[Adana - MT]

eveett büyük ısrarlar üzerine adanaMt nin üye listesini oluşturmaya başlıyorum :)
1. muzaffer1968 :wiinkk:
2 frdndl
3 efendy_iso
4 adanalı
5 Endurocu01
6 demirdürsel
7 çelikgürsel
8 Barbudos
9 fazerr
10 Naci63
11 azgurbuz
12 M.Ozbayrak
13 simyacı
14 zion1
15 haluka28
16 jönysf
17 JaNTi
18 fevri
19 YüKsEL46
20 CERREZCI
21 osmx :cherry:
22.qrar
23 LASTROMANTIC
24 makina
veee
25 sarı zambak :cherry:
liste değişebilir giden olur gelen olur
bu arada bu liste artık benim himayemde benden başka kimse değiştirmesin yıkarım walla siteyi başına
gokhand ve etemhan siz daha üye adayısınız 1-2 haftaya oy birliği olursa gireceksiniz bu listeye başarılar :mrgreen:

ferdacım allah razı olsun zahmet edip benim adımıda yazmışsın ama şu pembe işi beni bozuyor bunu daha uzatmasak iyi olacak sen isoya uyma gözünün yagını yiyim

ferdacım allah razı olsun zahmet edip benim adımıda yazmışsın ama şu pembe işi beni bozuyor bunu daha uzatmasak iyi olacak sen isoya uyma gözünün yagını yiyim

sen öyle istemişsin öle dedi bana
ama yakışıyo be devree :wiinkk::queen:

ben sana dedim dimi,çok iyi bir tercih yaptın,ferda gibisini bulamazsın dedim.:cat:

saol abim utandım ::utangac:::blushani

herkese iyi akşamlar ben kaçtıımm

Ferda hanım, listeyi oluşturmuşsun ellerine sağlık ellerin dert görmesin :rendeer:
Ama bizim ahmetnr yi unutmuşsun onuda ekleyiver :cherry:

96 kilosun belli bi ağırlığın var dimi devre...:cherry:

ben sana dedim dimi,çok iyi bir tercih yaptın,ferda gibisini bulamazsın dedim.:cat:

Durumun farkındayım abi,tabi geçmiş olsun dimi...:p:)

ooo yine cümbürcemaatherkes online.
ben yetişemiyorum sizin yazdıklarınıza.konuları geriden takip bile edemiyorum.

bu ne muhabbet yahu. allah daha da arttırsın..

ya sende çok kötüsün beee

Ben kötü değilim,sen yazı yazmayı bilmiyon...

s tuşu d tuşunun solunda a tuşunun sağında...:p

mersi ::miiz::

akşam eve gelcen yemeeekk yemeeekkk diye görcem o zamn seni ::miiz::

Ya ben yer gelirim o önemli değil ama baba aç kalır aşkım yazık...:)

Annemin 2 gün önce ayağı kırıldıda aarkadaşlar,ferdada saolsun gelip yemeğimizi felan yapıyo...

Şunu öğrendim annem olmasa evde çorabımı bile bulamıyorum yaa...

şu hale bak yaw kardeşm sizinki ne sanal ilişki böyle yokmu bi telefonunuz . yoksa ben alayım size 2 öğretmen hattı beleş beleş konuşun durun.

şu hale bak yaw kardeşm sizinki ne sanal ilişki böyle yokmu bi telefonunuz . yoksa ben alayım size 2 öğretmen hattı beleş beleş konuşun durun.

Küstüm....:salut:

amacımız sizlerle muhabbet yoksa normalde böyle konuşmayız pek...

Hem mümkünse yazılarda smiley kullanında şakamı yapıyonuz ciddimisiniz anlayalım...::miiz::

Son düzenleme:
İso geçmiş olsun, ortopedist arkadaşım var gerekli olursa.

Erhanım nerdesin sen yav? Ara sıra al hanımı gel, gezelim.

iso geçmiş olsun hocam. Annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım. Ortopedist gerekirse arar tarar buluruz. Bu arada neden kırıldı annenin ayağı? Kaza falan geçirmedi ya?

Küstüm....:salut:

amacımız sizlerle muhabbet yoksa normalde böyle konuşmayız pek...

Hem mümkünse yazılarda smiley kullanında şakamı yapıyonuz ciddimisiniz anlayalım...::miiz::

küsme küsme ben seni çok seviyom hem bizimgibi koca koca adamlara küsmek yakışırmı....:rendeer:::yanliss::wiinkk:

annenede çok geçmiş olsun. saygılarımızı iletiver.

iso geçmiş olsun hocam. Annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım. Ortopedist gerekirse arar tarar buluruz. Bu arada neden kırıldı annenin ayağı? Kaza falan geçirmedi ya?

abi otobüsten inerken ,otobs hareket ediyor,annemde düşüyo,karakteri çok güzel vede anası çok kıymetli şöförde hiç durmuyor bile,basıp gidiyo....:pr:annem plaka felan alamıyo tabii...

İyi dileklerin için teşekkür ederim...:)

küsme küsme ben seni çok seviyom hem bizimgibi koca koca adamlara küsmek yakışırmı....:rendeer:::yanliss::wiinkk:

annenede çok geçmiş olsun. saygılarımızı iletiver.

Teşekkür ederim abi,yok ya ne küsmesi,takıldım öyle...:)

Son düzenleme:
Hali hazırda üye olmuşları listeye almıyon,daha üye olmamış arkadaşlarını gündeme getiriyon,bu çifte standartı esefnen beraber gınıyorum...:p

Bu arada arı_zambak kim,sarı zambak var biliyorumda,arı zambağı çıkaramadım...:queen:

bakıyorumda iso sarı zambak seni çok etkilemiş hiç aklından çıkmıyor istrsen adresini verim veya sevgili mustakbel eşinle beraber yarin tanıştırayım nedersiniz:queen::queen: geçmiş olsun acil şifalar dilerim

eveett büyük ısrarlar üzerine adanaMt nin üye listesini oluşturmaya başlıyorum :)
1. muzaffer1968 :wiinkk:
2 frdndl
3 efendy_iso
4 adanalı
5 Endurocu01
6 demirdürsel
7 çelikgürsel
8 Barbudos
9 fazerr
10 Naci63
11 azgurbuz
12 M.Ozbayrak
13 simyacı
14 zion1
15 haluka28
16 jönysf
17 JaNTi
18 fevri
19 YüKsEL46
20 CERREZCI
21 osmx :cherry:
22.qrar
23 LASTROMANTIC
24 makina
veee
25 sarı zambak :cherry:
liste değişebilir giden olur gelen olur
bu arada bu liste artık benim himayemde benden başka kimse değiştirmesin yıkarım walla siteyi başına
gokhand ve etemhan siz daha üye adayısınız 1-2 haftaya oy birliği olursa gireceksiniz bu listeye başarılar :mrgreen:

sevgili ferda kardeşim listen gayet iyi ama bazı kişileri unutmuşsun onlarıda yazarsan iyi olur..aklıma gelmişken söyleyeyim..bakıyorum isomla senin benzer taraflarınız var ..takılmış gidiyorsunuz şu sarı zambaga..ben onu hallettim birdaha asla bizi rahatsız edemeyecek diye..çok istiyorsanız yarin tanıştırayım nedersinizzzz:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar