[Adana - MT]

messengere çevirdiniz forumu

sana katılıyorum :cat:

msn'e çevirenleri kınıyorum :farao:

isoooo bu dediklerimide mavraya alip kaynatma pls.

cengiz(zion1) adli arkadaisimiza yeni baslamis oldugu uzun ve zor yolculugunda basarilar diliorum...

not: kendi istegi uzerine tam aciklama yapamamaktayim...(isoooooooooooo ver gazi evladim ver gaziii.......kuryeeeeeee nerde nan kuryeeeeeee:mrgreen:)

:queen: :queen:

ben bişi sööleyebilir miyim :cherry:

sana katılıyorum :cat:

msn'e çevirenleri kınıyorum :farao:

ben bişi sööleyebilir miyim :cherry:

1 - bizde seni kiniorussss:p:p:p

2 - yavvv isin yokmu senin abla(aramisda kalsin bayiligini elinden aldirabilecek saglam dostlara sahibim dikkatli ol):queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
1 - bizde seni kiniorussss:p:p:p

2 - yavvv isin yokmu senin abla(aramisda kalsin bayiligini elinden aldirabilecek saglam dostlara sahibim dikkatli ol):queen: :queen: :queen:

lan cengizin babası ne güzel dedi dimii,hımımıımı mınımınımı,o değilde kurye orda olsaydı yüzünün alacağı şekli merak ediyorum vallaha :queen::queen:,ya karnım ağrıyo gülmekten ,biri beni öldürsün neyse işin şakası bi yana bende cengize bu zorlu ve dikenlerle dolu yolda başarılar dilerim,işini en iyi şekilde yapacağına eminimm,kankaa böyle görevler hafife alınmaz dımdızlak kalırsın sonra:p( tabi çok istememe rağmen bende görevin detaylarıyla ilgili bilgi veremiyorum,gereken yer ve zamanda cengiz bey bi basın açıklaması yapacaktır :p )

Burcu ben seni iki kere kınıyorum ama az kınıyorummm,çünkü motor harika olmuş,gaza bi koy kenya malkara yarım saat,dün turgut özal akbankın önüne lastik yakarak BURCU BİZİ DİSCOYA GÖTÜR yazdımm:rendeer::queen:
burcu bak ben söyleyimmi felan deyip dellendirme artık yüksek yerlerde kankam varr,suzuki bayiliğini aldım havalarına girme ,vallaha kankama bi gazz ,bi rapor ,sonrasında haftayada suzuki bayliğinin elinizden alındığı için kapanış yaparsın,kapanışada reinalı ablaları çağırırmısın:pkazandığımız 25 ytl ilede gider kaktüste iki çay içeriz dimi kankaaa:queen:nasıl olsa senin paran benim param,benim param gene benim param:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lüftü seni evlatlıktan sildim,hayırsız velet,kapının önünde pas pas var orda kalırsın artık

yok öyle beleşten evlat sahibi olmak... zuladan biraz nakit koklatınki hemen geleim:p

cengiz abi nasılsın yaa insan bi arar sorar ne hayırsız çıktınız :pablama da saygılar sevgiler...:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olim sen kaç kere aradın sordun önce onu bilelim,bundan sonra evlatlık falan almıyacam besle kargayı oysun gözünü oluyor, kedi besliyecem

latif ..isooo olim bence bu konu hakkında fazla muhabbet etmeyin çünkü mahkemeye intikal eti olay duyrulurr

kuryeyede yazık ya gelen çakıyo giden çakıyoo:queen:hımınııı hımınııı baş ka yer bulamamışmı atacak ( cengizin babası smileysi ):queen::queen:

o değilde kurye orda olsa o laflarmı yermiydi yedirirmiydi tartışılır...:queen:

cengizim bize ayrıntılı bilgi verebilebilirmisin?

abii nedir bu kurye olayı anlatsanıza doğru dürüst sinirleniyorum amaaaa haaa

o değilde kurye orda olsa o laflarmı yermiydi yedirirmiydi tartışılır...:queen:

cengizim bize ayrıntılı bilgi verebilebilirmisin?

cengiz detaylı bilgi verirmisin ne mahkemesi kim vermiş,bu süreçte kuryeye ne olurr:queen::queen:

neyse ben kaçar ağşam görüşürük biraz gaz açayım :p

adamın motoru olunca öleeeeeee oluooooo... neyse bende gidemde yanlayanlar forumuna üye olaım....drift çi olaım:mrgreen:
kendimi yabancı hissediorum burda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar