[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
kardeşim,senin işin gücün yokmu,niye benimle uğraşıyorsun.:queen:
bak kafamı bozma,sonra senide bu sıkma gibi sıkar yerim.:queen: he heeee.

sen çok kaşınıyorsunnnnn:bounce:.lütfen değerli arkadaşlarım:rendeer:yorumlarınızı bekliyorum:cat:siz yapın :cherry:girisini ben herzamanki gibi yaparımmmm:flower:::deliir::::deliir::::coool::

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)

vallahi tebrik ederim:cyclopsan, sizede günaydın sevgili arkadaşlarım:)

Gunaydın sevgili adana mt
Buzzz gibi bir yayladan herkesciklere selamm
klimasız yatmanın tadıda bir baskaymis yaaa:p:rendeer:

Arkadaşlar merhaba,
Yayladan selam ve sevgiler, gerçekten burda hava harika. Klimasız yatmak ayrı bir keyf.

Muzaffer abi,
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Özel beklentisi olanlar yemini yiyeceğini yanında getirir. Biz ailecek vajeteryan olmaya karar verdik. Et, tavuk ve balık yemiyoruz. Paso salata yiyoruz. İstersen buyur gel burda meyve ve yeşillik bol.

Bora abi,
Kurban olayım o nasıl sıkma yemek, kamera şakası gibi çıkmış, fotoşop mu yoksa.
Senin yemeni görünce insanın canı çekiyor.

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar merhaba,
Yayladan selam ve sevgiler, gerçekten burda hava harika. Klimasız yatmak ayrı bir keyf.

Bora abi,
Kurban olayım o nasıl sıkma yemek, kamera şakası gibi çıkmış, fotoşop mu yoksa.
Senin yemeni görünce insanın canı çekiyor.

ooohhhh,bizim yerimize de serinle kardeş.:p
bu arada hayırlı uğurlu olsun kardeş.:cat:
fotoşop değil,o sıkma da değil,MERSİN FESTİVALİ'nden dönerken,yapraklıkoy'da deniz sefasından sonraki tantuniydi.:wiinkk: muzafferin işleri işte.benimle uğraşacak ya.:queen:
serhat'ın hepinize selamı var.

arkadaşlar merhaba;

Aranıza yeni katıldım. İstanbuldan taşınalı 1 ay kadar oldu. Umarm yakın zamanda yüzyüze de tanışırız.

Herkeze iyi günler

Adana İl Temsilcisi
yaylaya gelmi diyon yusufum.ya kardeş gelirizde ayıp olmasın :queen:şimdi artık misafiri ağırlamak seni yormasın:bounce:yalnız ben tavuk yemiyorum(artık gıdaklicam)mümkünse balık,pirzola tercihimdir:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 ----------

gürselim dikkat et bana yazı yazamıyorrrrr:bounce:şeyyy biraz .ıç ister:queen:bi yazsa devamını getirecemm:wiinkk:cin gibi başına geleceğini biliyorrr:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------

:queen:
2q3aeu1.jpg

2v3iq7d.jpg

yorumu siz yapın arkadaşlar.yapmıyan kuşum aydın olsunnnn:queen::bounce:.bora sıkıysa yazsana ulennnn.

mayonezli sıkma :mrgreen: köyde oturup annem lerin her yufka ekmek yapışına yanında sıkma yapmalarına rağmen bır kez olsun mayonezli sıkma yemedim :mrgreen: dur bir daha ki sefer e deneyeyim :) nasıl güzel oluyormu bora abi :mrgreen: :mrgreen:

evet adana mt ne zamandır tempolu gezi yapmıyorduk.
kurtlarımızı dökelim dedik.
İlk önce yusuf abimize kahvaltı için tşekkür ediyoruz , biri çok iyi agırladın yemeği yedik gözlerimiz açıldı abi:mrgreen:
1.ismail usta(gsx-r600[rica ettiğimden dolayı aldı:)]
2.babam ve ben
3.muzaffer amca
4.hayati abi
çok keyifli geziydi tüm kurtlarımızı döktük:)
ayrıca hüseyin abimize çok tşekür ediyoruz bizia ağırladı çayını ictik güldük onuda ziyaret etmeden gitmedik.ayrıca YT SİTESİNDEN gezi yapan arkadaşlarda pozantıya kadar bize katıldı gezi dahada keyiflendi.işte resimler.
nnsffq.jpg

2q0kis5.jpg

5edctt.jpg

sngdva.jpg

2j2gdhi.jpg

am2s8h.jpg

f6zow.jpg

2gv0th0.jpg

2n70fpj.jpg

21edvds.jpg

5dwivk.jpg

sc9zk7.jpg

sfvw9h.jpg

2gx0chv.jpg

2dr6jwh.jpg

2mxihox.jpg

2drri8z.jpg

2znwv88.jpg

166zujr.jpg

6tfcw5.jpg

e719x5.jpg

e719x5.jpg

BU RESMİ BABAM ÇEKTİ:)
307p4b4.jpg

2i2bt6a.jpg

3145c0h.jpg

35i6r77.jpg

fehp8n.jpg

dxipnl.jpg

166cex1.jpg

dxipnl.jpg

KİM DİYOR FAZERR VİRAJA GİREMEZ DİE::evil::
x43tps.jpg

2rc73io.jpg

daha yatacaktık 2 kişiyiz die riske girmek istemedik daha yer vardı havamıda atarım:queen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
günaydın herkese.

o sıkma da değil,MERSİN FESTİVALİ'nden dönerken,yapraklıkoy'da deniz sefasından sonraki tantuniydi.:wiinkk:

mayonezli sıkma :mrgreen: köyde oturup annem lerin her yufka ekmek yapışına yanında sıkma yapmalarına rağmen bır kez olsun mayonezli sıkma yemedim :mrgreen: dur bir daha ki sefer e deneyeyim :) nasıl güzel oluyormu bora abi :mrgreen: :mrgreen:

iyi okumamışsın galiba.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar