Arkadaşlar merhaba,
Yayladan selam ve sevgiler, gerçekten burda hava harika. Klimasız yatmak ayrı bir keyf.
Bora abi,
Kurban olayım o nasıl sıkma yemek, kamera şakası gibi çıkmış, fotoşop mu yoksa.
Senin yemeni görünce insanın canı çekiyor.
Günaydın dostlar
selam arkadaşlar)
sağlıkla kalın
arkadaşlar merhaba;
Aranıza yeni katıldım. İstanbuldan taşınalı 1 ay kadar oldu. Umarm yakın zamanda yüzyüze de tanışırız.
Herkeze iyi günler
yaylaya gelmi diyon yusufum.ya kardeş gelirizde ayıp olmasın :queen:şimdi artık misafiri ağırlamak seni yormasın:bounce:yalnız ben tavuk yemiyorum(artık gıdaklicam)mümkünse balık,pirzola tercihimdir:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------
gürselim dikkat et bana yazı yazamıyorrrrr:bounce:şeyyy biraz .ıç ister:queen:bi yazsa devamını getirecemm:wiinkk:cin gibi başına geleceğini biliyorrr:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------
:queen:![]()
![]()
yorumu siz yapın arkadaşlar.yapmıyan kuşum aydın olsunnnn:queen::bounce:.bora sıkıysa yazsana ulennnn.
Buz gibi tekirden adanaya bir kucak dolusu sevgiler. :rendeer:
o sıkma da değil,MERSİN FESTİVALİ'nden dönerken,yapraklıkoy'da deniz sefasından sonraki tantuniydi.:wiinkk:
mayonezli sıkma :mrgreen: köyde oturup annem lerin her yufka ekmek yapışına yanında sıkma yapmalarına rağmen bır kez olsun mayonezli sıkma yemedim :mrgreen: dur bir daha ki sefer e deneyeyimnasıl güzel oluyormu bora abi :mrgreen: :mrgreen: