[Adana - MT]

Herkeslere Merahaba...:cat:
Siteye girmiyeli neler neler olmuş...:cyclopsan
Bora kardeşim gezilere gitmiş-gelmiş, süpersin :thumleft:
Muttalip Kardeş yeni motor almış, Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstertmesin :rendeer:
Fuat kardeş de Şair olmuş, umarım devamı gelir :mrgreen:

Akşama çamlıkta görüşürüz :king:

fazer alan arkadaşa hayırlı olsun inşaallah.:rendeer: muzaffer abiden aldığına göre bin gitsin şeklindedir :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 ----------

Günaydın. Güzel bir pazar sabahı ama gezi yok sanırım. Gezi olsaydı buraya yazılırdı dimi?

daha önce bende yazmıştım. yukarıda arkadaşta belirtmiş. tabii uygulamayı bilmiyorum ama yapılacak gezi deklere edilirse ve katılacak kişilerde alt alta isim yazarsa -ki birçok motosiklet grubu böyle yapıyor- daha güzel olur gibi:cat:
ben çok yeni kaydolmuş bir sürücü olarak sadece fikrimi söylüyorum. kıdemliler daha iyisini bilir herhalde:santa:

başkanım ayrıca hoşgeldiniz

daha önce bende yazmıştım. yukarıda arkadaşta belirtmiş. tabii uygulamayı bilmiyorum ama yapılacak gezi deklere edilirse ve katılacak kişilerde alt alta isim yazarsa -ki birçok motosiklet grubu böyle yapıyor- daha güzel olur gibi:cat:
ben çok yeni kaydolmuş bir sürücü olarak sadece fikrimi söylüyorum. kıdemliler daha iyisini bilir herhalde:santa:

Tamamen fikrinize katılıyorum...:cat::cat::cat:

Adana İl Temsilcisi

hoşbulduk fatih kardeş.
zaten daha önce hep öyle yapılıyordu,daha sonra nedense :silent: yazılmamaya başladı.telefonla bağlantılar kurulur oldu.:cyclopsan öyle de devam etti.son belen gezisini yazmıştım.bundan sonra da umarım yazılacaktır.

14-05-2011, 22:41
yarın olaki hava müsaade ederse,BELEN'e gidiyoruz.havaya güvenemediğimiz için açıklamadık,hala da belli değil,sabahki havaya bağlı.:wiinkk:
buluşma yeri:doğu tarafı MOLA TESİSLERİ,
buluşma saati:09,00
hareket saati:9,30
katılmak isteyenler duyurulur.

15-05-2011, 16:20
9.25 gibi oradaydım fakat kimse yoktu. istasyon görevlileri 2 kişi geldi ve gitti dediler. ben de eve geri döndüm :pale:

kesin geleceğinizi belirtmediğiniz için,2 motor birleşince hareket ettik.keşke peşimizden yetişseydiniz çünkü 80-90-100 aralığında gittik zaten.sağlık olsun bir dahaki sefere birlikte teker çeviririz.

ben aslında misis çıkışına kadar geldim fakat kimsecikler yoktu. daha tanışamadığımız için böyle oldu. inşaallah bir dahaki sefere.

Son düzenleme:
Bora başkanım çamlık havasından birazda buralara gönder çok özledim inanki memleketi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 ----------

Bakalım resimlerde biz varmıyız ?

Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı işler,Hayırlı Cumalar olsun.

Bu arada 3-4-5 Haziran da KahramanMaraşta Festival vardı.Son Zamanlar onunla ilgili haberler çıkmaz oldu.İptalmi oldu acaba bilgisi olan varmı.

sanki yağmur yağacak gibi ama... öneri olursa ve paylaşılırsa bence katılım fazla olur. herkese iyi hafta sonları dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar