muzaffer abi o, kuyruğu gösterip,de anlatman beni çok güldürdü. bıravo abiçiğim sen çok yaşa.:queen::queen::queen:
![]()
degerli arkadasım gürsel yeni motosikletin hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin,inan bana senin kadar sevindim:rendeer:YANLIZ şUnUda hatırlatayım bilmem resim sana bişeyi hatırlatıyormu bennn bu konuda affetmem KUYRUKOĞRULTMA hususunda uzman oldugumu adana mt ÇOK İYİ BİLİR .:queen::queen::queen:
:rendeer: G Ü N A Y D I N :rendeer:
Herkese iyi günler diliyorum ben karnemi almaya qidiyorum...r:
abi sen süpersin yaaaaaaaaaa :queen: :queen: :queen:![]()
degerli arkadasım gürsel yeni motosikletin hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin,inan bana senin kadar sevindim:rendeer:YANLIZ şUnUda hatırlatayım bilmem resim sana bişeyi hatırlatıyormu bennn bu konuda affetmem KUYRUKOĞRULTMA hususunda uzman oldugumu adana mt ÇOK İYİ BİLİR .:queen::queen::queen:
hayırdır gökhan hocam neye sıkıldın :silent::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Oooooooof offfffffff.......
teşekkür ederim halukcum :rendeer:demır gursel hocam honda 500 luk hayırlı olsun.allah kaza bela vermesın.gule gule kullan.:cat:
:rendeer: G Ü N A Y D I N :rendeer:
Herkese iyi günler diliyorum ben karnemi almaya qidiyorum...r:
teşekkür ederim mustafam :rendeer: sağol darısı sana olsungünaydın herkesee.. gürsel abi motorun hayırlı olsun çok sevindim abi tekerin düz bassın :cat:
ben bu pazar müsaitim ve madem yağmur var muratın çiftliği derim :rendeer:Günaydın Adana Mt nin gezginleri,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Gülden kardeşim nice mutlu yıllara her şey gönlünüzce olsun,allah muhabbetinizi her daim mutlu etsin canlarım benim
Muzaffer abim kuyruk işinde Türkiyede tek geçerim seni,ancak bu kadar net ve görsel bir şekilde anlatılabilir anlayanlarayalnız abi sen kuyruğu elinle düzeltmişsin, kuyruk eğri olarak gösterecektin onu Gürsel düzeltecekti
Hava durumu Cumartesi %30 yağışlı Pazar günü % 60 yağışlı gösteriyor ona göre En uygun Muratın çiftliği derim
Hava durumu Cumartesi %30 yağışlı Pazar günü % 60 yağışlı gösteriyor ona göre En uygun Muratın çiftliği derim
ben bu pazar müsaitim ve madem yağmur var muratın çiftliği derim :rendeer: