo için bana bırakırsanız bugs bunny 'inin resmini koyarımmm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar