[Adana - MT]

muzaffer abi o, kuyruğu gösterip,de anlatman beni çok güldürdü. bıravo abiçiğim sen çok yaşa.:queen::queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
-nuriciğim hoş gelmişsin.:rendeer:
-fazerr muzaffer;allah seni bildiği gibi yapsın,gece gece yarıldım gülmekten:queen:

vmvv35.jpg

degerli arkadasım gürsel yeni motosikletin hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin,inan bana senin kadar sevindim:rendeer:YANLIZ şUnUda hatırlatayım bilmem resim sana bişeyi hatırlatıyormu bennn bu konuda affetmem KUYRUK :DOĞRULTMA hususunda uzman oldugumu adana mt ÇOK İYİ BİLİR .:queen::queen::queen:

gece gece nasıl güldüm yaw allahım ne adamsın ya muzaffer abi.

eveeeeeeet adana mt nin taze cimcimesi 01 esintisi şu an itibari ile yeni yaşına girmiş bulunmaktadır

Bu Gün Belki De Çok Kisiden Dogum Günü Mesaji Alacaksın, Ancak Şu An Okudugun en Farklisi Çünkü Tümüyle Sevgiyle Yazilmis Bir Mesaj. İyi Ki Varsin Aşkım ...
:rendeer:

Son düzenleme:
demır gursel hocam honda 500 luk hayırlı olsun.allah kaza bela vermesın.gule gule kullan.:cat:

Adana İl Temsilcisi
eveeeeeeet adana mt nin taze cimcimesi 01 esintisi şu an itibari ile yeni yaşına girmiş bulunmaktadır

Bu Gün Belki De Çok Kisiden Dogum Günü Mesaji Alacaksın, Ancak Şu An Okudugun en Farklisi Çünkü Tümüyle Sevgiyle Yazilmis Bir Mesaj. İyi Ki Varsin Aşkım ...

wauw çenkisim,döktürmüşsün.:cat:nice yaşlara GÜLDEN

:rendeer: G Ü N A Y D I N :rendeer:
Herkese iyi günler diliyorum ben karnemi almaya qidiyorum...:pr:

İYİ GÜNLER HERKESE.MERTCİĞİM İNŞALLAH KARNEN HEP BAŞARILARLA DOLUDUR.

BU ARADA MUZAFFER KARDEŞİME DE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM.UMARIM AMELİYATLIK BİRŞEY OLMAZ.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM İYİKİ VARSIN :rendeer:

vmvv35.jpg

degerli arkadasım gürsel yeni motosikletin hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin,inan bana senin kadar sevindim:rendeer:YANLIZ şUnUda hatırlatayım bilmem resim sana bişeyi hatırlatıyormu bennn bu konuda affetmem KUYRUK :DOĞRULTMA hususunda uzman oldugumu adana mt ÇOK İYİ BİLİR .:queen::queen::queen:
abi sen süpersin yaaaaaaaaaa :queen: :queen: :queen:
canın sağolsun ne demek herkes görevini biliyor :rendeer:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Oooooooof offfffffff.......
hayırdır gökhan hocam neye sıkıldın :silent:
demır gursel hocam honda 500 luk hayırlı olsun.allah kaza bela vermesın.gule gule kullan.:cat:
teşekkür ederim halukcum :rendeer:
:rendeer: G Ü N A Y D I N :rendeer:
Herkese iyi günler diliyorum ben karnemi almaya qidiyorum...:pr:

hayırlısı olsun mertcim :rendeer: ben başarılı bir karnen olacağına eminim :cat:

günaydın herkesee.. gürsel abi motorun hayırlı olsun çok sevindim abi tekerin düz bassın :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana Mt nin gezginleri,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Gülden kardeşim nice mutlu yıllara her şey gönlünüzce olsun,allah muhabbetinizi her daim mutlu etsin canlarım benim

Muzaffer abim kuyruk işinde Türkiyede tek geçerim seni,ancak bu kadar net ve görsel bir şekilde anlatılabilir anlayanlara:p yalnız abi sen kuyruğu elinle düzeltmişsin, kuyruk eğri olarak gösterecektin onu Gürsel düzeltecekti

Hava durumu Cumartesi %30 yağışlı Pazar günü % 60 yağışlı gösteriyor ona göre En uygun Muratın çiftliği derim

Son düzenleme:
günaydın herkesee.. gürsel abi motorun hayırlı olsun çok sevindim abi tekerin düz bassın :cat:
teşekkür ederim mustafam :rendeer: sağol darısı sana olsun
Günaydın Adana Mt nin gezginleri,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Gülden kardeşim nice mutlu yıllara her şey gönlünüzce olsun,allah muhabbetinizi her daim mutlu etsin canlarım benim

Muzaffer abim kuyruk işinde Türkiyede tek geçerim seni,ancak bu kadar net ve görsel bir şekilde anlatılabilir anlayanlara:p yalnız abi sen kuyruğu elinle düzeltmişsin, kuyruk eğri olarak gösterecektin onu Gürsel düzeltecekti

Hava durumu Cumartesi %30 yağışlı Pazar günü % 60 yağışlı gösteriyor ona göre En uygun Muratın çiftliği derim
ben bu pazar müsaitim ve madem yağmur var muratın çiftliği derim :rendeer:

Günaydınn haftanın son gününde herkeslere hayırlı işler bol kazançlar.
Doğum günümü kutlayan herkeslere çok teşekkür ederim nice mutlu beraber senelere inşşş...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muratın haberi yok zion oraya gidecekti akşam aradı murat sabah erkenden seni alırım dedi muhtemelen şimdi ordadır,muratın memnun kalacağını sanıyorum çünkü işden güçden gezilere katılamıyor dünya ile bağlantısı kesik onun içinde değişiklik olur,,

Şimdi muratla görüştüm,yarın kesin cevap veririm dedi,

günaydıııınnnnn :rendeer:

romantik kankam benim

gııızzz doğum günün kutlu olsun ( akşama kadar çeşitli yerlerde doğum gününü kutliicaaammm :cherry: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar