1.ayımı doldurdum eczanede. marmok öncesi bırakmıştım PizzaPizza yı. Artık işleten modunda değil sahibi modunda takılıyorum orda![]()
vaaaaaaaaayyyy yakışır patron oldun hıı
1.ayımı doldurdum eczanede. marmok öncesi bırakmıştım PizzaPizza yı. Artık işleten modunda değil sahibi modunda takılıyorum orda![]()
çerezci Nerelerdesin çarşamba Yine Ceyhan'a Uğra Iyi Oluyor Böyle Biciye Katılalım Zaten Hava Sıcak
yani gelmemek gibi bir şansımız söz konusu bile deyil hemiarkadaşlar, çarşamba günü akşam saat 19:30 geleneksel bici toplantımızı yine yapacaz :wiinkk:, ancak test etmiş olduğum ve seçeneklerin daha fazla olduğu yeni yerde yapmayı planlamaktayız(Nargile bile var) :queen:.
Daha önceleri yapmış olduğumu bici toplantının bir önceki göbekteki bicicide, kolcuoğlunun karşısına düşür.
İlgilenen ardaşlarla görüşmek üzere :cat::cat::cat:
Geçerli maziret olmadan katılmayan nankördür![]()
geçmiş olsun ferdaannemler burda salmazlar beni
şaka bi yana gelemem kusuruma bakmayın abilerim
dayım biraz rahatsız daale: oraya gidiyoruz akşamları
PAASSSSale:
kesinlikle:queen:bu karar isoyu etkilermi acaba :silent:
inşallah çamur olmaz cengiz:mrgreen:kör olmak istemem tabi gelecez kambersiz dügün olmaz..gelecez derken berker de gelecek![]()
bu ne yav,budamı elit işi:queen:Paaaaaaaaas![]()
:cat:yaw sende bir marmok a gidip geldin havandan geçilmiyo ha pas rest bırak bu burjuva agızlarını![]()
yolda çerezleri bitirmeyin bizede bırakınSaat 5 gibi oradayım, hazır ol. Misis çevresinden dolanarak gelelim ne dersin??
:queen: :queen: :queen:nasıl patronsun olm geçen gittim 1 aydan fasla oldu seni tanımıolar...
sonra senin eski halin gibi biri çıktı elinde telsiz ...
o arkadaşı işten çıkardık dedi :queen:
O arkadaş az biraz fırlamadırnasıl patronsun olm geçen gittim 1 aydan fasla oldu seni tanımıolar...
sonra senin eski halin gibi biri çıktı elinde telsiz ...
o arkadaşı işten çıkardık dedi :queen:
vaaaaaaaaayyyy yakışır patron oldun hııtamam işte olmadıysan bile şimdik kesin burjuva yada kommradör olursun
![]()
Tekrar hatırltma yapmak gerekirse;
dayımın ameliyatından dolayı gelemicemi üzülerek bildiririm (nankör ünvanını almak istemem )
bu arada daycıımm tombul kuşumun amelyatı güsel geçmiş şimdi yoğun bakımda uyanması bekleni yooooo:cherry::cherry:
iyi bari bende tekrar hatırlatıym berkerle beraber geliriz heralde![]()
yok yok bacım bu laf sana değildi zaten, ameliyatı iyi geçdiğini söylüyorsun umarım çabuk iyileşir. tekrar geçmiş olsun :rendeer::rendeer::rendeer:
cengizim opsiyonsuzda cevap veremiyorsun![]()
geleneksel bici toplantısına gelen arkadaşlara teşekürler, gelmeyen arkdaşları ısrarla haftaya çarşamba günü davet ediyorum :bounce:
arkadaşlarım merhaba hepinize.buralarda herşey çok güzel.MARMOK rotasını birde ailemle gitmek istedim.önce KEMER,şu anda da ÖLÜDENİZ'deyiz.çok güzel resimler çektim.MARMOK'a giderken fark etmediğimiz birkaç güzellik keşfettik,onları sizlerle paylaşacağım.ancak daha sonra.hepinize sevgilerimle.
latiiiiiiiiiiiiiiiiiiiff:queen::queen::queen::cherry:buda cengizimin opsiyonel özelliklerinden sadece biri gürsel abiiii :queen:
yani istanbuldasın ümit.dunku bıc toplantısına hatılamadıgım ıcın kendımı ekısk hıssedıyoruum..ama hafta sonu honda egıtımde olcam ıstanbulda belkı telafı eder ha bıde tıesto konserii))) gelmek ısteyen????????
tünaydın cengizgünayyydın milleeettt:rendeer:
abi helal olsun bombaların adamısın:mrgreen:. bol resim çekte gidemiyoruz, bari avunalımarkadaşlarım merhaba hepinize.buralarda herşey çok güzel.MARMOK rotasını birde ailemle gitmek istedim.önce KEMER,şu anda da ÖLÜDENİZ'deyiz.çok güzel resimler çektim.MARMOK'a giderken fark etmediğimiz birkaç güzellik keşfettik,onları sizlerle paylaşacağım.ancak daha sonra.hepinize sevgilerimle.
Çarşamba günü dinlemek için müsaitim :queen::queen::queen: