Karamürselli demirdürsel, nasıl tanımazsın :mrgreen:
bu arada şu an aktif olan arkadaşlarım
SELAAAAAMUN ALEYKÜM AĞALAR
yine diğer bir bu arada
ANNEYE ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN İSOM, BİZDENDE SELAM SÖYLE:rendeer:
Karamürselli demirdürsel, nasıl tanımazsın :mrgreen:
aman gideceğimizi duymasın:mrgreen:.balık malık çıkmaz:queen:
vfr800 mehmet bu link senin için
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/53954-e-t-i-cin-sevenler.html
sakın sakın gözüme gözükme :farao:
yaa bölee ufak tefek klavye sürçmesi oluyoo :cherry:bu arada listeyi yapan güzel kardeşim nickimi lütfen doğru yazsın
demirdursel kim :silent: bilmedigim yeni bir çakma gürselmi yoksa:queen:
sevgili ferda kardeşim listen gayet iyi ama bazı kişileri unutmuşsun onlarıda yazarsan iyi olur..aklıma gelmişken söyleyeyim..bakıyorum isomla senin benzer taraflarınız var ..takılmış gidiyorsunuz şu sarı zambaga..ben onu hallettim birdaha asla bizi rahatsız edemeyecek diye..çok istiyorsanız yarin tanıştırayım nedersinizzzz:queen::queen:
Ferdane dürdane listeyi güncellemişsin eline sağlık bu arada yemekleri sen yapıyormuşsun seni canı gönülden tebrik ediyorum,değerini bilenlere o kişi anlamıştır.
:rendeer:herkese günaydınların engüzelini sunuyorum hepinize hayırlı günler hayırlı işler dilerim akşama görüşmek dileklerimle..buarada SEVGİLİ FERDACIM..yaptıgın düşünce tarzın..isonun evindeki fedakarlıgın yardımcıoldugun...senin iyibir aile terbiyesi aldıgının bir göstegesidir..seni tebrik ediyorum iso senin kıymetini biliyordur eminim buyüzden seni kutluyorum:rendeer:
:rendeer:herkese günaydınların engüzelini sunuyorum hepinize hayırlı günler hayırlı işler dilerim akşama görüşmek dileklerimle..buarada SEVGİLİ FERDACIM..yaptıgın düşünce tarzın..isonun evindeki fedakarlıgın yardımcıoldugun...senin iyibir aile terbiyesi aldıgının bir göstegesidir..seni tebrik ediyorum iso senin kıymetini biliyordur eminim buyüzden seni kutluyorum:rendeer:
boracıgım sende tilki gibi linkte geziyorsun ha bari bişeyler yazda akşam için ne yaparız diye ben akşam gelirken tuzlu pasta alacagım arzu edipte başka arkadaşlarda eli dolu gelebilir yanlız abartmayınız ..evde kek yapmak isteyip marifetlerini sunacak bacılarıma şimdiden teşekkürler
abi şımartmayın şunu ya...:cherry:
gerçekten yoksa alim bacım senin canın sagolsunbenim evde fırınım yok biliyormuusuunnn ağğbiii :salut::salut: fakiriz biz
nankörlük yapma isooo..yaptıgı fedakarlık sana olan sevgisi,saygısından geliyor..kıymetini bil bak karışmam haaa:bounce::bounce:
gerçekten yoksa alim bacım senin canın sagolsun
boracıgım sende tilki gibi linkte geziyorsun ha bari bişeyler yazda akşam için ne yaparız diye ben akşam gelirken tuzlu pasta alacagım arzu edipte başka arkadaşlarda eli dolu gelebilir yanlız abartmayınız ..evde kek yapmak isteyip marifetlerini sunacak bacılarıma şimdiden teşekkürler
çiğ süt emmiş abi naparsın
bi de biras algılama güçlüğü çekiyo
benim dün akşam neden orda olduğumu algılayamamış daha
yasık :salut:
Oyy oyy guzzummm,olurmu çiğ süt,pastorize süt içtim hep ben...
Şanslımıyım neyim...
İyiki motosiklete başlamışım,yoksa senin olduğun bi dünyada senden bihaber yaşamak,ölüm gibi bişey olsa gerek....::utangac: