Bak gördünmü, sende canımlı cicimli konuşuyonAkşam toplantıya geliyonmu ?
Afiyet Olsun Millet
Tabi ya, bu sıcakta millet gezmeyi bile düşünmüyor. Öncelere pazar günü yağmur yağacakmı yağmayacakmı konuşulurdu, birileri her seferinde yağmur var evinizde oturun PTT yapın derdibaşkaları işim var gelemem derdi ama şuan bakıyorum sıcaktan milletin gıkı çıkmıyor :mrgreen:
ciğerlerim benim sıcaktan bunalan varsa bir alo demeniz yeterrr:queen:boracığım telsizim acık brekkk,brekkk:cherry:
Hafta sonu serinlemek için yaylaya gitmek, mümküse akarsuyu olanlarını tercih etmek lazım diyorum. :cat:
daha çok sürecekmiş Bora abi, boşver klima karşısında PTT devam:mrgreen:
Hafta sonu serinlemek için yaylaya gitmek, mümküse akarsuyu olanlarını tercih etmek lazım diyorum. :cat:
Tamda benim planım...:cat:
ciğerlerim benim sıcaktan bunalan varsa bir alo demeniz yeterrr:queen:boracığım telsizim acık brekkk,brekkk:cherry:
Ne yapacaksın Muzaffer abim,
Buzmu koyacaksın :silent: Bunalanın altına
Yok ya klima takacakmış...:mrgreen: Yanlız elektriğini nerden çekecek anlamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
günaydın dostlarım.
eveeet,öyle görünüyor.
çarşamba günü duydunuz,yaylalar da,deniz kenarı da sıcakmış.
Bora kardeş, bırak şimdi bunları. Kışın yağmur yağacak diye diye bir yere gitmiyordun, yazında sıcak diye bir yere gitmiyonNe zaman gezeceksin :mrgreen:
1 hafta izine ayrılıyorum. yaylada olacağımdan siteye girmeyebilirim.İzin dönüşü görüşmek üzere,:rendeer:
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler, hayırlı Cumalar,
Şimdiden hapinize iyi tatiller,
1 hafta izine ayrılıyorum. yaylada olacağımdan siteye girmeyebilirim.
İzin dönüşü görüşmek üzere,:rendeer:
abi hayırdır telsiz-melsiz muhabbeti:silent: bilmediğimiz yeni bir görevmi var:silent: