[Adana - MT]

Tabi ya, bu sıcakta millet gezmeyi bile düşünmüyor. Öncelere pazar günü yağmur yağacakmı yağmayacakmı konuşulurdu, birileri her seferinde yağmur var evinizde oturun PTT yapın derdi :p başkaları işim var gelemem derdi ama şuan bakıyorum sıcaktan milletin gıkı çıkmıyor :mrgreen:

Bak gördünmü, sende canımlı cicimli konuşuyon :p Akşam toplantıya geliyonmu ?

gece çalışıyorum:bounce:, ama akşam üstü Menderesteydim ne yalan söyleyim, közde çay bir başka oluyor yavv:cherry:

Afiyet Olsun Millet

hayırdır Zafer kime, ne afiyet oluyor:silent:

Tabi ya, bu sıcakta millet gezmeyi bile düşünmüyor. Öncelere pazar günü yağmur yağacakmı yağmayacakmı konuşulurdu, birileri her seferinde yağmur var evinizde oturun PTT yapın derdi :p başkaları işim var gelemem derdi ama şuan bakıyorum sıcaktan milletin gıkı çıkmıyor :mrgreen:

bu sıcakta klimanın karşısından kalkabilen varmıki müdürüm Muzafferim:silent:

Adana İl Temsilcisi
ne olacak,daha ne kadar sürecek bu aşırı sıcaklar.::angry2::::156::

ciğerlerim benim sıcaktan bunalan varsa bir alo demeniz yeterrr:queen:boracığım telsizim acık brekkk,brekkk:cherry:

ciğerlerim benim sıcaktan bunalan varsa bir alo demeniz yeterrr:queen:boracığım telsizim acık brekkk,brekkk:cherry:

Ne yapacaksın Muzaffer abim,
Buzmu koyacaksın :silent: Bunalanın altına:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

Hafta sonu serinlemek için yaylaya gitmek, mümküse akarsuyu olanlarını tercih etmek lazım diyorum. :cat:

Adana İl Temsilcisi
Günaydın Millet :rendeer:

Ne yapacaksın Muzaffer abim,
Buzmu koyacaksın :silent: Bunalanın altına:p

Yok ya klima takacakmış...:mrgreen: Yanlız elektriğini nerden çekecek anlamadım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

Hafta sonu serinlemek için yaylaya gitmek, mümküse akarsuyu olanlarını tercih etmek lazım diyorum. :cat:

günaydın dostlarım.

eveeet,öyle görünüyor.

çarşamba günü duydunuz,yaylalar da,deniz kenarı da sıcakmış.

Bora kardeş, bırak şimdi bunları. Kışın yağmur yağacak diye diye bir yere gitmiyordun, yazında sıcak diye bir yere gitmiyon:p Ne zaman gezeceksin :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler, hayırlı Cumalar,
Şimdiden hapinize iyi tatiller,
1 hafta izine ayrılıyorum. yaylada olacağımdan siteye girmeyebilirim.
İzin dönüşü görüşmek üzere,:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler, hayırlı Cumalar,
Şimdiden hapinize iyi tatiller,
1 hafta izine ayrılıyorum. yaylada olacağımdan siteye girmeyebilirim.
İzin dönüşü görüşmek üzere,:rendeer:

yaylaya gelmi diyon yusufum.ya kardeş gelirizde ayıp olmasın :queen:şimdi artık misafiri ağırlamak seni yormasın:bounce:yalnız ben tavuk yemiyorum(artık gıdaklicam)mümkünse balık,pirzola tercihimdir:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

abi hayırdır telsiz-melsiz muhabbeti:silent: bilmediğimiz yeni bir görevmi var:silent:

gürselim dikkat et bana yazı yazamıyorrrrr:bounce:şeyyy biraz .ıç ister:queen:bi yazsa devamını getirecemm:wiinkk:cin gibi başına geleceğini biliyorrr:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

:queen:
2q3aeu1.jpg

2v3iq7d.jpg

yorumu siz yapın arkadaşlar.yapmıyan kuşum aydın olsunnnn:queen::bounce:.bora sıkıysa yazsana ulennnn.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar