Abi Ne Oldu Sen Dün Neredeydin
2 haftadır satıyon ayıp oluyo
Günaydın hayırlı işler boll kazançlarr....
Az önce İst olan bir motor kaza haberini okudum çok üzüldüm ölen kişi ise mt ye üyeymiş Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın:salut:
Kimmişki....
demirgursel´isimli üyeden Alıntı
uyan bora abi, maraş yolcusu kalmasın
Yolun açık olsun, artık pazar günü yeni motorunu kutlarız :mrgreen: :cat:
Wayy Gürsel abim motorunu mu yeniliyor?? İnsallah bi ER-6 alır?
Muzaffer abi senin bi bilgin var mı ne alacağı konusunda ?
var tabiki ama süpris olsun :mrgreen:
Hadi olsun bakalım ama çok merak ediyorum bu hafta sonu görürüz insallah?
ee nedir hafta sonunun programı? nereye gitme planınız var ? Bu hafta sonu İstla gitmiyorum ben, gezi için sabırsızlanıyorum:queen:
Eğnel miydi Eğner miydi tam çıkartamadım adını, oraya daha önce gittimi grup? ben merak ediyorum orayı?
sağol abi.Allaha şükür tek parça geldik, bora abimden iyi artçı bulamam herhalde.:cat:Demir gürselim ve boracım sizlerede hayırlı yolculuklar tek parça gidin gelin
Gürselim motorun parasından ne kırparsan o kardır,hani varya KUYRUK için lazım olacak![]()
sağolasın muzaffercim.gittik geldik, pazar ola hayrola bu pazar ben müsaitim, haftaya olmayabilirimYolun açık olsun, artık pazar günü yeni motorunu kutlarız :mrgreen: :cat:
evet gökhancım yeniledim bileWayy Gürsel abim motorunu mu yeniliyor?? İnsallah bi ER-6 alır?
Muzaffer abi senin bi bilgin var mı ne alacağı konusunda ?
var tabiki ama süpris olsun :mrgreen:
arkadaşlar,sağ salim gittik geldik.aldık canavarı.ilik gibi maaşallah.:cat:gürselime,allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.az sonra resimleri de konu açıp ekleyeceğim.
teşekkür ederim musatafacım.yorgunluktan sana teşekkür borcumu unuttumallah hayırlı uğurlu etsin iyi günlerde kulanmak nasib etsin inşallah
Gürsel abi hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandırmasın.Kazasız belasız binmen dilegi ile...
Bu arada ben dün toplantıya gelemedigim için istanbuldan adanaya nasıl motosiklet getiririm konusunda fazerrr abimlede görüşemedim.Bana buradan yardımcı olursanız sevinirim