[Adana - MT]

Muttalip kardeşim yeni motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Benimde ilk motorum Fazerdi,hızlanma iyi ama fren biraz zayıf nedeni kasa hafif kalıyor dikkatli ol.yinede iyi seçim vesile olan arkadaşımıza teşekkürler.

teşekkur ediyorum eray abi evet banada biraz zayıf geldi frenleri ama idare edcegiz artık :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

Muttalip Kardeş yeni motor almış, Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstertmesin :rendeer: teşekkür ediyorum muzaffer abi:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.muttalip çarşamba akşamı bekledik nerelerdeydin ?

günaydın arkadaşlar.muttalip çarşamba akşamı bekledik nerelerdeydin ?

bora abicim gelemedim kusura bakmayın koydeydım işlerimi bitiremedim biraz cok yogunum bu aralar işlerin bitecegi yok valla ne zamandır çarşamba toplantılarına da gelemiyorum ama sözüm söz kuyrugunu düzeltecegiz en kısa zamanda :)

Adana İl Temsilcisi
hadi bekliyoruz.bak 1 aydır tatlı yemiyorum sen getireceksin diye.:queen::queen:

arkadaslar benim motor sevdam yeni basladı sayılır ama biraz alıstırma yapmak için 0-100 cc arası bir motor almak istiyorum adana da 2.el olarak nerelerden alabilirim bir bilginiz varsa paylaşırsanız minnetar olurum.herkese iyi aksamlar

Arkadaslar,
YaylAda guzel yagmur yagdi. Ama hava simdi nefis.
Size simdiden iyi geziler, keyifli surusler.

hadi bekliyoruz.bak 1 aydır tatlı yemiyorum sen getireceksin diye.:queen::queen:

abi motor almasamda desen sana tatlı yedirirdim niye söylemiyon kendine eziyet ediyon 1 aydır talısız olurmu hic bora abicim:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

arkadaslar benim motor sevdam yeni basladı sayılır ama biraz alıstırma yapmak için 0-100 cc arası bir motor almak istiyorum adana da 2.el olarak nerelerden alabilirim bir bilginiz varsa paylaşırsanız minnetar olurum.herkese iyi aksamlar

benim honda cgl 125 hondam var sana 1250 veririm düşünürsen irtibat icin 0505 725 14 71

herkeşe iyi geceler dilerim,evde misafir olunca giremedim 2 gündür,zaten sabahda yağışlıydı
kimse gidemedi sanırım geziye neyse yaz geliyor artık bol bol gezersiniz

Adana İl Temsilcisi
pırıl pırıl bir güne günaydın arkadaşlar.hepinize iyi haftalar,bol kazançlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar