[Adana - MT]

HayırLı oLsun qürseL abi ben mert artık bu isimLe mt ye qirecegim...
:mrgreen::mrgreen:

turgay abini oğlu mert mi

sağol abi.Allaha şükür tek parça geldik, bora abimden iyi artçı bulamam herhalde.:cat:

kazasız belasız süresin inşallah tekerleklerin yollarda eskisin inşallah içli köfteli kuyruklar doğrultasın inşallah tu tu tu 41 kere maaşallah.

bu arada regal mustafa'yada kocaman bir ::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

HAyırlı olsun gürsel abii,yapılacak en mantıklı seçimlerden biri...:)

( yani ben ne olduğunu biliyorum ama söylemem...)

hayırlı ugurlu olsun gürsel abi:cat:

ne oldugunuda bi söyleseydiniz sabırsızlıkla bekliyorum:)

kazasız belasız süresin inşallah tekerleklerin yollarda eskisin inşallah içli köfteli kuyruklar doğrultasın inşallah tu tu tu 41 kere maaşallah.

bu arada regal mustafa'yada kocaman bir ::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

teşekkür ederim halukcum :rendeer:
HAyırlı olsun gürsel abii,yapılacak en mantıklı seçimlerden biri...:)

( yani ben ne olduğunu biliyorum ama söylemem...)
teşekkür ederim isocum :rendeer:
hayırlı ugurlu olsun gürsel abi:cat:

ne oldugunuda bi söyleseydiniz sabırsızlıkla bekliyorum:)
teşekkür ederim osmanım :salut:.bora abi duyurmak istedi:cat:
hayırlı olsun gürsel abi:rendeer:
teşekkür ederim hüseyincim, darısı sana :cat:

TEŞEKKÜR EDERİM CENGİZİM ABİM :rendeer:

çelik gürselim sanada iyi akşamlar :cherry:

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun Gürsel... Demirin asfalt görmesin... Kuyruk olayını içli köfte ile gerçekleştirme kararına da şapka çıkartıyorum :)

turgay abini oğlu mert mi

Yok hocam, benim oğlum Mert :pr:

güzel kardeşim, nihayet benim sözlere kulak verip güzel bir HONDA aldın
Artık sende HONDAcı oldun ona göre :cat:
Hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin, tekerin düz bassın, amaaaaaaa
resimde gördüğüm kadar kuyruğu gözüme bi hoş gözüktü :mrgreen: sen anladın onu :bounce:
keşke resim çekinirken terlik yerine ayakabını giyseydin ama anladığım kadarıyla heyecanlanmışsın, bu motoru görüp heycanlanmamak mümkün değil :thumleft:

Son düzenleme:
@ gökhancım teşekkür ederim :rendeer: bizim hanımın eli rahatsız yoksa içli köfte size feda olsun :cherry:
@muzaffercim dediğin gibi artık bende hondacıyım :cat: hayat ondaymış :cherry:
gerçekten çok heyecen yaptım, motora binince kendime gelebildim :wiinkk:

nuri abi hoş geldin.:rendeer:

cengiz abi baban nasıl oldu. tekrar geçmiş olsun. allahtan acil şifa diliyorum.

adaşım motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

vmvv35.jpg

degerli arkadasım gürsel yeni motosikletin hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin,inan bana senin kadar sevindim:rendeer:YANLIZ şUnUda hatırlatayım bilmem resim sana bişeyi hatırlatıyormu bennn bu konuda affetmem KUYRUK :DOĞRULTMA hususunda uzman oldugumu adana mt ÇOK İYİ BİLİR .:queen::queen::queen:

İlahiiiii Muzaffer abi çok iyisin yaaaa yarıldım gülmektennnnn :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar