[Adana - MT]

mustafa abi toplantidamiydin emin degil daha tanismadik galiba ama yinede basin saolsun..............:(:(:(:(.................bu arada herkese bu aksam icin coook tesekurler sizlerle tanistigima memnun oldum ve daha sonra mutlaka sizlerle beraber bir etkinlikte bulunmayi coook isterim tabiki arayip yada mail atip benide aranizda gormek isterseniz :p:p:p:p:p:p:p:p:p bu arada adlarla aram baya bir kotudur adiniz teker teker buyuk bir ihtimal 40 defa soracagimdir simdiden ozur :bounce::bounce::bounce::bounce: abi ben bu gezi resimlerini nerden bulacagim
???

Benim adım Zafer, seni her gördüğümde sorarım; öğrenirsin.

Sayfanın yukarısında forum bölümüne git, gezi yazıları içinde ara.

düşüncen için teşekkür ederim zafercim :)
ama önce sasa güvenlik birimini geçmen lazım :cherry: 15/23 çalışıyordum bugün gelemezdim.iş aslanın nerelerine gitmiş malüm:pr: o yüzden önce iş :cat:
bu arada
iyi akşamlar arkadaşlar :rendeer:

ayrıcada
mustafa abim başın sağolsun :salut:, Allah geride kalanlara hayırlı bir ömür versin :rendeer:

iyi geceler

Adana İl Temsilcisi
Mersin Suculardaki servis ustası hen adana hem mersin özel servisine bakıyor. 3 gun adana 3 gun mersinde Tam emin degilim ama sanırım Pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri mersinde diger gunler adanada oluyormus...

hangi usta,adı neymiş.talip ustamı?

abi ben bu gezi resimlerini nerden bulacagim
???

anasayfada FORUM'a gir-GEZİ YAZILARI'na gir-oradan sayfa sayfa ADANA MT başlıklı gezi resimlerine bakabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt günaydın,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Çarşamba toplaşması artık festivale dönüşmüş,muhteşem bir atmosfer iyonosfer olmuş,yüzünüzden gülücükler eksik olmasın allah muhabbetimizi bozmasın

Zaferim birayı WD-40 olmadan içemiyorsun herhalde,çok fazla sıkma motor kaydırır sora

Bu arada meteordan sorumlu bakan olarak pazara plan yapmayın oturun evinizde derim

Son düzenleme:
Mustafa bey başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin.

Merhaba Adana MT. Herkese Mersin'den selamlar, saygılar. Akşam çekilen fotoğraflarda çok tombul çıkmışım yaw. Kesinlikle diyete giriyorum :)

EVET ADANA MT HAVA DURUMUNDAN SORUMLU BAS YARDIMCISI OLARAK:pBİDE BEN HAVA DURUMUNU VEREREK PAZAR GÜNÜ NEREYE GEZİ YAPCAGIMIZI KONUSABILIRZ:cat:
nyvatz.jpg

HADİ BAKALIM NEREYE GİDİYORUZZ:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evde otur haydut yağışlı diyorum,dizlerim ağrıyor en fazla amcanın oraya gidersiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar