[Adana - MT]

arkadaşlar dün akşam kopmuşsunuz gene gelememdim ama yüreginize saglık aanın tadını cıkartmayı biliyorsunuz vesselam:cherry:

İYİ AKŞAMLAR :cherry:
Bugün işimin yoğunluğundan dolayı siteye pek bakamadım :bounce: Maaşallah güzelce eğlenmişsiniz :cat:
Hepinizi afiyet olsun, lop lop et olsun :p
eeeeeeee, ne kararlar aldınız bakim :wiinkk: pazar gezisi için bir yerler düşündünüzmü :) pazar günü hava açık görünüyor :cat:

Merhaba Adana MT. Herkese Mersin'den selamlar, saygılar. Akşam çekilen fotoğraflarda çok tombul çıkmışım yaw. Kesinlikle diyete giriyorum :)

evet katılıyorun, sen acilen diyet yapman lazım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Evde otur haydut yağışlı diyorum,dizlerim ağrıyor en fazla amcanın oraya gidersiniz

Cuma günü sağnak yağış gösteriyor, ondandır:p

herkese yardımları için teşşekurler :):):):)

ne demek, rica ederim :p:p:p

arkadaşlar dün akşam kopmuşsunuz gene gelememdim ama yüreginize saglık aanın tadını cıkartmayı biliyorsunuz vesselam:cherry:

yüzde kaç gelemedin :mrgreen::mrgreen: ::151::

Son düzenleme:
İyi akşamlar sevgili dostlarım,yeni eve geldim başsağlığı mesajlarınızı okudum çok duygulandım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,Allah sırasız ölüm vermesin halam elden ayaktan düşmeden 80 yaşına kadar yaşayıp çocuklarının mürvetini gördü ailemizin en büyüğü oydu,tekrar tüm arkadaşlara teşekkür eder sizlere uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür temenni ederim,görüşmek üzere iyi geceler.

haluk hocam bilgi vermek maksatlı bu hasankef ve midyat gezisini ekledim umarım azda olsa size ön bilgi verir
http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=960

sağol tayfun. bakayım bir

Haluk hocamı bir tutan olmasa aya gidecek alim allah :cyclopsan

Böyle Japon motor sitelerini tavsip etmiyorum, lütfen anlayışlı olalım :queen:

harbiden bu iş güç beni çok engelliyor yaw. sayısal falan çıksa popomun üzerine oturmayacağım valla

gürsel abi mi söledi bu yüzde işini:cherry: tikat edersen artıkın yüzde vermiyorum:cherry:

senin yüzdene yüzecem şimdi :p

haluk hocam bilgi vermek maksatlı bu hasankef ve midyat gezisini ekledim umarım azda olsa size ön bilgi verir
http://www.vstromturkiye.org/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=960

gezini inceledim tayfun, harika yerler gezmişsiniz arkadaşla :cat:
silopiden cizreden bahsetmişsin, 96-97 yıllarında silopideydim bende.şırnak merkeze çok gittik geldik. BTR yi bilirsen 17 ay onun üzerindeydim.hey gidi günler hey :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaşlarım abilerim ablalarım kardeşlerim,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim

Hava şimdilik açık ve parçalı bulutlu gözüküyor

GÜNAYDIN kıymetli arkadaşlar :cat: :cherry:

Bu pazar gezmek isteyen yok galiba :silent: Bütün kurtları döktünüzmü :mrgreen:
Pazar gezisi için öneriler nedir :mrgreen:

Son düzenleme:
günaydınlar

pazar günü ben gelemiyorum :cyclopsan şok oldunuz demi ferda gelmeden nası gezeris diyosunuz ama naapalım bu hafta da böle olsun :p:p

İyi akşamlar sevgili dostlarım,yeni eve geldim başsağlığı mesajlarınızı okudum çok duygulandım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,Allah sırasız ölüm vermesin halam elden ayaktan düşmeden 80 yaşına kadar yaşayıp çocuklarının mürvetini gördü ailemizin en büyüğü oydu,tekrar tüm arkadaşlara teşekkür eder sizlere uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür temenni ederim,görüşmek üzere iyi geceler.

başınız sağolsun mustafa abi

senin yüzdene yüzecem şimdi :p

gezini inceledim tayfun, harika yerler gezmişsiniz arkadaşla :cat:
silopiden cizreden bahsetmişsin, 96-97 yıllarında silopideydim bende.şırnak merkeze çok gittik geldik. BTR yi bilirsen 17 ay onun üzerindeydim.hey gidi günler hey :)

günaydın arkadaşlar.

anılarını mı tazeledik gürsel abi

GÜNAYDIN kıymetli arkadaşlar :cat: :cherry:

Bu pazar gezmek isteyen yok galiba :silent: Bütün kurtları döktünüzmü :mrgreen:
Pazar gezisi için öneriler nedir :mrgreen:
benden paaasssssssssssss :mrgreen:
günaydın arkadaşlar.

anılarını mı tazeledik gürsel abi

:) vallahi öyle oldu.az soğukta, yağmur, çamur demeden beklemedik oraları

günaydın, hayırlı işler arkadaşlar :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
meteordan sorumlu bakan olarak bilgilendireyim

bendende pas bu hafta,

bu hafta bendende passs diyorum sizlere bol geziler.bu hafta iznim yok.uyuyacam.Tayfunum güzel yerler fakat benim için hayal diyorum.ben anca adaşımın dediği gibi lokma gezilerine eşlik edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar