1 - bizde seni kiniorussss

2 - yavvv isin yokmu senin abla
(aramisda kalsin bayiligini elinden aldirabilecek saglam dostlara sahibim dikkatli ol):queen: :queen: :queen:
lan cengizin babası ne güzel dedi dimii,hımımıımı mınımınımı,o değilde kurye orda olsaydı yüzünün alacağı şekli merak ediyorum vallaha :queen::queen:,ya karnım ağrıyo gülmekten ,biri beni öldürsün neyse işin şakası bi yana bende cengize bu zorlu ve dikenlerle dolu yolda başarılar dilerim,işini en iyi şekilde yapacağına eminimm,kankaa böyle görevler hafife alınmaz dımdızlak kalırsın sonra

( tabi çok istememe rağmen bende görevin detaylarıyla ilgili bilgi veremiyorum,gereken yer ve zamanda cengiz bey bi basın açıklaması yapacaktır

)
Burcu ben seni iki kere kınıyorum ama az kınıyorummm,çünkü motor harika olmuş,gaza bi koy kenya malkara yarım saat,dün turgut özal akbankın önüne lastik yakarak BURCU BİZİ DİSCOYA GÖTÜR yazdımm:rendeer::queen:
burcu bak ben söyleyimmi felan deyip dellendirme artık yüksek yerlerde kankam varr,suzuki bayiliğini aldım havalarına girme ,vallaha kankama bi gazz ,bi rapor ,sonrasında haftayada suzuki bayliğinin elinizden alındığı için kapanış yaparsın,kapanışada reinalı ablaları çağırırmısın

kazandığımız 25 ytl ilede gider kaktüste iki çay içeriz dimi kankaaa:queen:nasıl olsa senin paran benim param,benim param gene benim param