[Adana - MT]

Geziye Katılan tüm arkadaşlara teşekkür edrim, uzun zamandır böyle keyifli,neşeli ve kalabalık gezi yapmamıştım, çok süperde :cat:

Mersin İl Temsilcisi
Geziye Katılan tüm arkadaşlara teşekkür edrim, uzun zamandır böyle keyifli,neşeli ve kalabalık gezi yapmamıştım, çok süperde :cat:

adana MT ailesine gösterdiği misafirperverlik ve hoşgörüden ötürü çok teşekkür ederim...

sizlerle her yola gidilir abicim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

tekaradan yazıyorum, desteklerinizi esirgemeyin lütfen

selam adana Mt, avatar yarışmasında beni haksız yere elediler. ama ben bütün gücümle musti81 arkadaşı destekliyorum. hatırım için herkes mustiye oy verebilir miiii... lütfeeennn

desteklerinizi bekliyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/69567-formumuzun-en-ilginc-avatar-resimleri.html

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o senin nezaketin sencerim,herzaman bekleriz baştacısın

ben yatar herkese iyi geceler,malum yorgunluk ve yarın iş güç falan filan

Günaydın Adana Mt Güzel Bir Hafta Olması Dileğiyle :rendeer:
Endurocu01 ve Celik Gürsel Sizlerede bol kazanclı bir hafta olması dileğiyle :rendeer:

selam adana mt, avatar yarışmasında beni haksız yere elediler. Ama ben bütün gücümle musti81 arkadaşı destekliyorum. Hatırım için herkes mustiye oy verebilir miiii... Lütfeeennn :)

desteklerinizi bekliyorum...

Bu psikopat avatarla katıldıysan ben olsam ben de kafadan elerdim seni zaten...

tekire hep gitmek istemişimdir. Adanadan sonra kaç km orası? Uygunsa sabah 10 da mersin tarafı mı osmaniye tarafı mola 'mı?

Tekir'in nerede olduğunu biliyor musun? Hakkaten hep isteyip de hiç gitmemişsin demek ki... Onca gezi yapıyorsun da Tekir'den hiç mi geçmedin, yoksa bizi mi kekliyon?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar gezi süperdi...emeği geçen her kese teşekkür ederim....Resimleride dört gözle bekliyoruz.....

herkese günaydın bol kazançlar geziniz güzel geçti sanırım da fotoğrafları görmek istiyoruz geziye gidemiyoruz kendimizi öyle avutalım :salut:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar;bayramın 3.-4. günü,boğsak'ta,çadır kamp düşünüyorduk.gelecek arkadaşlar,buradan yazarlarsa sevinirim.genel listeyi oluşturalım.
çadır kamp gezisi listesi :
1-ben,
2-osman,
3-çelikgürsel,
4-suat,
5-özden,
6-
7-
8-

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------

demirgürsel şimdi aradım,cebin kapalı,gelecekmisin ?

günaydın arkadaşlar. zafer ciğerim nerdesin yaw özledik valla.

Çalışıyorum ciğerim, bir türlü proje bitmiyor anasını satayım :salut:

arkadaşlar;bayramın 3.-4. günü,boğsak'ta,çadır kamp düşünüyorduk.gelecek arkadaşlar,buradan yazarlarsa sevinirim.genel listeyi oluşturalım.
1-ben,
2-osman,
3-çelikgürsel,
4-suat,
5-özden,
6-
7-

Son durak varmı :queen:

1-ben,
2-osman,
3-çelikgürsel,
4-suat,
5-özden,
6-
7-
8-

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------

demirgürsel şimdi aradım,cebin kapalı,gelecekmisin ?

abi selam
deniz tarafı olurda gelmemmi:)
eyer fabrika izinde olursa geliyorum %100, ama senle gece olta atacağız deyilmi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

DSC00038.jpg

DSC00040.jpg

DSC00041.jpg

DSC00047.jpg

DSC00048.jpg

DSC00049.jpg

DSC00050.jpg

DSC00051.jpg

DSC00052.jpg

DSC00054.jpg

DSC00055.jpg

DSC00056.jpg