herzaman ki halim,ben hız yapmaktan hoşlanmam da.
HIMMM ANLADIM TEKRAR ÖZÜR DİLERİM ADAM FİLAN DEDIM YA KUSURA BAKMAYIN
herzaman ki halim,ben hız yapmaktan hoşlanmam da.
Geziye Katılan tüm arkadaşlara teşekkür edrim, uzun zamandır böyle keyifli,neşeli ve kalabalık gezi yapmamıştım, çok süperdi:cat:
Geziye Katılan tüm arkadaşlara teşekkür edrim, uzun zamandır böyle keyifli,neşeli ve kalabalık gezi yapmamıştım, çok süperde :cat:
selam adana mt, avatar yarışmasında beni haksız yere elediler. Ama ben bütün gücümle musti81 arkadaşı destekliyorum. Hatırım için herkes mustiye oy verebilir miiii... Lütfeeennn
desteklerinizi bekliyorum...
tekire hep gitmek istemişimdir. Adanadan sonra kaç km orası? Uygunsa sabah 10 da mersin tarafı mı osmaniye tarafı mola 'mı?
günaydın arkadaşlar. zafer ciğerim nerdesin yaw özledik valla.
arkadaşlar;bayramın 3.-4. günü,boğsak'ta,çadır kamp düşünüyorduk.gelecek arkadaşlar,buradan yazarlarsa sevinirim.genel listeyi oluşturalım.
çadır kamp gezisi listesi :
1-ben,
2-osman,
3-çelikgürsel,
4-suat,
5-özden,
6-
7-
Çalışıyorum ciğerim, bir türlü proje bitmiyor anasını satayım :salut:
Son durak varmı :queen:
arkadaşlar;bayramın 3.-4. günü,boğsak'ta,çadır kamp düşünüyorduk.gelecek arkadaşlar,buradan yazarlarsa sevinirim.genel listeyi oluşturalım.
çadır kamp gezisi listesi :
1-ben,
2-osman,
3-çelikgürsel,
4-suat,
5-özden,
6-
7-
8-
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------
demirgürsel şimdi aradım,cebin kapalı,gelecekmisin ?
abi selam
deniz tarafı olurda gelmemmi
eyer fabrika izinde olursa geliyorum %100, ama senle gece olta atacağız deyilmi:queen:
kusura bakma gürsel sen oltanı atarsın.:cat: biziiiiii... pişirdikten sonra uyandırırsın canımmmmm.sayende kahvaltımızda balık yeriz:cherry: