[Adana - MT]

Dünkü toplantıda, pazar günü yapılacak olan gezi hakkında konuşulmadımı :silent:
Önerisi olan varmı :silent:

Abi Ne Oldu Sen Dün Neredeydin

2 haftadır satıyon ayıp oluyo

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı işler boll kazançlarr....
Az önce İst olan bir motor kaza haberini okudum çok üzüldüm ölen kişi ise mt ye üyeymiş Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın:salut:

Abi Ne Oldu Sen Dün Neredeydin

2 haftadır satıyon ayıp oluyo

rahatsızlığımdan dolayı katılamıyorum, kusura bakmayın onun için :pr:

Günaydın hayırlı işler boll kazançlarr....
Az önce İst olan bir motor kaza haberini okudum çok üzüldüm ölen kişi ise mt ye üyeymiş Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın:salut:

haklısın, bu tür olayları elimden geldiğince okumamaya çalışıyor. Çünkü çok üzülüyorum :salut::salut::salut:

Son düzenleme:

Tanıyıp tanımamamız pek önemli değil ama o da bizlerden biri.Trafikte motor kullanıcılara yeteri kadar önem verilmediğinden bu tür olaylar oluyor keşke herkes her sürücü bizler kadar duyarlı olsa:pr::salut:

haklısın, bu tür olayları elimden geldiğince okumamaya çalışıyor. Çünkü çok üzülüyorum :salut::salut::salut:[/QUOTE]

evet bende okumamaya çalışıyorum ama maleseff yapamıyorum :pr:

Son düzenleme:
Hadi olsun bakalım ama çok merak ediyorum bu hafta sonu görürüz insallah?

ee nedir hafta sonunun programı? nereye gitme planınız var ? Bu hafta sonu İstla gitmiyorum ben, gezi için sabırsızlanıyorum:queen:

İki pazardır hep önerilerde bulunuyorum ve beni sağolsun kırmayıp geliyor arkadaşlar, bende önerecek yer kalmadı onun için bekliyorum bakim nere çıkacak :mrgreen:

Eğnel miydi Eğner miydi tam çıkartamadım adını, oraya daha önce gittimi grup? ben merak ediyorum orayı?

Eğnel miydi Eğner miydi tam çıkartamadım adını, oraya daha önce gittimi grup? ben merak ediyorum orayı?

geçen sene 2-3 defa gidilmişti, ancak orda baraj çalışmaları olduğundan şuan yolların nasıl olduğunu bilmiyorum :pr:

internette cumartesi pazar yağışlı gösteriyor :salut: doğrumu acaba :pr:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,sağ salim gittik geldik.aldık canavarı.ilik gibi maaşallah.:cat:gürselime,allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.az sonra resimleri de konu açıp ekleyeceğim.

bu hafta sonuda dahil olmak üzere,5 gün yağışlıymış.bilgilerinize.

Gürsel abi hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandırmasın.Kazasız belasız binmen dilegi ile...
Bu arada ben dün toplantıya gelemedigim için istanbuldan adanaya nasıl motosiklet getiririm konusunda fazerrr abimlede görüşemedim.Bana buradan yardımcı olursanız sevinirim

Demir gürselim ve boracım sizlerede hayırlı yolculuklar tek parça gidin gelin

Gürselim motorun parasından ne kırparsan o kardır,hani varya KUYRUK için lazım olacak:p
sağol abi.Allaha şükür tek parça geldik, bora abimden iyi artçı bulamam herhalde.:cat:
Yolun açık olsun, artık pazar günü yeni motorunu kutlarız :mrgreen: :cat:
sağolasın muzaffercim.gittik geldik, pazar ola hayrola bu pazar ben müsaitim, haftaya olmayabilirim
Wayy Gürsel abim motorunu mu yeniliyor?? İnsallah bi ER-6 alır?

Muzaffer abi senin bi bilgin var mı ne alacağı konusunda ?
evet gökhancım yeniledim bile :) abi inan gönlüm er6f-n den yanaydı.ama şu an bana en uygun olan cbf.ve ancak bu kadar temiz olabilirdi :cat:
var tabiki ama süpris olsun :mrgreen:
:p teşekkür ederim muzaffercim ilgin için :cat:
arkadaşlar,sağ salim gittik geldik.aldık canavarı.ilik gibi maaşallah.:cat:gürselime,allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.az sonra resimleri de konu açıp ekleyeceğim.

BORA ABİCİM SANA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM :rendeer:
ÇOK GÜZEL BİR YOLCULUK OLDU,
NİZİPTEN SABRİ ABİM SANADA İLGİN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM :rendeer:

sabri abim üşenmedi akşama kadar bizle ilgilendi, Allah razı olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

Gürsel abicim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız günlerde. fotolarını koyacakmısın merak ediyoruz??

allah hayırlı uğurlu etsin iyi günlerde kulanmak nasib etsin inşallah
teşekkür ederim musatafacım.yorgunluktan sana teşekkür borcumu unuttum
maraşta mustafa olmasa çok zorlanırdık, Allah razı olsun.çok teşekkür ederim mustafa(maraş mt den regal)
Gürsel abi hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandırmasın.Kazasız belasız binmen dilegi ile...
Bu arada ben dün toplantıya gelemedigim için istanbuldan adanaya nasıl motosiklet getiririm konusunda fazerrr abimlede görüşemedim.Bana buradan yardımcı olursanız sevinirim

teşekkür ederim birkancım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar